cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Iz nevinosti u brak

clock-img

26.01.2011, 22:50

clock-img

Brana

pencil-img

4456

Ja sam izgubila nevinost sa 17g. sa mm udala se sa 18g.nisam imala vremena da cekam i ne bunim se meni lepo!user posted image

clock-img

26.01.2011, 22:56

clock-img

Vika

pencil-img

1767

I ja spadam među radoznalice! Da nisam menjala sigurno bi me mučilo kako je sa drugim.

Što se kaže, u tuđem dvorištu trava uvek zelenija, pa rekoh da ja pokosim na vreme svoje da kasnije ne preskačem plotove!

clock-img

26.01.2011, 23:54

clock-img

Didy

pencil-img

7274

IZVORNA PORUKA: Vika

I ja spadam među radoznalice! Da nisam menjala sigurno bi me mučilo kako je sa drugim.

Što se kaže, u tuđem dvorištu trava uvek zelenija, pa rekoh da ja pokosim na vreme svoje da kasnije ne preskačem plotove!

Zanimljivo, ali vidiš ja nikad nisam patila za tuđim dvorištima i uvek sam mislila da je u mom životu sve savršeno što je baš tako... I kad pomislim da bih mogla da se vratim unazad i nešto promenim, nikad ništa ne bih menjala... Jednostavno neke stvari znaš i kad ne probaš. Znaš da je to to i da je savršeno i da bolje ne može. Meni je seks mnogo više od čistog seksa, a sa svojim mužem imam tu neku kompleksnost i dubinu koju sumnjam da bih imala sa bilo kim drugim... Tolike godine su utkane u to, to se ne može ponoviti.user posted image

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

clock-img

26.01.2011, 23:56

clock-img

Anoniman

Prelepo receno... user posted image

clock-img

26.01.2011, 23:57

clock-img

bratzz

pencil-img

982

Ja sm iz ove price, za sad se ne kajem, a da li cu, ne znamuser posted image

clock-img

26.01.2011, 23:58

clock-img

Brana

pencil-img

4456

IZVORNA PORUKA: Didy

Zanimljivo, ali vidiš ja nikad nisam patila za tuđim dvorištima i uvek sam mislila da je u mom životu sve savršeno što je baš tako... I kad pomislim da bih mogla da se vratim unazad i nešto promenim, nikad ništa ne bih menjala... Jednostavno neke stvari znaš i kad ne probaš. Znaš da je to to i da je savršeno i da bolje ne može. Meni je seks mnogo više od čistog seksa, a sa svojim mužem imam tu neku kompleksnost i dubinu koju sumnjam da bih imala sa bilo kim drugim... Tolike godine su utkane u to, to se ne može ponoviti.user posted image

divno si ovo rekla!user posted image

clock-img

27.01.2011, 09:14

clock-img

Vika

pencil-img

1767

Blago tebi Didy! divno je kada neko misli i oseća da mu je sve savršeno. Ja sam drugačija, u svemu mislim da mogu više i bolje pa tako i u seksu. Verovatno je ljudima kao ja teže, pošto uvek tragaju i ne smiruju se, ali meni tako odgovara! To naravno ne znači da mislim da ti nisi u pravu , prosto se razlikujemo. 

Možda je primer mojih roditelja poput tvog, koji se na žalost neslavno završio doprineo mom stavu. Takođe, odnosi između mm i mene nisu ništa manje topli i stabilni zbog toga što smo imali odnose pre braka sa drugima. Naprotiv.
A"tuđe dvorište" je više pomenuto u šaljivom tonuuser posted image

< Poruku je uredio Vika -- 27.1.2011 9:20:43 >

clock-img

27.01.2011, 09:19

clock-img

Lu

pencil-img

15094

IZVORNA PORUKA: Modessty

E pa moj meni jeste prvi al nije jedini. Videh probah i vratih se onom prvom user posted image user posted image

Hehe, bravo Moduser posted image user posted image user posted image

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

clock-img

27.01.2011, 10:08

clock-img

nela79

pencil-img

1365

E Modessty hvala Bogu pa mi dade priliku i pamet da se odlijepim od onog prvog, ovo sto sam nasla je user posted image user posted image in every possible way. Neka probavanja user posted image

clock-img

27.01.2011, 10:12

clock-img

jabudic

pencil-img

5894

Potpisujem!

clock-img

27.01.2011, 10:19

clock-img

Didy

pencil-img

7274

Blago tebi Didy! divno je kada neko misli i oseća da mu je sve savršeno. Ja sam drugačija, u svemu mislim da mogu više i bolje pa tako i u seksu. Verovatno je ljudima kao ja teže, pošto uvek tragaju i ne smiruju se, ali meni tako odgovara! To naravno ne znači da mislim da ti nisi u pravu , prosto se razlikujemo. 

