cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Vreme je za bebe

clock-img

27.10.2013, 13:45

clock-img

jovicaa

pencil-img

9471

i ja je volim.... posebno sam volela da je gledam dok sam bila trudna..

don't shit where you eat :))

clock-img

27.10.2013, 15:24

clock-img

degu

pencil-img

11332

A ja se rasplačem svaki put, tako da izbegavam da gledam, al ako se slučajno zadesi da prebacim, moram da odgledam user posted image

Samo pozitivne misli privlače pozitivne stvari :)

U srcu moje mame i moje srce kuca <3

clock-img

27.10.2013, 15:39

clock-img

17 joka

pencil-img

10871

Ja isto odavno negledam ,svaku epizodu odplacem pa reših da negledam nista slicno,naravno nekad pogledam ali izbegavam

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

clock-img

27.10.2013, 16:01

clock-img

madre

pencil-img

6600

ja bas volim da odgledam, ali jako dugo je nisam uhvatila na tv-u, tako da sam pomislila i da se ne emituje viseuser posted image

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

clock-img

28.10.2013, 13:31

clock-img

nata11

pencil-img

9223

Ne gledam. Tesko mi bude nakon toga.

clock-img

17.08.2014, 14:42

clock-img

branki*

pencil-img

20828

natoooouser posted image
evo,upravo gledam i podsecam se kako je boza bio beba tako mala,a i zamisljam sad ovu novu bebicu.
inace sam uvek ranije gledala,dok jos nisam bila trudna prvi put,i skoro uvek sam plakala.

< Poruku je uredio branki -- 17.8.2014 14:45:41 >

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

17.08.2014, 20:47

clock-img

17 joka

pencil-img

10871

Prestala sam da gledam sve te emisije koje me povredjuju , rastuze...

sad da li je to ispravno ili ne neznam

ali mi nedostaje nekad da pogledam nesto tako lepo

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

clock-img

16.11.2014, 15:01

clock-img

bubulence

pencil-img

13679

sada sam gledala... bas bih se prijavila, ali ne znam sta treba da se desi da mm pristane...

clock-img

16.11.2014, 17:18

clock-img

choopa choops

pencil-img

9258

Nisam gledala ovu epizodu od početka, pa me interesuje koja je priča za djecu iz prethodnog braka? Gdje su oni?user posted image Žao mi je bilo kad je na kraju pričala kako će jednog dana možda da shvate da ih mama voli najviše na svijetu...user posted image

Edit: bubu prijavi se da vas gledamo user posted image

< Poruku je uredio choopa choops -- 16.11.2014 17:19:14 >

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

clock-img

16.11.2014, 19:25

clock-img

jovicaa

pencil-img

9471

IZVORNA PORUKA: bubulence

sada sam gledala... bas bih se prijavila, ali ne znam sta treba da se desi da mm pristane...

i ja sam razmisljala o tome, ali mm nema sanse... mada i meni bi to bilo nekako neugodno, ali prizeljkivala sam malo, mislim da je nasa prica bas zanimljiva i neobicna

< Poruku je uredio jovicaa -- 16.11.2014 19:26:01 >

clock-img

16.11.2014, 19:46

clock-img

bubulence

pencil-img

13679

cc nisam ni ja gledala sam pocetak a bas me zanima sta je sa tom decom.
jovice meni ne bi bilo neugodno, ali mm ni da cuje. a i ja kazem da imamo zanimljivu pricu, oko upoznavanja itd ali on kaze da to nije zanimljivo user posted image .
kakva je vasa prica?

clock-img

16.11.2014, 20:08

clock-img

Kata90

pencil-img

3295

ja i mm smo pre to gledali.....ali sada nekako ne pamtim kad sam gledala zadnji put.....a sto se tice prijavljenja nema sanse ne volimo kamereuser posted image

*****Svako dete je neprocenjivo vredno*****
*****Svako je Božije stvorenje*****

clock-img

16.11.2014, 20:17

clock-img

jovicaa

pencil-img

9471

pa sve ukupno je zanimljiva prica, barem meniuser posted image
kad bih sad krenula nadugo i nasiroko..... ispricacu ti jednom ako se sretnemo negde..

