cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Koliko djece planirate imati

clock-img

27.03.2012, 15:20

clock-img

minna

pencil-img

3196

Ja bih volela dvoje. Mislim to mi je nekako realno. A ako budemo imali snage, para, veci stan...onda moze i troje

clock-img

27.03.2012, 15:32

clock-img

jance

pencil-img

6439

mm gleda da kupi veca kola ili kombi, pa se sve pitam dali su nam planovi jos uvek na istom koloseku user posted image
ja bi volela minimum dvoje, a posle drugog cu videti. volim velike porodice, u mom selu u mojoj staroj ulici postoji bracni par koji ima 8 dece, najstarija im ima sada 18 godina a najmladja se rodila malo pre Ogija. njima ni kombi nije dovoljan user posted image
inace nisu u pitanju cigani, niti su siromasni, imaju lepu svetlu prostranu kucu American style, dvoje kola, sva deca su im prelepo i kulturno vaspitana, lepo se oblace, vecina je super talentovana za muziku i svi imaju odlicne ocene u skoli (oni koji idu u skolu) i svi su plavi zamislite! user posted image

Bez dece kuća ne raste

clock-img

09.04.2012, 03:34

clock-img

sojcica

pencil-img

216

Uvek sam sebe zamisljala kao majku tri  deteta,medjutim moj dragi smatra da je broj 5 idealan broj za nas.Imam 37god,jos uvek radimo na prvom,pa mi je omiljena sala,da cu sa trudnickog,pravo u penzijuuser posted image

Moje zastave,uvek su iste boje,nad njima ljubav caruje.Moje zastave, nikad na pola koplja,ljubav se ne predaje

clock-img

21.04.2012, 11:25

clock-img

vikiveki

pencil-img

8792

IZVORNA PORUKA: jance

mm gleda da kupi veca kola ili kombi, pa se sve pitam dali su nam planovi jos uvek na istom koloseku user posted image
ja bi volela minimum dvoje, a posle drugog cu videti. volim velike porodice, u mom selu u mojoj staroj ulici postoji bracni par koji ima 8 dece, najstarija im ima sada 18 godina a najmladja se rodila malo pre Ogija. njima ni kombi nije dovoljan user posted image
inace nisu u pitanju cigani, niti su siromasni, imaju lepu svetlu prostranu kucu American style, dvoje kola, sva deca su im prelepo i kulturno vaspitana, lepo se oblace, vecina je super talentovana za muziku i svi imaju odlicne ocene u skoli (oni koji idu u skolu) i svi su plavi zamislite! user posted image

Ovo je za pohvaluuser posted image

< Poruku je uredio vikiveki -- 21.4.2012 11:26:39 >

clock-img

02.09.2012, 01:23

clock-img

Celeste

pencil-img

85

Ja oduvek sebe zamisljam sa troje dece, vec sam i imena smislila u slucaju da budu dve devojcice i decak user posted image

clock-img

02.09.2012, 07:59

clock-img

sanji

pencil-img

1583

Još jedno, sveukupno troje! Meni je to idealno. E sad, ako me opet strefe blizanci ne mogu da kažem da ne bi bila srećna! user posted image

DOBILI SMO PRINCEZE

clock-img

02.09.2012, 08:19

clock-img

Shishica

pencil-img

4811

Za troje dece su to vec velike promene, ne mogu da verujem i zamislim da sam sada poslednji put trudna, ali to je jednostavno realno i najbolje... sta da vam kazem, ipak su pare vazne sto se toga tice.. user posted image

clock-img

02.09.2012, 09:30

clock-img

Snelle

pencil-img

7446

Meni nisu finansije toliko bitan faktor koliko to što već sada imam "neke" godine i što me je prethodna trudnoća izmorila, a ova je krenula još teže. Moram da osetim verovatno ogromnu želju, kao što sam sada, da bih se odlučila na treće. Mm i ja smo uvek planirali troje, ali sada nisam baš sigurna da će tako i biti.

"Nemoj da plačeš, tu je tvoja seka"
"Bato, puno te volim"

clock-img

02.09.2012, 12:07

clock-img

bratzz

pencil-img

982

Mi planiramo troje user posted image

clock-img

02.09.2012, 12:10

clock-img

snješka

pencil-img

1611

Pa ja ne planiram više djece imati, dosta mi je ovo dvoje, ali kao bi se slučajno desilo da ostanem trudna i treći put rodila bih ga bez da ikad kažem da je previše ili nešto slično.

"Čovjek ti je, bona, teški hajvan i ovo malo duše šejtan mu dade da mu teže bude!"

