cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Vreme je za bebe

clock-img

16.08.2012, 14:45

clock-img

Jovana91

pencil-img

2

Hvala puno :) .. bolje vas nasla :Duser posted image

IZVORNA PORUKA: tanjica85

Cao Jovana, cestitam. dobro ti nama dosla user posted image

clock-img

29.08.2012, 14:48

clock-img

Jole84

pencil-img

8435

Prošla emisija je bila u Nišu,kad bolje zagledam a ono lik iz moje srednje škole user posted image Baš mi bilo drago,slatka mu je i ženica i klinac a i ovaj novi user posted image user posted image

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

clock-img

01.09.2012, 15:17

clock-img

anajid

pencil-img

3545

Ja bih se rado prijavila,zasto da ne,ali mm nece pa nece.Kaze da je njemu to suvise licno i da se ne bi izlagao i snimao.

clock-img

28.10.2012, 14:20

clock-img

MarijaBg

pencil-img

3138

Mesecima nisam gledala, evo upravo pocinje user posted image

clock-img

28.10.2012, 16:04

clock-img

boba 11

pencil-img

1291

Joj skro preplakah celu emisiju strasno kroz sta sve ljudi prolaze.Ali eto na kraju ih je ogrejalo sunce

clock-img

12.03.2013, 16:43

clock-img

Pretty78

pencil-img

3227

aj da vidim ko nas nije gledao user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas.Ne znam mesto na kom živi ili počiva;Ne znam zašto nju i san mi java pokriva;Možda spava, i grob tužno neguje joj stas.Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas!!

clock-img

12.03.2013, 16:45

clock-img

Pretty78

pencil-img

3227

stavila bih ja i link ka mojoj emisiji ali NECU...morate da komentariset_e albume a ne da gledate user posted image user posted image user posted image user posted image

stavicu 16.03 user posted image

< Poruku je uredio Pretty78 -- 12.3.2013 16:46:15 >

Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas.Ne znam mesto na kom živi ili počiva;Ne znam zašto nju i san mi java pokriva;Možda spava, i grob tužno neguje joj stas.Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas!!

clock-img

12.03.2013, 16:49

clock-img

vikiveki

pencil-img

8792

IZVORNA PORUKA: Pretty78

stavila bih ja i link ka mojoj emisiji ali NECU...morate da komentariset_e albume a ne da gledate user posted image user posted image user posted image user posted image

stavicu 16.03 user posted image

user posted image Ja vas nisam gledala jer na tV ne stižem od dece koji po ceo dan gledaju neke dečje kanale a videla sam slike u tvom albumu tvoje prelepe bebice

clock-img

12.03.2013, 16:53

clock-img

Pretty78

pencil-img

3227

user posted image user posted image user posted image user posted image
obecavam link...ali prvo pobeda user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ucenaaaaaaaaaa user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

12.03.2013, 16:54

clock-img

Figaro88

pencil-img

4199

Nisam ni ja,u poslednje vreme bas retko gledam,cekam linkuser posted image

Of course it is happening inside your head, but why on earth should that mean that it is not real?

clock-img

12.03.2013, 16:55

clock-img

Pretty78

pencil-img

3227

stavicuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu ali posle 15.3user posted image user posted image

clock-img

12.03.2013, 16:55

clock-img

dunja RR

pencil-img

30417

user posted image

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

clock-img

12.03.2013, 16:58

clock-img

Pretty78

pencil-img

3227

motivacija user posted image user posted image user posted image user posted image

do pobede user posted image user posted image

clock-img

16.03.2013, 11:51

clock-img

Pretty78

pencil-img

3227

evo obecani link ka nasoj emisili

http://www.rts.rs/page/tv/sr/story/20/RTS+1/725210/Vreme+je+za+bebe.html

clock-img

16.03.2013, 11:57

clock-img

Dada81

pencil-img

2618

Ja prosli put htela odgledati,David me prekinuo..E,sad evo sela pogledam sa mmuser posted image

U trenutku,ceo svet je stao,kada me je gledalo lice malo ..I moj ceo svet u jednom trenu što sam baš ja majka njemu!

clock-img

16.03.2013, 12:03

clock-img

Pretty78

pencil-img

3227

IZVORNA PORUKA: Dada81

Ja prosli put htela odgledati,David me prekinuo..E,sad evo sela pogledam sa mmuser posted image

opet i ti meni spominjes tm user posted image user posted image
pa covek je vec gledao user posted image

clock-img

16.03.2013, 12:04

clock-img

Dada81

pencil-img

2618

Moj muz....user posted image user posted image user posted image
ja crkoh....

