cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Koliko djece planirate imati

clock-img

12.11.2013, 12:49

clock-img

nata11

pencil-img

9225

IZVORNA PORUKA: serpica

Planirano troje-ostavernouser posted image
Volela bih jos jedno za par godina,ali mm nece ni da cuje,a ni moj dr nije za to,ali hrabre sreca prati pa ko zna..mozda za koju godinu opet budem u crticamauser posted image

user posted image user posted image

clock-img

12.11.2013, 12:53

clock-img

lokica77

pencil-img

518

oduvek mastala o velikoj porodici i bar cetvoro dece, ali s obzirom da smo se dugo borili za K i jedva izborili bicu presrecna ako uspemo bar jos jednu mrvicu da dobijemo

Ako ne ide po planu, ide po sudbini...

clock-img

12.11.2013, 13:02

clock-img

big mum

pencil-img

1690

Planirano dvoje ,dvoje i rođeno.Bilo bi lijepo imati veliku porodicu ali za to treba imati dobre uslove,stabilan i dobro plaćen posao.Da bi svojoj djeci mogao pružiti ono što im je neophodno.
Djecu je lako roditi(mada je i to nekom problem)djecu treba hraniti,školovati ,dati im hljeb u ruke.
Imam svojih dvoje anđela i ne treba mi ništa više u životu.

Neko iz djetinjstva ponese samo uspomene, a neko sačuva u očima, ušima, u srcu još malo one radoznalosti i nemira, pa umije da se igra i raduje malim stvarima.
DUŠKO RADOVIĆ

clock-img

12.11.2013, 13:02

clock-img

jovicaa

pencil-img

9471

volela bih trojeuser posted image ali samo ako to uspe da se uklopi uz zavrsavanje faksa i ostvarivanje moje karijere..
ako se desi, ne verujem da bih abortirala kakva god da je situacija. ali ne planiramo za sad...

< Poruku je uredio jovicaa -- 12.11.2013 13:11:23 >

don't shit where you eat :))

clock-img

12.11.2013, 17:28

clock-img

vukosava

pencil-img

4484

Jedno, taman

clock-img

12.11.2013, 20:22

clock-img

Žapkić

pencil-img

1792

Mogu ja da planiram što hoću, kad jedva rodih i ovo jedno...user posted image I na tome će i ostati...user posted image
A uvek sam želela da imam 4-5 dece...

"BOŽE, ČUVAJ MI OVO PILE...
OVU MRVU ZLATA I SVILE..."

clock-img

12.11.2013, 21:05

clock-img

hanka

pencil-img

3504

Planirali troje......bicemo presrecni i sa jednim

clock-img

19.11.2013, 09:06

clock-img

Minja23

pencil-img

202

kako mi u zivotu ne mozemo da krojimo nasu sudbinu,bicemo zahvalni Bogu kad dobijemo 1.,a zeleli smo dvoje...ako Bog da bice lepo user posted image

clock-img

19.11.2013, 09:33

clock-img

serpica

pencil-img

8707

IZVORNA PORUKA: vukosava

Jedno, taman

Vuko za sta taman?user posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

clock-img

19.11.2013, 09:42

clock-img

milicicak

pencil-img

7338

Ja sam htela dvoje... ali kako sada stvari stoje mislim da cu se zadrzati na jednom...

clock-img

19.11.2013, 10:12

clock-img

ivaMark

pencil-img

2578

Za sada imamo jedno, ali je drugo u planu sigurno.... Mada bih ja volela i trece user posted image

clock-img

19.11.2013, 10:17

clock-img

nata11

pencil-img

9225

Jedno, taman

I ja htedoh to da pitam, pa ajde...

clock-img

19.11.2013, 11:35

clock-img

Sanja90

pencil-img

1753

Pa ovako,mm je hteo i jos uvek hoce 5-oro,meni je to mnogo pa smo se nasli na 4-voro. E sad imamo troje, a ja se nesto predomisljam da tu i stanemo. Ovaj porodjaj je bio bas bolan tj.naponi su bili ubitacni. Mislim da je troje je sasvim ok,dve devojcice i jedan decakuser posted image . Mozda tamo za koju godinu jos jedno,ali to je veeeliko MOZDA...user posted image

