cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Posle antibiotika - vaginalete!

clock-img

18.07.2020, 19:43

clock-img

mama Jo

pencil-img

26537

Da, i zasto si stavljala vaginalete?

,,Carpe diem"

clock-img

18.07.2020, 22:15

clock-img

Šmizli

pencil-img

205

IZVORNA PORUKA: physio70

Smizli, da li si radila test za trudnocu posto ti kasni?

E nije to moj slucaj.drugarici kasni i nije radila test ali je koristila te vaginalete posto je imala neki svrab ne znam tacno....pa me zamolila da podelim ovde objavi da bi cula i vasa misljenja....Plasi se rezultata testa......

clock-img

18.07.2020, 22:17

clock-img

vonavoj

pencil-img

21998

Ako je pila antibiotik,hoce zbog toga..

clock-img

18.07.2020, 22:18

clock-img

Šmizli

pencil-img

205

IZVORNA PORUKA: mama Jo

Da, i zasto si stavljala vaginalete?

E nisam ja drugarica me zamolila da kopiram njen tekst i stavim ovde  da cuje misljenje zena....Imala je neki svrab pa je zbog toga stavljala...

clock-img

18.07.2020, 22:21

clock-img

mama Jo

pencil-img

26537

Da, da, razumem. Na svoju ruku je uzela vaginalete ili joj je dr prepisao?
Ne znamo sad aa sigurnoscu stvarno, mozda njen organizam tako odreagovao posle vaginaleta, ali mislim da vrlo, vrlo rerko hoce od vaginaleta da kasni.
Ako joj kasni 9 dana test bi joj vec sa sigurnoscu pokazao.
E, sada, ako to nije zelela... Ne znam sta bih rekla. Mozda onda najbolje da sto pre uradi da test, da zna na cemu je.

Da, i ako je pila antibiotik od njega je verovatnije da ce kasniti nego od samih vaginaleta.

< Poruku je uredio mama Jo -- 18.7.2020 22:22:09 >

,,Carpe diem"

clock-img

18.07.2020, 22:26

clock-img

Šmizli

pencil-img

205

Ne znamo sad aa sigurnoscu stvarno, mozda njen organizam tako odreagovao posle vaginaleta, ali mislim da vrlo, vrlo rerko hoce od vaginaleta da kasni.
E, sada, ako to nije zelela... Ne znam sta bih rekla. Mozda onda najbolje da sto pre uradi da test, da zna na cemu je.

Da, i ako je pila antibiotik od njega je verovatnije da ce kasniti nego od samih vaginaleta.

Prosli put je imala isto tak svrab i bila kod doktora rekao joj je da je kandida i dao joj kansen vaginalete...E sad posto je imala iste simptome ona je na svoju ruku koristila posto joj nije prvi put...  

clock-img

18.07.2020, 22:39

clock-img

Šmizli

pencil-img

205

Kaze da nije pila nista,ali ima neke ciste na jajnicima i bas su je boleli poslednje vreme..mozda ima i to neke veze....?

clock-img

18.07.2020, 22:45

clock-img

mama Jo

pencil-img

26537

Pa da, vidi, to sve u kombinaciji je vrlo moguce... Moguce da su se hormoni malo poremetili, dosta je to stvari, pa sve zajesno u kombinaciji moguce.
Desilo se i meni par puta da mi kasni dosta kada sam imala problema sa eserihijom, pa svasta pila za nju... I prosto poremetila vaginalnu floru.
Nadam se da ce dobiti sto pre

,,Carpe diem"

clock-img

18.07.2020, 23:10

clock-img

Šmizli

pencil-img

205

Pa da, vidi, to sve u kombinaciji je vrlo moguce... Moguce da su se hormoni malo poremetili, dosta je to stvari, pa sve zajesno u kombinaciji moguce.
Desilo se i meni par puta da mi kasni dosta kada sam imala problema sa eserihijom, pa svasta pila za nju... I prosto poremetila vaginalnu floru.
Nadam se da ce dobiti sto pre

A da pomenem jos i ovo...U maju je imala dal neku upalu ne znam tacno sta kao da joj se ide u wc ali nema nista...Dali su joj monural ono sto sed rastvara u vodi i popijem odjednom sve.....i da se ne ide u wc sto duze moze da izdrzi......Dal i to ima na neke veze ne znam ali je u junu imala normalan ciklus u dan tacan ....  

clock-img

18.07.2020, 23:14

clock-img

mama Jo

pencil-img

26537

Da, da... Razumem. Moguce, to joj je sigurno bio cistitis, upala besike. Mislim takvi su simptomi. Osetljiva je u poslesnje vreme na taj deo da tako kazem.

A je l' pored svega toga imala nezasticen odnos? Je l' ona brine da nije mozda trudna?

