cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Koliko djece planirate imati

clock-img

08.02.2014, 10:12

clock-img

Mama.Veki

pencil-img

252

uvek sam zelela dvoje, decaka i devojcicu.
Decaka imam, za devojcicu nisam vise sigurna ...
Mislim/o da mozemo ostati i na jednom detetu.
Jos uvek nemam/o zelju za drugim, videcemo za koju godinu, ali izgleda treba brze da mislimo, nase godine prolaze user posted image

clock-img

11.09.2014, 16:28

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

cas dvoje,cas troje,kad bih i drugu rodila curicu onda bih volila i trece na srecu pa sta bude user posted image

clock-img

11.09.2014, 16:32

clock-img

Torbica

pencil-img

8283

Tri user posted image user posted image user posted image

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

clock-img

11.09.2014, 16:33

clock-img

mali_mis

pencil-img

5129

Zelela sam troje. Ali cu izgleda ostati samo na jednom. Osim ako jednog dana ne promenim muza user posted image

clock-img

11.09.2014, 16:34

clock-img

branki*

pencil-img

20828

ovo dvoje,boze zdravljauser posted image mada,ako kojim cudom zatrudnim i treci put,rodicuuser posted image

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

11.09.2014, 16:35

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

volila bih imati kucu sa veeelikim dvoristem e tad ne bih uopste razmisljala da li da rodim i trece,nista ljepse nego djecija vriska i igra u dvoristu

clock-img

11.09.2014, 16:43

clock-img

17 joka

pencil-img

10871

Nadam se da ce nam Bog dati bar jedno da imamo, a zelja je trojeuser posted image

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

clock-img

11.09.2014, 16:45

clock-img

tijatija

pencil-img

2590

Joko user posted image dace, dace user posted image

clock-img

11.09.2014, 16:48

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

hoce Joko hoce,samo vjeruj u to,znam da nije odgovarajuca tema ali rodjak od mog muza je 8 god pokusavao da dobije sa zenom djete i nije islo,na kraju odustali,mislili nije im sudjeno i gotovo i onda posle par mjeseci zatrudni.

clock-img

11.09.2014, 17:10

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: Torbica

Tri user posted image user posted image user posted image

Isto, Boze zdravlja, jos jedna devojcia, i jedan decakuser posted image

clock-img

11.09.2014, 17:16

clock-img

17 joka

pencil-img

10871

Tija,Emice user posted image user posted image eto i mi se nadamo

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

clock-img

11.09.2014, 19:31

clock-img

Žapkić

pencil-img

1792

Mogu ja da planiram koliko god hoću, kad sam jedva uspela da rodim i ovo jedno!user posted image

"BOŽE, ČUVAJ MI OVO PILE...
OVU MRVU ZLATA I SVILE..."

clock-img

11.09.2014, 19:38

clock-img

Sanjalica1980

pencil-img

1502

Ja sam napokon trudna sa ovim mojim bebicama i za sada zelim samo da doguram do kraja.

Inace uvek sam govorila da cu imati bar dva deteta a volela bi i tri user posted image

Imam jos dve blastice tako da cu se sigurno vratiti po njih user posted image

Joko draga, bices i ti mama. Znas da ti to sve mi od srca zelimo user posted image user posted image

clock-img

11.09.2014, 20:31

clock-img

serpica

pencil-img

8707

IZVORNA PORUKA: serpica

Planirano troje-ostavernouser posted image
Volela bih jos jedno za par godina,ali mm nece ni da cuje,a ni moj dr nije za to,ali hrabre sreca prati pa ko zna..mozda za koju godinu opet budem u crticamauser posted image

I evo me opet u crticama,nisam verovala da cu tako brzo,ali eto...user posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

clock-img

11.09.2014, 20:46

clock-img

anita

pencil-img

1679

IZVORNA PORUKA: 17 joka

Nadam se da ce nam Bog dati bar jedno da imamo, a zelja je trojeuser posted image

Hoce Joko. Od sveg srca ti zelim da se ostvaris kao majka.

Mi cekamo tri user posted image user posted image user posted image a to nam je i bio plan. Boze zdravlja da samo bude kako treba i da se sve dobro zavrsi i doguram do kraja kao sto rece drugarica Sanjalica.

Ako na stazi života potrčiš i padneš, podigni se, očisti prašinu, jer ne gubi onaj što pada već onaj što ostaje da leži !!!

clock-img

11.09.2014, 21:38

clock-img

New Mom

pencil-img

10345

I evo me opet u crticama,nisam verovala da cu tako brzo,ali eto...user posted image

Stvarno? Lepo!user posted image Mozda i ja za tobom za koji mesec.user posted image

< Poruku je uredio New Mom -- 11.9.2014 21:39:32 >

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

clock-img

11.09.2014, 21:46

clock-img

serpica

pencil-img

8707

IZVORNA PORUKA: New Mom

Stvarno? Lepo!user posted image Mozda i ja za tobom za koji mesec.user posted image

user posted image cekam drustvo user posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

clock-img

11.09.2014, 21:46

clock-img

tijatija

pencil-img

2590

user posted image user posted image user posted image zeneeee samo da vas podrzim

clock-img

11.09.2014, 21:50

clock-img

isidora88

pencil-img

11471

minimum dvoje.
nm, serpi svaka castuser posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

clock-img

11.09.2014, 22:02

clock-img

bubulence

pencil-img

13679

zelja nam je troje, nadam se da cemo je i ostvariti...
Serpi, NM, bravo zene drage

clock-img

11.09.2014, 22:08

clock-img

Mala Elena

pencil-img

11043

Cestitam od srca, mnogo volim ovo da cujem !
Mi pricamo o minimum troje , mislim mm....cap , cap , cap ! Vezem 3 bolovanja, bole me uvo user posted image

clock-img

11.09.2014, 22:13

clock-img

serpica

pencil-img

8707

Hvala vam zenice,jos samo da se ostvari user posted image

clock-img

11.09.2014, 22:16

clock-img

Mala Elena

pencil-img

11043

IZVORNA PORUKA: 17 joka

Zelim da ti se zelja ostvari, veruj samo!
Drugarica i njen muz su dugo pokusavali , isli na razna testiranja, on imao dovoljno spermatozoida ali valjda malo plodnih. Skoro je isla na vantelesnu i uspelo je. ..mislim da jedva ceka da se porodi od silne zelje da ga uzme u narucje ! Veruj, Bog svima pomaze , nekome pre nekome kasnije.user posted image

clock-img

11.09.2014, 22:19

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

Najbolje je djecu ne planirati,moja rodica planirala dvoje a sad joj peto na putu user posted image

clock-img

11.09.2014, 22:21

clock-img

doktorkakristal

pencil-img

4108

za sada jedno videcemo sta ce biti dalje user posted image

'OVO JE ZIVOT NIJE RAJ,NE MORAS DA BUDES SAVRSENA "
Čekanje je tihi i surovi ubica. Okrutni krvnik.

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !