cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Kate i William, venčanje 2011

clock-img

02.05.2011, 00:22

clock-img

Brana

pencil-img

4456

IZVORNA PORUKA: IVA 11

Oni bi bili savrseni za reklamu Eurokrema. user posted image

user posted image user posted image

Kada nekog volis bori se za njega,
kada nekog trazis,trazi ga gde treba,
kada nekog varas,varaj ga da valja,
al kada nekog volis,voli ga do kraja!!!

clock-img

02.05.2011, 00:23

clock-img

Ana RR

pencil-img

34334

user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

02.05.2011, 00:23

clock-img

choopa choops

pencil-img

9258

IZVORNA PORUKA: Ana RR

Kad reče braon nakvarcovana... radili mi neku svadbu, mlada izblajhana plavuša a koža od solarijuma više nije ni braon već nekako teget. Ubi bože koliko je tamna. A mladoženja, mukica, sav ubledeo. Jbt, ne možeš sliku napraviti, kako god da je isfiltriram ne valja, ako posvetlim da bi se ona videla njega nema na slici user posted image ako potamnim zbog njega, ona kao iz Nigerije user posted image užas!

Sad malo Offujemo, ali i nije neka ozbiljna tema pa nema veze...
Vratili se mi iz Egipta, crni kao ugalj i pravac na svadbu kod prijatelja. To je uzas jedan na sta ja i MM licimo na tim slikama user posted image user posted image user posted image Jos ja nisam imala ni 50kg, tacno kao iz Biafre da smo stigli...Vjerovatno su fotografi sizili zbog nas user posted image

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

clock-img

02.05.2011, 00:24

clock-img

Ana RR

pencil-img

34334

Choopa, psovali su vas, veruj mi user posted image user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

clock-img

02.05.2011, 00:26

clock-img

Anoniman

Ko ja kad sam iz HN , posle cele sezone na moru otišla 22 avgusta s društvom u Tursku. Kad sam se vratila, noću su mi se samo zubi i beonjače videle u mraku, majka mi sve silom uvaljivala bele spavaćice user posted image

clock-img

02.05.2011, 00:31

clock-img

choopa choops

pencil-img

9258

IZVORNA PORUKA: BubaMira

Ko ja kad sam iz HN , posle cele sezone na moru otišla 22 avgusta s društvom u Tursku. Kad sam se vratila, noću su mi se samo zubi i beonjače videle u mraku, majka mi sve silom uvaljivala bele spavaćice user posted image

user posted image user posted image

Ana a mi se jos cudili sto stucamo user posted image

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

clock-img

02.05.2011, 00:33

clock-img

Ana RR

pencil-img

34334

Sad znate user posted image

clock-img

02.05.2011, 02:59

clock-img

vukosava

pencil-img

4484

IZVORNA PORUKA: Ana RR

Kad reče braon nakvarcovana... radili mi neku svadbu, mlada izblajhana plavuša a koža od solarijuma više nije ni braon već nekako teget. Ubi bože koliko je tamna. A mladoženja, mukica, sav ubledeo. Jbt, ne možeš sliku napraviti, kako god da je isfiltriram ne valja, ako posvetlim da bi se ona videla njega nema na slici user posted image ako potamnim zbog njega, ona kao iz Nigerije user posted image užas!

user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

02.05.2011, 09:50

clock-img

eni26

pencil-img

3380