,,Carpe diem"

clock-img

18.07.2020, 23:18

clock-img

Šmizli

pencil-img

205

Da, da... Razumem. Moguce, to joj je sigurno bio cistitis, upala besike. Mislim takvi su simptomi. Oset_ljiva je u poslesnje vreme na taj deo da tako kazem.

A je l'' pored svega toga imala nezasticen odnos? Je l'' ona brine da nije mozda trudna?

Imala nezasticen odnos....i da brine kako ne brine..

clock-img

18.07.2020, 23:25

clock-img

Maslacak15

pencil-img

6242

ni antibiotici a kamoli kanesten nebi smeli da uticu na ciklus. ako joj kasni 9 dana a inace joj  je redovan ciklus onda sto bi rekli : writing is on the wall. svidelo se to njoj ili ne.....s obzirom da je imala nezasticen odnos na osnovu svega recenog smatram da su sanse za trudnocu ogromne. neka uradi test.

clock-img

18.07.2020, 23:37

clock-img

vonavoj

pencil-img

21998

Onda je to i resenje,test..ako je imala nezasticen odnos..

Meni je od antib,znalo da kasni..ali ovde to nije slucaj.

clock-img

18.07.2020, 23:43

clock-img

physio70

pencil-img

2389

Dzabe prica ako drugarica ne proveri prvo da li postoji trudnoca.

clock-img

18.07.2020, 23:43

clock-img

Mirko Svirko

pencil-img

8620

Ja mislim da bi trebala da radi test. 

Meni nikad vaginalete nisu poremetile ciklus.Ali antibiotike kad sam pila narusila sam floru, pa sam tada koristila vaginalete.

clock-img

18.07.2020, 23:47

clock-img

Maslacak15

pencil-img

6242

moj tata je profesor univerziteta u penziji i dao mi je jedan savet koji mi mnogo znaci u zivotu kao naucnom radniku. on glasi: najbolja resenja su obicno vrlo prosta. i sto vreme vise ide shvatam koliko je u pravu. naravno da su moguca teoretski i ova i ona resenja...svasta se desava. ali ako su joj ciklusi inace redovni a sada jon kasni devet dana a imala je nezasticene odnose onda je trudnoca prva i osnovna pretpostavka koju mora da iskljuci pre nego sto mi ovde dubimo dno o vaginaletama. zao mi je ako joj to ne odgovara, ali tako je...

clock-img

18.07.2020, 23:51

clock-img

mama Jo

pencil-img

26537

Smizli... vidis i sama. Bas to sto Maslacak kaze, teoretski sve je moguce a opet nista ne mora da znaci.
Ona se plasi rezultata testa, zato trazi sve druge razloge stabi moglo biti. Moguce da joj kasni zbog svega toga. Moguce da je i trudna. To joj jedino yest moze sa sigurnoscu reci. Neka ga uradi sto pre, da bi znala sta ce i kako dalje.
Iskreno joj zelim da joj kasni zbog kandide.

,,Carpe diem"

clock-img

18.07.2020, 23:53

clock-img

physio70

pencil-img

2389

Ako ne zeli da zadrzi trudnocu tek onda joj odugovlacenje ne odgovara.

clock-img

18.07.2020, 23:55

clock-img

Mirko Svirko

pencil-img

8620

Smizli, Maslacak je realna.

I da jeste trudnoca u pitanju, a da je nezeljena, zar ne bi trebalo da sazna sto ranije da ako vec ne zeli ima mogucnost da to prekine?

clock-img

19.07.2020, 07:46

clock-img

Šmizli

pencil-img

205

IZVORNA PORUKA: Mirko Svirko

Smizli, Maslacak je realna.

I da jeste trudnoca u pitanju, a da je nezeljena, zar ne bi trebalo da sazna sto ranije da ako vec ne zeli ima mogucnost da to prekine?

zma nece da prekine samo nije htela sad posto de jos nije udala....

clock-img

19.07.2020, 07:49

clock-img

Šmizli

pencil-img

205

Hvala vam svima.

....😊Javicu vam resultate testa...

clock-img

19.07.2020, 08:32

clock-img

mama Jo

pencil-img

26537

Ma nema na cemu. Bas sam htela da ti napisem da javis kako je i ata je do kraja kad sazna i ona.
Pozdrav obema!
Nadam se da nece imati nepeijatnih iznenadjenja!

,,Carpe diem"

clock-img

19.07.2020, 10:32

clock-img

physio70

pencil-img

2389

Evo sad ce da se uda po ubrzanom postupku. Ne brini.

clock-img

19.07.2020, 14:49

clock-img

Šmizli

pencil-img

205

IZVORNA PORUKA: physio70

Evo sad ce da se uda po ubrzanom postupku. Ne brini.

bHahaaja da😂

clock-img

20.07.2020, 22:53

clock-img

mama Jo

pencil-img

26537

Smizli, kako je drugarica?

,,Carpe diem"