cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Nega dečije kosice

clock-img

04.06.2016, 22:10

clock-img

mila83

pencil-img

3821

Mariya,frizura je prelepa ! user posted image

Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.

clock-img

04.06.2016, 22:18

clock-img

Mala Elena

pencil-img

11043

Marya, lepi zuti cvetic !user posted image
Mojoj za sada najlepse stoje repici a i mami nije tesko...pa dok izraste jos kosica mama ce se malo vise potruditi.user posted image

clock-img

05.06.2016, 13:58

clock-img

Anarunika

pencil-img

1388

Mi smo Živu pre neki mesec ošišali ,ne znam da li sam napisala. Bila joj mnogo tanka kosica pa da je malo osvežimo. Sad je već porasla malo. A što se tiče nege ,ona devojka sama pere kosu sa čim stigne : sa šamponom, vodom, hranom, kremom... tako da,obrni ,okreni, perem joj kosu svaki dan. A boja joj je mnogo lepa onako platinasta nekako,kada bi takva ostala...

Mariya , baš je lepa frizura a i ćera ti ima lepu kosu user posted image

< Poruku je uredio Anarunika -- 5.6.2016 14:00:36 >

clock-img

05.06.2016, 16:15

clock-img

mila83

pencil-img

3821

I ja bih trebala da osisam T,kosa joj je porasla,ali je mnogo tanka i kustrava,samo je golica po vratu i usima user posted image moze se repic vezati. perem joj kosu Niveinim samponom za bebe,taj smo nedavno dobili na poklon i ok nam je.

Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.

clock-img

03.09.2016, 11:23

clock-img

branki*

pencil-img

20828

Ima li ko savet?boki je kosa Branka i nije gusta,ali je porasla.problem je sto joj na temenu ima jedan cuperak koji je jako zamrsen.mislila sam da je umazala kosu necim,ali i kad joj operem kosu,isto.stavila joj cak i regenerator,ali nista.ima li nesto jos ili je jedino da uzmem cetku i na silu cesljam to i vucemuser posted image

< Poruku je uredio branki RR -- 3.9.2016 16:30:42 >

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

03.09.2016, 15:37

clock-img

IvanaSK RR

pencil-img

24781

Branki, a onaj balzam u spreju?

clock-img

04.09.2016, 05:58

clock-img

branki*

pencil-img

20828

Onaj sto koristimo i mi odrasli?kao regenerator bez ispiranja?

branki

clock-img

04.09.2016, 08:47

clock-img

IvanaSK RR

pencil-img

24781

Da, da, slobodno možeš sa njim da probas.
Ako ti je problem sto je za odrasle, ti joj malo isperi posle rascesljavanja, on se ionako nanosi na mokru kosu.
A regenerator koji inače koristis svejedno joj stavi pre ovoga.

clock-img

04.09.2016, 09:04

clock-img

MishMash

pencil-img

458

Ivana, mi imamo isti problem i kovrdzavu kosu. Sta mislis, da probam sa kokosovim uljem, onim iz teglice? Nisam koristila, ali sam cula da je dobro.

"Live the life you love, love the life you live"

clock-img

04.09.2016, 13:55

clock-img

choopa choops

pencil-img

9258

branki, L je uvijek imala problem sa zamršenom kosom (otud i moj nick na RR user posted image )

Ja sam joj kupovala sprejeve za zamršenu kosu u DM-u i kozmetičkim prodavnicama. Dječije baš, ne za odrasle. Imaš dulgon, Nivea i td. Ali nama nisu baš odgovarali ti u spreju, čupalo je kad je češljam a najblje nam se pokazao krema regenerator za raščešljavanje što se ne ispira od Johnson-a. zelena je tuba, sad ću da probam da nađem sliku. Pisala sam o tome negdje na RR. Znači namažeš sa njim dobro i onda lagano od krajeva raščešljavaš prema vrhu, kasnije se on osuši i bude kosa kao oprana.