clock-img

16.11.2014, 20:19

clock-img

bubulence

pencil-img

13679

IZVORNA PORUKA: jovicaa

pa sve ukupno je zanimljiva prica, barem meniuser posted image
kad bih sad krenula nadugo i nasiroko..... ispricacu ti jednom ako se sretnemo negde..

eee pa treba sled vikend da dodjem u ZR pa cu ti se javiti user posted image

clock-img

16.11.2014, 20:27

clock-img

jovicaa

pencil-img

9471

vaziuser posted image

clock-img

16.11.2014, 21:36

clock-img

isidora88

pencil-img

11471

gledala sam ja celu epizodu, nigde se ne spominju deca iz prethodnog braka, osim tu kad kaze da ih voli, ja bih rekla da je imala neki gadan razvod i da su deca verovatno ostala kod oca.

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

clock-img

16.11.2014, 21:51

clock-img

choopa choops

pencil-img

9258

Ajde jovice ili bubu nagovorite te muževe pa da vas gledamo user posted image

isi, mislila sam da je bilo nešto o tome na početku, znači ipak se ne zna. A i meni se tako učinilo, ali u glasu joj se čulo koliko je boli. Užasuser posted image

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

clock-img

16.11.2014, 21:56

clock-img

bubulence

pencil-img

13679

rekla bih da je morala da pobegne od muza, tako mi deluje na kraju, jer mislim da ih nije ostavila tek tako...
cula sam da je rekla da se razvela i da joj je on u tim danima bio velika podrska (ovaj drugi muz) ali tada decu nije spominjala

clock-img

23.12.2014, 21:33

clock-img

Maraj

pencil-img

21369

Meni se ne svidja ova emisija. Mislim da je to intimna stvar pogotovo porodjaj. Po emisiji se vidi koliko smo siromasni kao narod da ljudi prodaju svoju intimu za 100 ili 200 evra

clock-img

23.12.2014, 22:06

clock-img

serpica

pencil-img

8707

IZVORNA PORUKA: Maraj

Meni se ne svidja ova emisija. Mislim da je to intimna stvar pogotovo porodjaj. Po emisiji se vidi koliko smo siromasni kao narod da ljudi prodaju svoju intimu za 100 ili 200 evra

Maraj,jeste intima ali mislim da je emisija vise da podigne svest o natalitetu,o tome kako je lepo radjati i to podeliti sa drugima. Mada,sam koncept emisije je lose zamisljen,pa mozda nekog i odvrati od radjanja. Ja volim da gledam,cak sam mislila i da se prijavim ali mm nece.

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

clock-img

23.12.2014, 22:10

clock-img

Maraj

pencil-img

21369

Znam serpi al ja nesto ne verujem da jedna emisija moze da podigne svest o radjanju. Jako je lose uradjena da izvines samo sto zeni medjunozje ne snime a bebe snimaju gole. Meni se to ne svidja. Svi na tv-u pricaju o svesti rađanja a ja nesto nisam upoznala ni jednu osobu koja je rekla da nece dete al sam ih zato dosta dosta upoznala koji imaju problem sa začećem- i sama sam jedna od njih.

clock-img

23.12.2014, 22:20

clock-img

zece

pencil-img

928

I meni se svidza ova emisija i mi u mk ja gledamo super je zabavna je ljudi pricaju del u svom zivotu spodeluju radost oko radzanja svog deteta ne gledam nista loso u tome i ja bih htela da budem d el ali vec u mk nema takva emisija ne organizuju mtv samo rts

clock-img

23.12.2014, 23:17

clock-img

bubulence

pencil-img

13679

skoro sam sigurna da se niko ne prijavljuje da bi dobio 100-200e... pa toliko se potrosi dok ti dodju svi ti kamermani 2-3 puta da te snimaju...

clock-img

12.03.2015, 09:46

clock-img

mila83

pencil-img

3821

Volim da gledam,cak i sada kada imam decu,lepo je podsetiti se tih trenutaka kada ugledate svoju bebu prvi put i osetite tu ljubav i srecu.mi svi porodicno gledamo,skoro da i ne propustamo

Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.

clock-img

12.03.2015, 10:18

clock-img

majared

pencil-img

1565

I oci mi zasuze svaki put, posebno od kada se mm premislja za drugo