IZVORNA PORUKA: anajid
Jance stalno zaboravim da te pitam koja je nagrada,jel se nesto dobije\?Ja bih se prijavila ali mm nece da cuje
dobija se 200 eura na ime autorskih prava ako sam dobro skontala. znam da sam bas bila prijatno iznenadjena kad su nam trazili racun da uplate. znam da se to ne cini mnogo ali u nasoj situaciji je tih 200 eura znacilo ko 2000 verujte mi.
sad, sto se snimanja porodjaja i svega ostalog tice tu smo svako razliciti, ja sa time problem nisam imala, dala sam im odresene ruke da snime sve sto oni misle da bi trebalo, i mogu da kazem da su sve uradili savrseno diskretno i sa ukusom. opet, ti savrseno mozes da im kazes da ne zelis da snimaju bas porodjaj, npr ona juce je bila takva, snimljena je mama vec sredjena i beba sredjena i okupana...
drugo, ja nisam imala para da vodim trudnocu kod privatnika, nikakvu vezu u Betaniji nisam imala, a u porodjajnoj sali mi je bilo 12 ljudi (valjda), ne znam kako to izgleda kad kamera tamo nema, ja epi nisam trazila ni muza da bude prisutan, niti posebnog lekara da me poradja a ipak mogu da kazem da sam izuzetno dobro prosla.
ja mogu da razumem da se nekome ta emisija ne svidja i da misli da je to zadiranje u privatnost, imate prava tako da mislite, hvala vam sto ne osudjujete nas koji smo eto to tako zeleli i dozvolili.
Anck, sa tobom se potpuno slazem, i mene i mm nervira to kad se npr zakace za neko njima zanimljivo zanimanje, ko sto je sinoc bio taj masinovodja pa sa time popune skoro pola emisije. no ja znam da (ako se dobro secam) ima 4 rezisera, pa koji uzme (ili dobije) tvoju emisiju da radi, to i preferira. mpr snimali su i mm kako radi tapetariju pa to nisu prikazali. i naravno, to zavisi koliko materijala iz necijeg zivota imaju da emisija bude sto raznovrsnija i zanimljivija. mi smo sa nasim Kovom kao reziserom izuzetno zadovoljni, lepo je uradio emisiju, sve se lepo nastavlja i ima svoj neki logican tok.