Edit: Evo ga, i dan danas ga koristimo jer joj je kosa užaso tanka i svijetla i mrsi se lako.
KLIK

< Poruku je uredio choopa choops -- 4.9.2016 13:57:02 >

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

clock-img

04.09.2016, 15:07

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26983

I mi koristimo za Teodorinu kovrdjavu kosu ovo sto je postavila Choopa. Bez toga mm joj ne susi kosu. I specijalnu cetku za kosu. Postavicu kasnije.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

clock-img

04.09.2016, 21:04

clock-img

choopa choops

pencil-img

9258

Da, imaš tangle teezer cetke, ne znam da li to Sanjica koristi, ali su baš dobre. mislim da se sad prodaju i u Avonu...Mada kod nas im i u kozmetickoj radnji.
Edit: Evo ih KLIK

Sve sto postoji za kosu sto se lako mrsi smo nabavili user posted image

< Poruku je uredio choopa choops -- 4.9.2016 21:05:57 >

clock-img

04.09.2016, 21:14

clock-img

branki*

pencil-img

20828

Hvala,zenske😘da probamo onda i mi to!
A,choopa,ja mislila da tvoj nik ima veze sa lizalicomuser posted image

branki

clock-img

04.09.2016, 22:25

clock-img

choopa choops

pencil-img

9258

Svi to misle user posted image A zapravo sam gledala u njenu ćubu na kosi kad sam se registrovala i otud idejauser posted image

clock-img

04.09.2016, 22:47

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26983

Tangle jeste, ali nije takva. slicna je.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

clock-img

05.09.2016, 01:12

clock-img

dunja RR

pencil-img

30440

Mi smo danas prvi put probali Kosili, do sada smo prali sa Niveom i Johnsonsom. Baš nam dugo traju šamponi, i onda nikako taj Kosili koji smo dobili da dođe na red. Vratio me miris u detinjstvo, mmm...večeras kada ga uspavljivah, sve sam mirisala glavicu.

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

clock-img

05.09.2016, 01:35

clock-img

bubulence

pencil-img

13679

I mi volimo kosili, zato sto ga ja kupujem i uvek me vraca u detinjstvouser posted image . A kada ga nema uzmem becutan ili niveu

clock-img

05.09.2016, 17:28

clock-img

branki*

pencil-img

20828

Ja nijednom nisam svojoj deci uzela kod ili.sad ste me podsetile.secam se da nas je mama kupala njime.uzecu i ja,cisto da ozivim uspomeneuser posted image

branki

clock-img

16.10.2016, 20:28

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

Ja nisam neki ljubitelj Kosilija, ali sma odusevljena Mixom, sad i devojke s njom kupam.
Mame starijih devojcica, jel koristite balzame?
Ja uvek gledam da uzmem komb. i kupka i sampon. Ali za cesljanje bozee muke, pogotovo sa mladjom.
Veceras sam im stavila moje pakovanje, preedivna im je kosa. A mladju sam malo i stricnula.

clock-img

16.10.2016, 21:39

clock-img

choopa choops

pencil-img

9258

Ja stavljam L moj balzam, onaj koji imam u tom trenutku.user posted image

clock-img

17.10.2016, 11:20

clock-img

IvanaSK RR

pencil-img

24781

Anck, slobodno mozes da im stavis malo svog pakovanja, balzama. Bolje i to nego cupanje i kidanje kosice.

clock-img

17.10.2016, 11:28

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

Pa nisam praktikovala jer kad im je sveze podsisana , nema ispucalih krajeva lepo se ceslja. Ali H je kosa i malo kovrdzava a ona ne podnosi cesljanje. A inace im stavljam sprej za rascesljavanje svaki put, bas iz tog razloga.

clock-img

17.10.2016, 11:31

clock-img

isidora88

pencil-img

11471

Za starijeg Hipp kupka nju i za kosu koristimo, a mladjem samo Mustela odgovara.

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

clock-img

17.10.2016, 11:36

clock-img

Animsaj9

pencil-img

2911

mi se kupamo Chicco kupkom to nam je sa sve user posted image

clock-img