cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Nega dečije kosice

clock-img

19.08.2018, 12:59

clock-img

jess021

pencil-img

13391

Ivana, na to sam i mislila. Reko' mozda neko ima preporuku. Ne bih da joj stavljam moj balzam, bojim se da je ne peku oci kad ispiramo.

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

clock-img

19.08.2018, 13:31

clock-img

mama Jo

pencil-img

26540

Ja sam, isto, bila protiv da joj stavljam i balzam i za rascesljavanje.... sve mislimm da je puno hemije za njenu kosu, ali u jednom momentu sam prosto morala kad je krenula jako da se mrsi. Nekada joj stavim i svoj balzam pa pazim kad ispiram i ispiram bas dugo. Stavljam joj samo na krajeve.
Sad dugo uzimamo onaj Velnea sprej bez ispiranja, stavljam joj to nakon kupanja, a ponekad i na suvu kosu kad joj skinem gumice pa ostane umrseno. Taj sprej je skroz ok.

< Poruku je uredio mama Jo -- 19.8.2018 13:33:23 >

,,Carpe diem"

clock-img

19.08.2018, 13:55

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

Jess balzam samo nazad na krajeve.Ja Dori stalno stavljam kad peremo kosu.Tako da i kad ispir ispires samo to pozada i nece otici u okice

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

clock-img

19.08.2018, 15:10

clock-img

IvanaSK RR

pencil-img

24781

Jess, mozes i tvoj balzam. A ti u spreju sto se ne ispiraju imaju i deciji.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

19.08.2018, 15:22

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26983

Jess, pa imas Jonsonov balzam bas za decu. Mi to T stavljamo jer je njena kosa kovrdjava.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

clock-img

21.08.2018, 15:07

clock-img

mama Jo

pencil-img

26540

Taj Velnea sto spomenuh je, isto, deciji. Ima i za odrasle, ali ovaj sto njoj stavljam je deciji. To je lilly marka, nije skup a stvarno je skroz dobar.

Juce dobih Avon katalog posle sto godina i narucih joj taj sprej jer vidim da ga ovde isto hvale. Duplo je skuplji od tog sto smo uzimali pa hajd' da vidim da li je i bolji 😊

,,Carpe diem"

clock-img

27.02.2019, 10:37

clock-img

Sanidej

pencil-img

1877

Bebi šampon tipa Kosili i mirišu i dalje kao bebane. Kupovala sam i sprej za lakse rascesljavanje kose.

clock-img

27.02.2019, 12:55

clock-img

mirana1

pencil-img

607

Bebi sampon u.pocetku samo Chicco a sad mi je lep afrodita. Obozavam kako mirise.

clock-img

27.02.2019, 15:51

clock-img

Sanidej

pencil-img

1877

Da li je to onaj novi deciji sampon, mislim da sam ga videla U Liliju? Ako ne gresim, imaju i deterdzent za deciji ves..

clock-img

17.07.2019, 10:31

clock-img

MimaKos

pencil-img

6514

Uspela sam da resim mrsenje kose prskalicama... a sampon i dalje nivea za bebe

clock-img

17.07.2019, 11:15

clock-img

doramar11

pencil-img

1138

Chicco, Nivea uglavnom.

clock-img

17.07.2019, 15:34

clock-img

MimaKos

pencil-img

6514

IZVORNA PORUKA: doramar11

Chicco, Nivea uglavnom.

i koristim balzam za odrasle ali samo za poslednjih par cm jer se tu bas mrsi

clock-img

18.07.2019, 06:17

clock-img

Duškić

pencil-img

9626

Menjam ja to stalno.
Trenutno neki shauma.

clock-img

18.07.2019, 08:01

clock-img

MimaKos

pencil-img

6514

Ja se trudim da joj ne ostetim kosu sredstvima za odrasle, ali se bas mrsi 

clock-img

11.04.2020, 12:27

clock-img

dddaca

pencil-img

9223

I ja izbegavam moje regeneratore, ali neki put bas moram da joj stavim.

clock-img

11.04.2020, 13:17

clock-img

Dragica Draga

pencil-img

4051

Isto. Ne znam ni da li postoje deciji regeneratori user posted image

clock-img

04.06.2020, 08:54

clock-img

branki*

pencil-img

20828

od nege samo samponuser posted image trenutno imam iz lidla.mojoj deci je ok.Cerki jos prskam neki helo kiti sprej za lakse rascesljavanje.to je to.

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

04.06.2020, 08:57

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

ja Dori stavljam svoju masku za kosu na zadnji dio kose,drugacije je ne bih mogla cesljati.Ovako budr mekana i mekana kao svila

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

clock-img

04.06.2020, 08:58

clock-img

Mirko Svirko

pencil-img

8622

Kosili mi je super. I miris i peni lepo.

Za rodjendan je dobijao puno onih sampona iz Avona. Pa sada se sa njim kupa i pere kosu. Jedan dan sljiva, drugi dan jagoda.

clock-img

07.09.2021, 02:04

clock-img

dunja RR

pencil-img

30440

Mame, da li ima neka caka, ili nešto posebno koristite da raščešljate kosicu, posebno mislim na devojčice?
M ima loknastu kosicu, uglavnom je vežem u repić, ali se puno mrsi, evo sada imam jedan zamršaj koji ne mogu nikako da raščešljam, a ona se buni, boli je dok pokušavam.
Plašim se da ću morati taj pramen da secnem, a baš je blizu glave, ostaće rupa :(

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

clock-img

07.09.2021, 02:05

clock-img

dunja RR

pencil-img

30440

E baš to, sada videh da je i mama Jo pisala isto ...

IZVORNA PORUKA: mama Jo

Moja J ima dugu i kovrdzavu kosu, nema sanse da se oceslja user posted image
Par puta se desilo zamrseno, i obicno joj tada pri pranju stavim balzama i posle nesto za rascesljavanje da to ,,omeksa" pa onda pri susenju nekako prstima joj razmrsim, trudim se koliko mogu, a obicno pri krajevima bude tako da nema sanse da se odmrsi i to odsecem user posted image
Dva puta je bilo toliko zamrseno da sam joj bukvalno ceo pramen odsekla. Sva sreca pa ima jako gustu kosu pa se to uopste nije primecivalo.
Uzimam u aksi nesto od te silne decije kozmetike, nista mi se nije pokazalo kao jako dobro, do sada.

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

clock-img

07.09.2021, 06:52

clock-img

IvanaSK RR

pencil-img

24781

Suzi, imas decije balsame koji se ne ispiraju, naprskas posle pranja. Kad se tako umrsi stavi joj svoj balzam, pakovanje posle pranja i rascesljaj, isperi pa posle ovaj u spreju.
Ja maci znam da stavim i svoj balzam u spreju 😁

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

07.09.2021, 07:45

clock-img

milicicak

pencil-img

7338

IZVORNA PORUKA: dunja RR

Mame, da li ima neka caka, ili nešto posebno koristite da raščešljate kosicu, posebno mislim na devojčice?
M ima loknastu kosicu, uglavnom je vežem u repić, ali se puno mrsi, evo sada imam jedan zamršaj koji ne mogu nikako da raščešljam, a ona se buni, boli je dok pokušavam.
Plašim se da ću morati taj pramen da secnem, a baš je blizu glave, ostaće rupa :(

quote]IZVORNA PORUKA: milicicak

Ne pokusavam da cesljam ako je ne naprskam sprejom za odmrsavanje kose. Imam neki Hello Kitty iz Avona. I isprskam je i posle pranja kose inace ne bi bilo sanse da je ocesljam.

clock-img

07.09.2021, 08:33

clock-img

Tiziana

pencil-img

2650

IZVORNA PORUKA: dunja RR

Imas u DMu te sprejeve za razmrsavanje kose, razne neke. Imas i cetku koja je bas za to. Retkla je i nisu one 'dlake' dugacke.

clock-img

07.09.2021, 12:50

clock-img

nata11

pencil-img

9233

Dalin zuti sprej za deciju kosu.

Poslednji tekstovi

article-img