cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Brzi vocni kolac-bez pecenja

clock-img

06.05.2011, 22:46

clock-img

Anoniman

Brano, ova tvoja varijanta kolača, da li je čvrsta? da li bih mogla da iskombinujem nešto pa da odozgo poređam malo petit keksa pa FONDAN? Ima li neko ideju ?

clock-img

06.05.2011, 22:47

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26965

Kolac je odlican. Mi pojeli za jedan dan.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

clock-img

06.05.2011, 23:05

clock-img

Brana

pencil-img

4456

IZVORNA PORUKA: BubaMira

Brano, ova tvoja varijanta kolača, da li je čvrsta? da li bih mogla da iskombinujem nešto pa da odozgo poređam malo petit keksa pa FONDAN? Ima li neko ideju ?

jeste cvrsta je jer sam ja stavila 4 pudinga umesto 3,tj taman je kako treba.mogla bi sto da ne sto se tice keksa a za fondan ne znam...mozda bi mogla!user posted image

Kada nekog volis bori se za njega,
kada nekog trazis,trazi ga gde treba,
kada nekog varas,varaj ga da valja,
al kada nekog volis,voli ga do kraja!!!

clock-img

06.05.2011, 23:10

clock-img

Brana

pencil-img

4456

IZVORNA PORUKA: Sanjica26

Kolac je odlican. Mi pojeli za jedan dan.

ovde kako je krenulo bice ta pricauser posted image

Kada nekog volis bori se za njega,
kada nekog trazis,trazi ga gde treba,
kada nekog varas,varaj ga da valja,
al kada nekog volis,voli ga do kraja!!!

clock-img

12.05.2011, 08:45

clock-img

JMPM

pencil-img

2751

Kako mi je drago da vam se svidjaaaaaa user posted image

clock-img

27.05.2011, 23:45

clock-img

Dada81

pencil-img

2618

I meni se sviđaju sve varijante istog kolača,ali ste me sada zbunile user posted image I ja razmišljam za fondant preko,zbog Davidovog rođendana...

U trenutku,ceo svet je stao,kada me je gledalo lice malo ..I moj ceo svet u jednom trenu što sam baš ja majka njemu!

clock-img

28.05.2011, 14:45

clock-img

JMPM

pencil-img

2751

Dado,moj ti je predlog ako ces praviti sa fondanom da imas koru neku tanku od gore,bas neki minimalni biskvitic.A da napravis da bude cvrsca masa.Probaj neku mini da napravis ovih dana user posted image

clock-img

11.06.2011, 12:37

clock-img

AndreaK

pencil-img

1324

Puding sa ukusom slatke pavlake...jagode... to je moja varijanta na temu...sve ostalo po receptu. Odlicno se pokazala prosle nedelje, pojela se brzo da nisam uspela da je uslikam...

danas ga pravim drugi put...samo cu sada probati sa vanilom, nju trenutno imam kod kuce, a ne ide mi se u radnju user posted image

Mozda bude slika... ne obecavam user posted image

clock-img

11.06.2011, 15:08

clock-img

JMPM

pencil-img

2751

user posted image user posted image user posted image