cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Šta slave muslimani?

clock-img

05.09.2012, 13:39

clock-img

*Alexx*

pencil-img

8067

IZVORNA PORUKA: viking RR

neka alexx, pusti minu, vidiš da joj je krenulo user posted image

mina user posted image user posted image

A ne, nisam htela njoj da to kažem, nego Pčelici [sm=smiley36.gif Nisam ni skontala kako je ispalo kad sam napisala. Polazim od sebe- ako me već zanimaju neke teme koje su opsežne, brže ću do odgovora doći ako izguglam nego ako čekam da mi neko odgovori.

Do not speak - unless it improves on silence.

clock-img

05.09.2012, 13:42

clock-img

viking

pencil-img

6644

ma znam, šalila sam se. i meni je user posted image

Bolje biti nečija baba nego samo baba! - moja mama u filozofskom raspoloženju

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

clock-img

05.09.2012, 13:44

clock-img

minavb

pencil-img

12959

Ja volim da citam o islamu i mnogo me nervira to sto sve vise pogresno interpretira, ali to je neka druga prica. Od malih nogu nam je tata citao i pricao o svim verama, a ja sam najvise volela da slusam o Islamu i Osmanlijama. Nama je tata pricao neke druge verzije o njima, ne one o robovanju 500 godina i sl.
Viking user posted image

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

clock-img

05.09.2012, 13:50

clock-img

*Alexx*

pencil-img

8067

Meni su sve religije (a sad već idem off), tj. ove poznatije, prelepe, svaka za sebe. Sve one propovedaju iste principe, razlikuju se u nazivima bogova, proroka... ali u suštini su iste. Kako se one interpretiraju i sprovode, to je već druga priča.

Do not speak - unless it improves on silence.

clock-img

05.09.2012, 13:51

clock-img

minavb

pencil-img

12959

Da, tako sam i ja shvatila. Bog, Alah, Jehova, sve je to isto. Samo se sila razlikujeuser posted image

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

clock-img

05.09.2012, 13:53

clock-img

Anoniman

Ovde sam sve pročitala. Inda i Mina hvala na odgovorima. Ako se setite jos nečeg napisite kad imate vremena. Zanima me jako.
A ja trenutno na poslu, pa me google na telefonu malo zeza, zato sam i pitala ovde. A svakako ću pogledati i kući, pa ako nadjem i ja još nesto, napisaću.

clock-img

05.09.2012, 13:55

clock-img

Anoniman

Ovde sam sve pročitala. Inda i Mina hvala na odgovorima. Ako se setite jos nečeg napisite kad imate vremena. Zanima me jako.
A ja trenutno na poslu, pa me google na telefonu malo zeza, zato sam i pitala ovde. A svakako ću pogledati i kući, pa ako nadjem i ja još nesto, napisaću.

clock-img

05.09.2012, 14:05

clock-img

Anoniman

Hvala na pp, ne mogu da ti odgovorim na istu sa telefona. Procitaću i tamo :)

clock-img

05.09.2012, 14:51

clock-img

vukosava

pencil-img

4484

IZVORNA PORUKA: minavb

Da, tako sam i ja shvatila. Bog, Alah, Jehova, sve je to isto. Samo se sila razlikujeuser posted image

Juce sam bas gledala neku debatu izmedju nekih naucnika koji izucavaju muslimanstvo i hriscanstvo. I onda su ovi sa muslimanske strane objasnjavali da je njima jedini Alah nadlezan za sve a da se kod hriscana ne zna tacno ko je nadlezan u Svetom Trojstvu. Da jedni hriscani ga tumace na jedan nacin, drugi hriscani na drugi, nesto vezano oko Isusovog vaskrsnuca itd. Bas zanimljiva emisija bila.

clock-img

08.08.2013, 13:20

clock-img

Olga75

pencil-img

20593

Bajram Serif Mubarek Olsunu

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

08.08.2013, 13:37

clock-img

lesica

pencil-img

12015

Drage devojke, želim vam da u zdravlju, ljubavi, radosti i blagodeti provedete praznik sa svojim porodicama. Srećan Bajram!

BAJRAM ŠERIF MUBAREK OLSUN

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

clock-img

08.08.2013, 15:17

clock-img

Peace*

pencil-img

4881

Pročitah na FB:

Povodom Bajramskih praznika Vojvođansko muftijstvo organizovaće večeras u 19.45, na početku Zmaj Jovine ulice, tradicionalnu bajramsku trpezu pod nazivom ''Ulica otvorenog Srca''.

Tasha

Objasni im Bože, da mi se može!

clock-img

15.10.2013, 12:06

clock-img

lesica

pencil-img

12015

Drage moje, koje danas slavite Kurban-bajram, od srca vam želim da u ljubavi, zdravlju, miru i radosti sa svojim porodicama provedete i današnji i naredne dane praznika.

Bajram Šerif Mubarek Olsun!!!

< Poruku je uredio lesica RR -- 15.10.2013 12:07:21 >

clock-img

28.07.2014, 09:59

clock-img

lesica

pencil-img

12015

Drage naše Ringerajke, u zdravlju, ljubavi, radosti i blagodeti provedite praznik sa svojim porodicama. Srećan Bajram!

BAJRAM ŠERIF MUBAREK OLSUN

clock-img

28.07.2014, 16:07

clock-img

big mum

pencil-img

1690

Svim ringerajkama koje danas slave Bajram želim da isti provedu u zdravlju i veseljuuser posted image

Neko iz djetinjstva ponese samo uspomene, a neko sačuva u očima, ušima, u srcu još malo one radoznalosti i nemira, pa umije da se igra i raduje malim stvarima.
DUŠKO RADOVIĆ

clock-img

28.07.2014, 16:27

clock-img

Olga75

pencil-img

20593

Bajram Serif Mubarek Olsunu

clock-img

28.07.2014, 17:07

clock-img

Verolina

pencil-img

5958

Cestitam svima koji slave Bajram. Da ga provedete u zdravlju i veselju.

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

clock-img

04.10.2014, 11:00

clock-img

Olga75

pencil-img

20593

Bajram Šerif Mubarek Olsun

clock-img

04.10.2014, 13:02

clock-img

pipi_coco

pencil-img

1289

Svima koji slave želim sretan Bajram i da ga provedu u zdravlju i veselju sa svojim najmilijima

user posted image

Common sense is so rare....... It should be classified as a superpower!

"Pticu tuge ne možete spriječiti da preleti preko vaše glave, ali možete je spriječiti da na vašoj kosi izgradi gnijezdo."