Nisu loša vremena nego ljudi!

clock-img

02.09.2012, 12:24

clock-img

snješka

pencil-img

1611

Mislila sam kad bi se desilo...user posted image

"Čovjek ti je, bona, teški hajvan i ovo malo duše šejtan mu dade da mu teže bude!"

clock-img

02.09.2012, 12:32

clock-img

tijatija

pencil-img

2590

Ja jos ovu bebicu i to je to user posted image

clock-img

02.09.2012, 12:33

clock-img

snješka

pencil-img

1611

Tijatija, skidam ti kapu. Ženo svaka ti čast. Mada, ja kada bih imala drugačiji posao odlučila bih se na treće bez problema, čak šta više.

clock-img

02.09.2012, 12:42

clock-img

2002m

pencil-img

2595

samo da se ovo drugo rodi zivo i zdravouser posted image za 2 god. planiram da idem po svoja 2 eskima pa ako uspe bice i treceuser posted image .Ako ne,ostajem na dvoje samo zbog godina.

clock-img

02.09.2012, 12:44

clock-img

tijatija

pencil-img

2590

Ja nemam posao, kad sam ostala prvi put trudna liferovali su me , neverujem da cu moci pre da se zaposlim, tek za jedno 4-5 god. kad deca malo porastu , inace nemam i kome ostaviti na sat-dva a ne ceo dan kad su bolesna a bolovanja netrpe privatnici user posted image
Mm mi radi inace dva posla pa sve dok bude moglo ovako nebunimo se user posted image

clock-img

02.09.2012, 12:46

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: Snelle

Meni nisu finansije toliko bitan faktor koliko to što već sada imam "neke" godine i što me je prethodna trudnoća izmorila, a ova je krenula još teže. Moram da osetim verovatno ogromnu želju, kao što sam sada, da bih se odlučila na treće. Mm i ja smo uvek planirali troje, ali sada nisam baš sigurna da će tako i biti.

snelle, tek sada vidim tiker!!! user posted image user posted image jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

clock-img

02.09.2012, 13:16

clock-img

madre

pencil-img

6600

IZVORNA PORUKA: tijatija

Ja nemam posao, kad sam ostala prvi put trudna liferovali su me , neverujem da cu moci pre da se zaposlim, tek za jedno 4-5 god. kad deca malo porastu , inace nemam i kome ostaviti na sat-dva a ne ceo dan kad su bolesna a bolovanja netrpe privatnici user posted image
Mm mi radi inace dva posla pa sve dok bude moglo ovako nebunimo se user posted image

ako tako nastavite, morace muz da nadje i treci posaouser posted image user posted image user posted image
salim se malouser posted image

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

clock-img

02.09.2012, 13:33

clock-img

tijatija

pencil-img

2590

IZVORNA PORUKA: madre

IZVORNA PORUKA: tijatija

ako tako nastavite, morace muz da nadje i treci posaouser posted image user posted image user posted image
salim se malouser posted image

user posted image user posted image

clock-img

02.09.2012, 13:51

clock-img

anajid

pencil-img

3545

Zene ugledajte se na mene.user posted image

Odlucite se za drugo a u paketu stigne i trece.user posted image

I onda nema sta da se razmisljas,to ti je sto ti je.

< Poruku je uredio anajid -- 2.9.2012 13:52:16 >

clock-img

02.09.2012, 16:05

clock-img

Anoniman

anajid, i ja bih tako user posted image

clock-img

02.09.2012, 16:24

clock-img

anajid

pencil-img

3545

Macaki srecno,imas sanse koliko i ja obzirom da nemamo nikoga ni mm ni ja u porodici sa blizancima.user posted image

clock-img

02.09.2012, 16:25

clock-img

sneza24

pencil-img

3859

Ja sam oduvek planirala dvoje a mm troje.Ali se on predomislio i ne planira vise dece.
Trudnoce mi nisu bile teske ali zadnjih mesec dana su mi najtezi i porodjaj tako da nemam zelju da opet prolazim kroz to.

Nije vazno sto ne cinimo dobro, vazno je da ne cinimo zlo. - Mesa Selimovic

clock-img

02.09.2012, 22:29

clock-img

pepeljuga

pencil-img

2539

Snelle, ti si trudna?? user posted image Sad mi je drago sto sam opet navratila na rr, da cujem tako lepu vest user posted image

Ja se brinem jer sto vreme vise prolaazi ja sam sve dalje od odluke da imamo drugo dete user posted image

I''m sweet, romantic and traditional. I''m a bit prissy and naive, and I wont set_tle for less than a picture perfect life. (Charlotte York)

clock-img

02.09.2012, 22:32

clock-img

Snelle

pencil-img

7446

user posted image
Pepeljugo, kako se rešiti budala na poslu i uživati kod kuće sa svojim detetom, rasterećena dnevnih problema na poslu? Misli o tome user posted image

"Nemoj da plačeš, tu je tvoja seka"
"Bato, puno te volim"

clock-img

02.09.2012, 22:37

clock-img

Anoniman

Mislim da je kod nas radnja zatvorena. user posted image