Možda je primer mojih roditelja poput tvog, koji se na žalost neslavno završio doprineo mom stavu. Takođe, odnosi između mm i mene nisu ništa manje topli i stabilni zbog toga što smo imali odnose pre braka sa drugima. Naprotiv.
A"tuđe dvorište" je više pomenuto u šaljivom tonuuser posted image

Ja sam sve samo ne neko ko se smiruje. Ja tragam i znam da mogu i više i bolje u svemu, pa i u seksu sa svojim mužem. I mislim da nam je seks sve bolji i bolji, kao i sve ostalo u našem životu. Mislim da sam svakog dana sve bolji i bolji roditelj, sve bolja i bolja osoba i sve bolji i bolji prijatelj, sve bolji i bolji nastavnik u školi, sve bolja i bolja osoba...
Moja poenta je da mi ne treba drugi muškarac da bih imala bolji seks, jer i sa mm može da bude bolji i jeste bolji. Ja sam srećana u svom životu, ali znam da uvek može bolje, pa se i trudim da nam bude bolje u svemu, pa i u seksu.

clock-img

27.01.2011, 10:22

clock-img

jabudic

pencil-img

5894

Ja sam sve samo ne neko ko se smiruje. Ja tragam i znam da mogu i više i bolje u svemu, pa i u seksu sa svojim mužem. I mislim da nam je seks sve bolji i bolji, kao i sve ostalo u našem životu. Mislim da sam svakog dana sve bolji i bolji roditelj, sve bolja i bolja osoba i sve bolji i bolji prijatelj, sve bolji i bolji nastavnik u školi, sve bolja i bolja osoba...
Moja poenta je da mi ne treba drugi muškarac da bih imala bolji seks, jer i sa mm može da bude bolji i jeste bolji. Ja sam srećana u svom životu, ali znam da uvek može bolje, pa se i trudim da nam bude bolje u svemu, pa i u seksu.

Opet potpisujem, nema potrebe da pisem, ti to radis za mene, citas mi misli user posted image

clock-img

27.01.2011, 10:25

clock-img

Didy

pencil-img

7274

Takođe, odnosi između mm i mene nisu ništa manje topli i stabilni zbog toga što smo imali odnose pre braka sa drugima. Naprotiv.

Ni ja ne mislim da su vaši odnosi manje topli i stabilni, naravno. Ja kažem da se kod nas ovako desilo, nismo planirali. Niti smatram da su ljudi bogatiji ili siromašniji zbog toga što su imali manje ili više partnera u seksu. Po meni je to potpuno nebitno.user posted image
I Bogu hvala što nas ima raznih. Ovaj svet bi bio užasno dosadno mesto kad bismo svi bili jednaki i jednako razmišljali.user posted image

clock-img

27.01.2011, 10:25

clock-img

tijana86

pencil-img

1082

Ja nisam cekala brak , a i zasto bih ! ? Nisam u tom fazonu prvi i poslednji, moje su sve veze pre braka bile duge pa tako kada sa to prvi put desilo imala sam 16 godina , i ostala sa tim deskom jos 3 godine, imala sam i klasicne semice na ponekoliko dana , ali i 2 duge veze jednu vec spomenutu do 3 godine i jos jednu od 2 godine . I sigurna sam da nisam pogreslia . Jer ... mislim da je u ovoj temi glupo da pisem o tome , ako nadjem neku drugu pisacu !

clock-img

27.01.2011, 10:33

clock-img

Didy

pencil-img

7274

Tijana, koliko sam ja shvatila, ovde niko nije čekao brak, glupo je i govoriti na tu temu u 21. veku. Kod mene se jednostavno desilo da smo se mm i ja počeli zabavljati mladi i posle 10 godina zabavljanja ušli u brak. Otuda cela moja priča...
Po meni je nevinost najmanje bitna stvar u celoj priči, kao i to koliko si imao partnera u životu. Ni jedno ni drugo te ne čini ni boljom ni iskusnijom osobom, bar po nekim mojim shvatanjima.

clock-img

27.01.2011, 10:44

clock-img

tijana86

pencil-img

1082

DIDY POTPUNO SE SLAZEM SA TOBOM ! A I VEOMA JE LEPO TO STO SI ODMAH ZNALA DA JE TO TO ! TAKVE LJUBAVI KAO TVOJA SU MI KAO IZN NEKE BAJKE ! ZNAS ONO OD MLADOSTI PA DO ....KRAJA !

clock-img

27.01.2011, 10:49

clock-img

Didy

pencil-img

7274

Pa i nisam odmah znala, da znaš. Ali me to nije sprečilo da tad spavam sa njim. Tada je bilo ono pravo, ostalo je i do sad sticajem okolnosti. Čovek nikada ne može biti 100% siguran, ali dok jeste, to traje. Možda jednog dana upoznam nekog ko mi bude zanimljiviji, interesantniji... Za sve ove godine nisam nikog takvog upoznala ni srela i nisam htela da izgubim ono što sad imam. Zato sam i rekla da ništa ne bi promenilo i da sam ja imala njih 100 i da je mm imao njih 100 pre mene. Verujem da bismo opet imali ovo što sad imamo.