U trenutku,ceo svet je stao,kada me je gledalo lice malo ..I moj ceo svet u jednom trenu što sam baš ja majka njemu!

clock-img

16.03.2013, 12:06

clock-img

Sanja90

pencil-img

1753

Ja volim da gledam tu emisiju ali ne mogu od dece... ja cu sad da pogledam tvoju pretty

Nije srecan onaj koji puno ima,vec je srecan onaj kome malo treba.

clock-img

16.03.2013, 12:07

clock-img

Dada81

pencil-img

2618

IZVORNA PORUKA: Pretty78

IZVORNA PORUKA: Dada81

opet i ti meni spominjes tm user posted image user posted image
pa covek je vec gledao user posted image

Blesooo...user posted image

clock-img

16.03.2013, 13:24

clock-img

jovana13

pencil-img

1189

pretty sad sam odgledala! Ti si stvarno zena zmaj,svaka ti cast! user posted image Kolika ti je razlika izmedju Martine i Davida?

Hodaj,nebo strpljive voli... Hodaj,mozda se ipak sve u dobro pretvori......

clock-img

16.03.2013, 13:32

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18853

Pretty gledala sam i prvi put... i svaki put vam se divim, treba naći sebe u svemu tome i nastaviti dalje.
Kada jemoja Iva punila 1 godinu moja mama je plakala, i pitam je zašto plače a ona mi kaže da je tako preplakala i moj prvi rođendan jer je moj brat blizanac umro odmah po rođenju. tek tada mi je sve bilo jasno...
user posted image

clock-img

16.03.2013, 13:35

clock-img

Pretty78

pencil-img

3227

IZVORNA PORUKA: jovana13

pretty sad sam odgledala! Ti si stvarno zena zmaj,svaka ti cast! user posted image Kolika ti je razlika izmedju Martine i Davida?

3 godine 2 meseca i 3 dana user posted image

clock-img

16.03.2013, 13:36

clock-img

Pretty78

pencil-img

3227

IZVORNA PORUKA: Ivanka 75

Pretty gledala sam i prvi put... i svaki put vam se divim, treba naći sebe u svemu tome i nastaviti dalje.
Kada jemoja Iva punila 1 godinu moja mama je plakala, i pitam je zašto plače a ona mi kaže da je tako preplakala i moj prvi rođendan jer je moj brat blizanac umro odmah po rođenju. tek tada mi je sve bilo jasno...
user posted image

user posted image user posted image

clock-img

16.03.2013, 13:37

clock-img

Sanja90

pencil-img

1753

Ja sam se u jednom trenutku rasplakalauser posted image user posted image user posted image Ti kazes da ti je porodjaj bio bolan a meni je delovalo da si se bas lako porodilauser posted image

Nije srecan onaj koji puno ima,vec je srecan onaj kome malo treba.

clock-img

16.03.2013, 13:42

clock-img

Pretty78

pencil-img

3227

IZVORNA PORUKA: Sanja90

Ja sam se u jednom trenutku rasplakalauser posted image user posted image user posted image Ti kazes da ti je porodjaj bio bolan a meni je delovalo da si se bas lako porodilauser posted image

dobila sam epidural user posted image  ali sve pre njega je bilo mnogo brzo i bolno, a mogu ti reci da su me i naponi boleli jer je on bas zurio napolje. Ja taj deo iz porodilista uvek preskocim, jer mi je uzasno kakve sam face pravila i onda ne volim da gledam...uzas user posted image user posted image
kad je bila emisija zvao me brat na mobilni da mi kaze kako lepe face pravim , ma uzas, taj deo nikad ne gledam user posted image