cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: tachycardia paroxysmalis

clock-img

21.04.2011, 21:25

clock-img

isidora88

pencil-img

11471

oko sat vremena dnevno setnje,nekad vise,nekad manje,sve zavisi od vremena user posted image
a i imam kratak fitilj pa se lako iznerviram i odmah mi lupa srce kao blesavouser posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

clock-img

21.04.2011, 21:26

clock-img

Anoniman

Nervchikuuser posted image user posted image user posted image Moramo se smiriti...Time samo sebi skodimo...

clock-img

21.04.2011, 22:58

clock-img

Brisani korisnik

pencil-img

-4166

[Sadržaj poruke je obrisan]

clock-img

21.04.2011, 23:00

clock-img

Diabla

pencil-img

1013

Nervoza, eto ti uzroka! Nemoj brinuti, mnogo nas je sa tahikardijom, s' vremenom se naviknes. Ish, meni je to jos od srednje skole.

Something is rotten in the state of Denmark.

clock-img

21.04.2011, 23:02

clock-img

Brisani korisnik

pencil-img

-4166

[Sadržaj poruke je obrisan]

clock-img

21.04.2011, 23:03

clock-img

Diabla

pencil-img

1013

bice to dobro, znam da je moja mama negdje davno nosila holter zbog aritmije, i isto su joj rekli, sve je na nervnoj bazi. 

Something is rotten in the state of Denmark.

clock-img

21.04.2011, 23:09

clock-img

choopa choops

pencil-img

9258

IZVORNA PORUKA: Diabla

Ma naravno da je normalno, cim prodje posle pola sata. Ja ipak mislim da nam to mozak salje signale da se trebamo kajati sto smo se prejeleuser posted image Tako ja to shvacam, negdje duboko mrzim sebe sto sam se naroljala, i od bijesa mi pocne lupati srce.

user posted image user posted image

Gagi ne znam nista o tome, nadam se da ce sve biti u redu user posted image

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

clock-img

17.05.2012, 20:00

clock-img

Figaro88

pencil-img

4199

Meni je vec tri dana lose,pored tahikardije ja imam osecaj kao da srce prestane da mi kuca na par sekundi pa opet pocne.Imala sam napad panike kad sam to osetila i zavrsila u hitnoj.Sad me strah uzasno,a to samo pogorsava sve.Ujutru idem da vadim hormone stitne zlezde,i kod kardiologa na pregled i uz srca.Inace ja imam hronicnu hipertenziju i hronicnu aritmiju,presla sam na druge lekove da bi imali bebu,ali morali su da mi vrate stare....

Of course it is happening inside your head, but why on earth should that mean that it is not real?