< Poruku je uredio Didy -- 27.1.2011 10:50:16 >

clock-img

27.01.2011, 12:50

clock-img

bebać

pencil-img

2235

nisam ušla nevina u brak,i kako godine prolaze sve mi je draže i draže zbog toga...nemam za čim žalit...svako mi je moje iskustvo veoma dragocjeno i lijepa uspomenauser posted image

život pre braka mi je ostao u lijepom sjećanju...onako bezbrižan i sladak...i rado se sjećam svake avanturice i zaljubljenog zanosauser posted image

"Žena nikada ne može biti previše bogata, previše mršava i imati previše cipela”

clock-img

27.01.2011, 12:56

clock-img

tijana86

pencil-img

1082

DIDY user posted image bas , bas mi se svidja tvoj poslednji komentar!

clock-img

27.01.2011, 12:57

clock-img

Lu

pencil-img

15094

Joj što cijenim ovakve ljudeuser posted image user posted image user posted image
Ovo je u stvari i moj životni moto, ne tražite sreću na drugom mjestu jer imate je u svom životu, pokrenite jeuser posted image
Jest da odosmo malo offuser posted image

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

clock-img

27.01.2011, 13:09

clock-img

bebać

pencil-img

2235

IZVORNA PORUKA: Modessty

IZVORNA PORUKA: JMPM

Ma kakva nevinost pa brak user posted image

user posted image user posted image

ma ja da nisam i nekoliko drugih problala stalno bi se pitala dal se nisam zeznula user posted image   KO kad kupiš haljinu a ne obidješ sve radnje user posted image user posted image user posted image

hahhaaha....muškarci i jesu ko haljine....potrošni materijal.....hahhaha Mod nasmija me user posted image user posted image user posted image user posted image

"Žena nikada ne može biti previše bogata, previše mršava i imati previše cipela”

clock-img

27.01.2011, 13:11

clock-img

bebać

pencil-img

2235

IZVORNA PORUKA: Aninamama

Ma,dajte..treba da se udajemo sa 16,da bi nam muž bio prvi.. I niko tu nije promiskuitetan.. Samo se ne foliramo..
U kome je to uopšte bitno,danas? Gde žive muškarci koji žene nevine devojke,i gde žive punoletne nevine??
Totalno anahrona priča..
Kao,dobro ti u sexu,a on ti prvi..mislim,to je kao kad voziš juga tvrdeći da je ok autić..dok ne sedneš u jaču mašinu..
Da mi je mm prvi tačno bih ga prevarila samo da bih mogla da uporedim user posted image
Sad znam da je sjajan..bar za sada

i ovo mi je dobro....poredjenje sa yugomuser posted image user posted image user posted image

clock-img

27.01.2011, 13:19

clock-img

Vika

pencil-img

1767

[/quote]

Istina! S tom razlikom što si ti "ubola" iz prve, a meni je trebalo više bockanja dok ne nađem srodnu dušuuser posted image

< Poruku je uredio Vika -- 27.1.2011 13:20:22 >

clock-img

27.01.2011, 13:50

clock-img

Didy

pencil-img

7274

Istina! S tom razlikom što si ti "ubola" iz prve, a meni je trebalo više bockanja dok ne nađem srodnu dušuuser posted image

Nije baš iz prve. Imala sam nekih veza pre mm, ali nikad nismo stigli do seksa i trajale su najduže mesec dana. Nismo se našli i nisam želela ništa više da imam s njima, ne zato što sam se čuvala za onog pravog, nego mi se jednostavno s njima nije išlo do "kraja", ako se seks može nazvati krajem u ovom smislu. Pa po meni je i tu opet diskutabilno gde je granica u gubljenju nevinosti i kako bismo nevinost definisali. Mislim, nebitno je, opet ponavljam da mi nije bitno i da se desilo s nekim drugim, verovatno ne bih žalila sad i ništa ne bi promenilo, ali eto, mene je život tako vodio...

clock-img

05.02.2011, 21:40

clock-img

marija32

pencil-img

1413

kakva si ti kraljicauser posted image user posted image

Ljubav su moja deca, a sve drugo je emotivna reakcija.