Nije srecan onaj koji puno ima,vec je srecan onaj kome malo treba.

clock-img

19.11.2013, 12:17

clock-img

jovicaa

pencil-img

9471

ma ja bih milion, samo da imam uslova... realno... i da uspem da se ostvarim usput, da ne ostanem samo mama, to mi je isto jako bitno.
kaze mi prodekanka na faksu danas radjajteeee decu, nemojte da cekate karijeruuser posted image to sve usput ide... e pa kad ona zena kaze, moracu da je poslusamuser posted image

clock-img

19.11.2013, 12:29

clock-img

bea83

pencil-img

5169

Jedno, taman

Pa za njih je taman, šta je tu čudnouser posted image

clock-img

19.11.2013, 12:32

clock-img

pocahontas

pencil-img

1775

IZVORNA PORUKA: jovicaa

ma ja bih milion, samo da imam uslova... realno... i da uspem da se ostvarim usput, da ne ostanem samo mama, to mi je isto jako bitno.
kaze mi prodekanka na faksu danas radjajteeee decu, nemojte da cekate karijeruuser posted image to sve usput ide... e pa kad ona zena kaze, moracu da je poslusamuser posted image

jovoooo samo citam sta pises u poslednje vreme, ti cim zaredjas po ovim temama bude bebac user posted image tako i treba, ja mislim da je tvoja prodekanka potpuno u pravu sto se tice karijere...

clock-img

19.11.2013, 12:43

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

Pa jeste to lepo...al ja eto Neeemam karijeru jer sam se odlucila za decu user posted image zao mi je zbog karijere , ali sta da joj radim user posted image

clock-img

19.11.2013, 16:00

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun

Pa jeste to lepo...al ja eto Neeemam karijeru jer sam se odlucila za decu user posted image zao mi je zbog karijere , ali sta da joj radim user posted image

Potpisujem!
Dvoje imamo i od mene dovoljno!

clock-img

19.11.2013, 16:21

clock-img

jovana jojo

pencil-img

907

Ja imam jedno a na putu je i drugo...e sad ja sam maštala da imam troje ali videćemo sve zavisi od situacije,pošto nemam posao,sačekaću da nađem posao pa ću se onda postarati i za trećeuser posted image Odrasla sam u porodici sa troje dece i super nam je,uvek imam društvo za razgovor i rame za plakanje

clock-img

19.11.2013, 21:04

clock-img

jovicaa

pencil-img

9471

anck jesi zavrsil faks? zasto mislis da nema nade za tvoju karijeru?

clock-img

07.02.2014, 13:53

clock-img

Sosa Mena

pencil-img

2082

Ako Bog da rodicu petoro. user posted image

“Bog nas je stvorio ljudima i traži od nas da to i budemo. Nema takvih vremena u kojima to ne bi mogli biti i ne bi bili dužni da to budemo.”

Patrijarh Pavle

clock-img

07.02.2014, 13:55

clock-img

Klarita

pencil-img

5279

Dace Bog, Soso milauser posted image
Ja bih trojeuser posted image

clock-img

07.02.2014, 14:16

clock-img

superm

pencil-img

3244

trojeuser posted image user posted image user posted image

clock-img

07.02.2014, 22:26

clock-img

snovi

pencil-img

283

user posted image

IZVORNA PORUKA: Natasajvc

Ja imam petoro dece i necu vise, od mene dosta.user posted image

clock-img

07.02.2014, 22:39

clock-img

madre

pencil-img

6600

natasa, svaka ti castuser posted image user posted image user posted image
ja sam oduvek mislila da je 2 nas broj, ali u poslednje vreme hvatam sebe da sve vise razmisljam o trojeuser posted image videcemo...

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...