U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.
Ivana, na to sam i mislila. Reko' mozda neko ima preporuku. Ne bih da joj stavljam moj balzam, bojim se da je ne peku oci kad ispiramo.
19.08.2018, 13:31
mama Jo
26540
Ja sam, isto, bila protiv da joj stavljam i balzam i za rascesljavanje.... sve mislimm da je puno hemije za njenu kosu, ali u jednom momentu sam prosto morala kad je krenula jako da se mrsi. Nekada joj stavim i svoj balzam pa pazim kad ispiram i ispiram bas dugo. Stavljam joj samo na krajeve. Sad dugo uzimamo onaj Velnea sprej bez ispiranja, stavljam joj to nakon kupanja, a ponekad i na suvu kosu kad joj skinem gumice pa ostane umrseno. Taj sprej je skroz ok.
< Poruku je uredio mama Jo -- 19.8.2018 13:33:23 >
19.08.2018, 13:55
emicaa
22194
Jess balzam samo nazad na krajeve.Ja Dori stalno stavljam kad peremo kosu.Tako da i kad ispir ispires samo to pozada i nece otici u okice
19.08.2018, 15:10
IvanaSK RR
24790
Jess, mozes i tvoj balzam. A ti u spreju sto se ne ispiraju imaju i deciji.
19.08.2018, 15:22
Sanjica26 RR
26988
Jess, pa imas Jonsonov balzam bas za decu. Mi to T stavljamo jer je njena kosa kovrdjava.
21.08.2018, 15:07
mama Jo
26540
Taj Velnea sto spomenuh je, isto, deciji. Ima i za odrasle, ali ovaj sto njoj stavljam je deciji. To je lilly marka, nije skup a stvarno je skroz dobar.
Juce dobih Avon katalog posle sto godina i narucih joj taj sprej jer vidim da ga ovde isto hvale. Duplo je skuplji od tog sto smo uzimali pa hajd' da vidim da li je i bolji 😊
27.02.2019, 10:37
Sanidej
1877
Bebi šampon tipa Kosili i mirišu i dalje kao bebane. Kupovala sam i sprej za lakse rascesljavanje kose.
27.02.2019, 12:55
mirana1
607
Bebi sampon u.pocetku samo Chicco a sad mi je lep afrodita. Obozavam kako mirise.
27.02.2019, 15:51
Sanidej
1877
Da li je to onaj novi deciji sampon, mislim da sam ga videla U Liliju? Ako ne gresim, imaju i deterdzent za deciji ves..
17.07.2019, 10:31
MimaKos
6514
Uspela sam da resim mrsenje kose prskalicama... a sampon i dalje nivea za bebe
17.07.2019, 11:15
doramar11
1138
Chicco, Nivea uglavnom.
17.07.2019, 15:34
MimaKos
6514
IZVORNA PORUKA: doramar11
Chicco, Nivea uglavnom.
i koristim balzam za odrasle ali samo za poslednjih par cm jer se tu bas mrsi
18.07.2019, 06:17
Duškić
9628
Menjam ja to stalno. Trenutno neki shauma.
18.07.2019, 08:01
MimaKos
6514
Ja se trudim da joj ne ostetim kosu sredstvima za odrasle, ali se bas mrsi
11.04.2020, 12:27
dddaca
9223
I ja izbegavam moje regeneratore, ali neki put bas moram da joj stavim.
11.04.2020, 13:17
Dragica Draga
4051
Isto. Ne znam ni da li postoje deciji regeneratori
04.06.2020, 08:54
branki*
20828
od nege samo sampon trenutno imam iz lidla.mojoj deci je ok.Cerki jos prskam neki helo kiti sprej za lakse rascesljavanje.to je to.
04.06.2020, 08:57
emicaa
22194
ja Dori stavljam svoju masku za kosu na zadnji dio kose,drugacije je ne bih mogla cesljati.Ovako budr mekana i mekana kao svila
04.06.2020, 08:58
Mirko Svirko
8622
Kosili mi je super. I miris i peni lepo.
Za rodjendan je dobijao puno onih sampona iz Avona. Pa sada se sa njim kupa i pere kosu. Jedan dan sljiva, drugi dan jagoda.
07.09.2021, 02:04
dunja RR
30446
Mame, da li ima neka caka, ili nešto posebno koristite da raščešljate kosicu, posebno mislim na devojčice? M ima loknastu kosicu, uglavnom je vežem u repić, ali se puno mrsi, evo sada imam jedan zamršaj koji ne mogu nikako da raščešljam, a ona se buni, boli je dok pokušavam. Plašim se da ću morati taj pramen da secnem, a baš je blizu glave, ostaće rupa :(
Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.
Šekspir
07.09.2021, 02:05
dunja RR
30446
E baš to, sada videh da je i mama Jo pisala isto ...
IZVORNA PORUKA: mama Jo
Moja J ima dugu i kovrdzavu kosu, nema sanse da se oceslja Par puta se desilo zamrseno, i obicno joj tada pri pranju stavim balzama i posle nesto za rascesljavanje da to ,,omeksa" pa onda pri susenju nekako prstima joj razmrsim, trudim se koliko mogu, a obicno pri krajevima bude tako da nema sanse da se odmrsi i to odsecem Dva puta je bilo toliko zamrseno da sam joj bukvalno ceo pramen odsekla. Sva sreca pa ima jako gustu kosu pa se to uopste nije primecivalo. Uzimam u aksi nesto od te silne decije kozmetike, nista mi se nije pokazalo kao jako dobro, do sada.
Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.
Šekspir
07.09.2021, 06:52
IvanaSK RR
24790
Suzi, imas decije balsame koji se ne ispiraju, naprskas posle pranja. Kad se tako umrsi stavi joj svoj balzam, pakovanje posle pranja i rascesljaj, isperi pa posle ovaj u spreju. Ja maci znam da stavim i svoj balzam u spreju 😁
07.09.2021, 07:45
milicicak
7338
IZVORNA PORUKA: dunja RR
Mame, da li ima neka caka, ili nešto posebno koristite da raščešljate kosicu, posebno mislim na devojčice? M ima loknastu kosicu, uglavnom je vežem u repić, ali se puno mrsi, evo sada imam jedan zamršaj koji ne mogu nikako da raščešljam, a ona se buni, boli je dok pokušavam. Plašim se da ću morati taj pramen da secnem, a baš je blizu glave, ostaće rupa :(
quote]IZVORNA PORUKA: milicicak
Ne pokusavam da cesljam ako je ne naprskam sprejom za odmrsavanje kose. Imam neki Hello Kitty iz Avona. I isprskam je i posle pranja kose inace ne bi bilo sanse da je ocesljam.
07.09.2021, 08:33
Tiziana
2651
IZVORNA PORUKA: dunja RR
Imas u DMu te sprejeve za razmrsavanje kose, razne neke. Imas i cetku koja je bas za to. Retkla je i nisu one 'dlake' dugacke.