cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Koliko djece planirate imati

clock-img

12.10.2012, 22:58

clock-img

madre

pencil-img

6600

IZVORNA PORUKA: ribizla

Ja sam planirala jedno , pa dvoje , pa troje user posted image

a sada koliko ih planiras?user posted image

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

clock-img

13.10.2012, 10:05

clock-img

tijatija

pencil-img

2590

IZVORNA PORUKA: madre

malopre mi prica prijateljica kako njena sestra, koja ima troje dece, planira jos dvoje! jedno da rodi sledece godine, a peto nisam bas razumela kad, zagubila sam seuser posted image
inace ima sina od 4godine, cerku od 2 i jos jednu cerku od par meseciuser posted image

user posted image user posted image user posted image

clock-img

13.10.2012, 11:38

clock-img

gagilly

pencil-img

166

Svaka joj cast, e to je zena celik!user posted image
meni je ovo jedno vec 50 posto nerava pokidalouser posted image jos jedno plafon kad on malo poraste i tu ce biti kraj sigurno, a divim se zenama koje imaju troje i vise, bravo!

One day, I'm gonna make the onions cry!

clock-img

13.10.2012, 11:46

clock-img

Anoniman

Ko ima i može, zašto da ne?! Ja sam uvek maštala o troje, ali ne znam baš hoću li realizovati taj plan....Niti imam, a teško i nosim trudnoće.

clock-img

13.10.2012, 11:52

clock-img

Janncica

pencil-img

2329

Sto se mene tice...za sada ce nam ovo dvoje biti dosta. user posted image Mlada sam,ima vremena ako se predomislim...mozda nekad i bude trece...

clock-img

13.10.2012, 12:11

clock-img

M.mama

pencil-img

282

Jedno user posted image
Finansije su i sada uzas ali zasto bismo cekali za ovo jedno kad nema izgleda da ce stanje u drzavi da se popravi. Za njega ce da ima user posted image

clock-img

13.10.2012, 14:24

clock-img

vukosava

pencil-img

4484

IZVORNA PORUKA: *Alexx*

IZVORNA PORUKA: Snelle

Opšte poznata stvar je da se devojčice naprave ako dođe do nezaštićenog odnosa 2-3 dana pre ovulacije, a dečak na dan ovulacije.

Jel? user posted image Pala bih na tom testu iz opšte kulture user posted image

I ja isto. Nije me bas nikad zanimalo kad mi je tacno ovulacija, nemam blage veze. Znam kad su otprilike ti plodni dani i kad da bezim od muskog sveta.

A sto se tice koliko planiram, nisam planirala nijedno. A od mene dosta i toliko.

clock-img

13.10.2012, 14:27

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: madre

IZVORNA PORUKA: ribizla

Ja sam planirala jedno , pa dvoje , pa troje user posted image

a sada koliko ih planiras?user posted image

jos racunam user posted image

clock-img

13.10.2012, 14:35

clock-img

Modessty

pencil-img

12173

IZVORNA PORUKA: n i n a

Ko ima i može, zašto da ne?! Ja sam uvek maštala o troje, ali ne znam baš hoću li realizovati taj plan....Niti imam, a teško i nosim trudnoće.

I ja maštala o troje. Zamalo i da mi se ostvari!
Sad više ništa ne planiram i ne maštam. Dopala mi se ideja o blizancima nakon Danila, a onda kad se to izjalovilo pomislila sam kako više nikad neću biti trudna.
Sad sam rešila. Probaću još jednom. Pa kad se desi i ako se desi.

clock-img

14.01.2013, 23:12

clock-img

vojvodjanka87

pencil-img

1130

dvoje ako bog dauser posted image

clock-img

14.01.2013, 23:18

clock-img

17 joka

pencil-img

10871

jedno za pocetak
ako bude srece zelim troje

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

clock-img

14.01.2013, 23:20

clock-img

jovana13

pencil-img

1189

zbog finansijske situacije, ne planiram vise. Ako se nesto promeni volela bih i treceg bekca user posted image

Hodaj,nebo strpljive voli... Hodaj,mozda se ipak sve u dobro pretvori......

clock-img

14.01.2013, 23:35

clock-img

pocahontas

pencil-img

1775

jaaaako bih volela troje...verovatno zato sto sam ja jedinica. inace sam vec dva meseca opsednuta idejom da odmah pravimo drugo, ali, na zalost, finansije to trenutno ne dopustaju.

clock-img

14.01.2013, 23:49

clock-img

bojanica7

pencil-img

1624

i ja troje. do petoro user posted image videcu. uglavnom skontali smo, kad krene da me puca zelja da budem trudna i da nosim dete, ne moze nista da me spreci user posted image

pocahontas, izgleda da jedino meni na svetu ne ulazi u glavu zasto su potrebni finansijski uslovi... mislim, sve imas od starijeg deteta, ono sisa, posle jede malo nesto, samo kolicinski veci rucak... jedino te pelene, al to eto kontam da je jedini trosak, a roditeljski pokriva te pelene. meni je nekako to drugo skroz brsplatno (doduse, tripujem da mi je i prvo besplatno, psoto sam svu garerobu nasledila). ja mislim da je potreban novac kad krenu u skolu, a dotad imamo pet-sest godina se smislimo.
nemoj pogresno me razumes, verovatno si ti zrelija u razmisljanju: ne zelim da rodim dete jer nisam sugurna da li mogu da mu pruzim odredjene stvari i mozemo li d aizadjemo s tim u kraj, nego ja koja sma u fazonu: snaci cemo se (i mm i ja radimo honorarno, ja slabo otkad sam se porodila s galom, a on nekad bas ima posla, a nekad ne...)

