cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Vreme je za bebe

clock-img

16.03.2013, 13:45

clock-img

anajid

pencil-img

3545

Mogu misliti svoje face,sreca niko nije snimao.Odskako krevet skupa sa mnom!user posted image

clock-img

16.03.2013, 14:40

clock-img

Figaro88

pencil-img

4199

Divna prica,decica su ti preslatka.David sigurno uziva pored toliko starijih seka koje brinu o njemuuser posted image A ti si jedna hrabra zena,jaka,zena zmajuser posted image

Of course it is happening inside your head, but why on earth should that mean that it is not real?

clock-img

16.03.2013, 17:12

clock-img

jovicaa

pencil-img

9471

deca su ti predivna pritiuser posted image

don't shit where you eat :))

clock-img

16.03.2013, 18:09

clock-img

sarti

pencil-img

328

Svaka ti cast hrabra zeno, rasplakala si me.

clock-img

16.03.2013, 22:37

clock-img

Pretty78

pencil-img

3227

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas.Ne znam mesto na kom živi ili počiva;Ne znam zašto nju i san mi java pokriva;Možda spava, i grob tužno neguje joj stas.Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas!!

clock-img

16.03.2013, 22:57

clock-img

17 joka

pencil-img

10871

Party ja    nemam  reci  placemm  neumem  da  prestanem
nemogu  da  zamislim  kako  je  tebi,  koliko  ste   hrabri  i  divni,  zasluzujete  svu  srecu  ovog  sveta

puno  te  grlim  i  ljubim  hrabra  zenouser posted image user posted image user posted image

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

clock-img

16.03.2013, 23:07

clock-img

Pretty78

pencil-img

3227

IZVORNA PORUKA: 17 joka

Party ja    nemam  reci  placemm  neumem  da  prestanem
nemogu  da  zamislim  kako  je  tebi,  koliko  ste   hrabri  i  divni,  zasluzujete  svu  srecu  ovog  sveta

puno  te  grlim  i  ljubim  hrabra  zenouser posted image user posted image user posted image

hvala joko user posted image

p.s.ko je Party? user posted image user posted image

Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas.Ne znam mesto na kom živi ili počiva;Ne znam zašto nju i san mi java pokriva;Možda spava, i grob tužno neguje joj stas.Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas!!

clock-img

16.03.2013, 23:10

clock-img

maksmin

pencil-img

796

pa ja sam gledala ovu emisiju na tv, ali odavno, mislim i tvoj brat kad je bio. blago vama koliko decice!!! Uzivajte user posted image

clock-img

16.03.2013, 23:11

clock-img

Pretty78

pencil-img

3227

da,bio mi je i brat user posted image

clock-img

16.03.2013, 23:24

clock-img

17 joka

pencil-img

10871

hvala joko

p.s.ko je Party?

m
a  zeno  poludela  samuser posted image user posted image
i  ime  sam  ti  promenila  izvini

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

clock-img

16.03.2013, 23:31

clock-img

Pretty78

pencil-img

3227

user posted image

clock-img

16.03.2013, 23:35

clock-img

17 joka

pencil-img

10871

glavobolja  je  kriva  za  sveuser posted image user posted image user posted image
deca  su  ti  andjeliuser posted image

clock-img

16.03.2013, 23:37

clock-img

Pretty78

pencil-img

3227

hvala user posted image

clock-img

16.03.2013, 23:37

clock-img

Anoniman

Pretty drugi put gledam, hrabra zenouser posted image i opet placemuser posted image ali imas dva andjela kraj tebe, a jedna te uvek gledauser posted image

clock-img

16.03.2013, 23:40

clock-img

17 joka

pencil-img

10871

Unina, i  vi  trebate  sledece  da  Unica  ima  drustvo
pa da  cekamouser posted image  zajedno  i  mi  cemo  za  koji  mesec  u  Praguser posted image

clock-img

16.03.2013, 23:41

clock-img

Pretty78

pencil-img

3227

IZVORNA PORUKA: Unina mama

Pretty drugi put gledam, hrabra zenouser posted image i opet placemuser posted image ali imas dva andjela kraj tebe, a jedna te uvek gledauser posted image

hvala draga user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

16.03.2013, 23:46

clock-img

Anoniman

Joko sa srecom u Pragu dragauser posted image da doneses ti lepe vesti, pa cu ja za tobomuser posted image

Pretty gledala sam kada sam bila trudna sa Unom i sada opet.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

16.03.2013, 23:53

clock-img

Modessty

pencil-img

12173

Pretty ja sam plakala ko kiša. Divim ti se na snazi da sve preguraš, pa onda još dve trudnoće nakon toga! user posted image
Lepo ja kažem da su na RR sve žene zmajevi!
A dečica su ti divna! Ljubim ih!

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

clock-img

17.03.2013, 00:02

clock-img

Pretty78

pencil-img

3227

IZVORNA PORUKA: Modessty

Pretty ja sam plakala ko kiša. Divim ti se na snazi da sve preguraš, pa onda još dve trudnoće nakon toga! user posted image
Lepo ja kažem da su na RR sve žene zmajevi!
A dečica su ti divna! Ljubim ih!

user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

17.03.2013, 07:45

clock-img

Cindarella

pencil-img

1506

Ja mislim da sam ti emisiju zapamtila napamet. Toliko puta sam je odgledala. Ponovo,svaka cast!

clock-img

18.03.2013, 07:56

clock-img

Pretty78

pencil-img

3227

IZVORNA PORUKA: Cindarella

Ja mislim da sam ti emisiju zapamtila napamet. Toliko puta sam je odgledala. Ponovo,svaka cast!

user posted image user posted image

clock-img

25.05.2013, 13:00

clock-img

Leax

pencil-img

1578

Draga moja Pretty user posted image tek sam sada odgledala tvoju emisiju koja me je rasplakala i jos uvek mi idu suzeuser posted image
Nisam ni slutila kroz kakve si muke prosla i koliko ima snage u tebi. Drago mi je da si srela u pravo vreme coveka koji ti je pruzio oslonac i sto imate tako divnu decicu. Ljubim te puno i zelim ti sve naj-naj-najlepseuser posted image user posted image

-Strasno je to kad imate da ispricate nesto vazno a nemate kome. A jos je strasnije kad imate kome, a nemate sta.-
-Samo kukavice vole po nekoliko zena. Hrabri muskarci ne plase se rizika da vole samo jednu zenu.-
-Dušan Radović-

clock-img

25.05.2013, 22:47

clock-img

adulence

pencil-img

7314

upravo odgledala pritinu emisiju....nemam reci...divna zeno...

...u srcu moje mame i moje srce kuca...<3

clock-img

10.06.2013, 20:35

clock-img

Maraj

pencil-img

21369

meni ova emisija previse zadire u intimu, ne gledam je

clock-img

27.10.2013, 13:28

clock-img

dijana1*