Panta rei

clock-img

14.01.2013, 23:52

clock-img

vojvodjanka87

pencil-img

1130

Ja mislim da toj eci treba i stvoriti nesto za dalji zivot,pogotovo ako su decaci,zato i ja ne bih vise od dvoje

clock-img

14.01.2013, 23:56

clock-img

Meisje

pencil-img

4182

Jedno mi je u stomaku,jedno zamrznuto,i jedno bih onako ako moze spontanouser posted image

clock-img

14.01.2013, 23:58

clock-img

pocahontas

pencil-img

1775

ja nemam nikakav posao, cv mi je prepun volonterskog rada, ali od pravog posla nista :P mm ima bas malu platu, tako da nam pomazu moji roditelji i da nema njih mislim da bi i bukvalno bili gladni, nadam se da cu uskoro naci bilo kakav posao i skinuti im se sa grbace. da imam bilo kakav posao ne bih razmisljala ni sekund, ali ovako je bas nezgodno. ne mislim da trebaju idealni uslovi niti neko veliko bogatstvo, ali ne mogu bas ni u ovakvoj situaciji.

clock-img

15.01.2013, 00:01

clock-img

vojvodjanka87

pencil-img

1130

POca u pravu si ,mnogo nezgodna situacija,nadam se da ces se sto pre izvuci iz njeuser posted image

clock-img

15.01.2013, 00:04

clock-img

Meisje

pencil-img

4182

Takodje,i ja drugo tek kad nadjem posao,i to stalniuser posted image

clock-img

15.01.2013, 00:05

clock-img

pocahontas

pencil-img

1775

IZVORNA PORUKA: vojvodjanka87

Ja mislim da toj eci treba i stvoriti nesto za dalji zivot,pogotovo ako su decaci

decaci ili devojcice potpuno svejedno, ne mislim da treba da im obezbedim kule i gradove, ako ikada budem to i imala decu cu vaspitavati da budu vredna i sama sebi stvore, a ne da cekaju da im ja serviram, ali opet, neke stvari svakako roditelji treba da obezbede.

clock-img

15.01.2013, 00:07

clock-img

vojvodjanka87

pencil-img

1130

Nisam mislila na novac i ne znam ti ja sta materijalno,vec to osnovno krov nad glavom prvenstveno

clock-img

15.01.2013, 00:12

clock-img

pocahontas

pencil-img

1775

pa to..
ali posto znam koliko je grozno nemati ni brata ni sestru, makar se mm i ja satirali od posla i makar radila posao koji je miljama daleko od moje struke, obezbedicu taj neophodni minimum da moja gomboca sutra ima bar jednog batu ili seku user posted image

clock-img

15.01.2013, 09:40

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: bojanica7

pocahontas, izgleda da jedino meni na svetu ne ulazi u glavu zasto su potrebni finansijski uslovi... mislim, sve imas od starijeg deteta, ono sisa, posle jede malo nesto, samo kolicinski veci rucak... jedino te pelene, al to eto kontam da je jedini trosak, a roditeljski pokriva te pelene. meni je nekako to drugo skroz brsplatno (doduse, tripujem da mi je i prvo besplatno, psoto sam svu garerobu nasledila).

moje dete nije sisalo i dali smo bogatstvo na mleko jer je ovde mala kutija hipp-a 15 e. koje su sanse da ce drugo sisati? na pelene dajemo oko 50 - 60 e mesecno. jedna poseta lekaru 40 e, vakcine nam pokriva osiguranje.  odecicu mozda moze naslediti, ali recimo svi su M kupovali roze i ljubicasto, ako drugo bude decak?
ali moji razlozi sto planiram da ostanem na jednom detetu su druge prirode user posted image

clock-img

15.01.2013, 10:20

clock-img

jovana13

pencil-img

1189

bojanice, kad su mali nije trosak pa ajde i osnovna. Ajd da prodje i srednja izdrzali bi. Al zamisli 3 studenta da finansiras. To su 3 skolarine, 3 kirije za stan i 3 poveca dzeparca.. Retko ko to u danasnje vreme moze da priusti. A ne bih da dodjem u situaciju da nemam za sve za fakultet a da svi hoce da studiraju. Tj,do tada ce i fakultet biti ko osnovna skola, moranje.

Hodaj,nebo strpljive voli... Hodaj,mozda se ipak sve u dobro pretvori......

clock-img

15.01.2013, 10:32

clock-img

vikiveki

pencil-img

8792

IZVORNA PORUKA: pocahontas

jaaaako bih volela troje...verovatno zato sto sam ja jedinica. inace sam vec dva meseca opsednuta idejom da odmah pravimo drugo, ali, na zalost, finansije to trenutno ne dopustaju.

Ja imam već troje avolela bih još jedno,ali se više ne usudjujem jer ipak finansijski to sve treba izdržati...mada kada bi znala 100% da bi dobila devojčicu ostala bih opet trudnauser posted image Imam moja tri andjela i to mi je dovoljno volim ih beskonačnouser posted image