cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Koliko djece planirate imati

clock-img

03.03.2011, 12:14

clock-img

Jele

pencil-img

1863

Ako bude zdravlja i ako Bog da, ja bih volela bar još jedno, da ih bude troje kao nas (i mm i ja smo iz velikih porodica) user posted image

clock-img

03.03.2011, 12:21

clock-img

SareniVrabac

pencil-img

532

volela bih troje... ali ko zna, jedno su zelje a drugo realnost.... za pocetak ovo jedno, pa tek za 3-4 god drugo

clock-img

03.03.2011, 13:52

clock-img

prolece

pencil-img

1341

ako Bog da, cetvoro

clock-img

03.03.2011, 13:54

clock-img

Dada81

pencil-img

2618

IZVORNA PORUKA: SareniVrabac

volela bih troje... ali ko zna, jedno su zelje a drugo realnost.... za pocetak ovo jedno, pa tek za 3-4 god drugo

user posted image i ja sam za ovo,valjda što je i nas toliko bilo.
Proleće,svaka častuser posted image

U trenutku,ceo svet je stao,kada me je gledalo lice malo ..I moj ceo svet u jednom trenu što sam baš ja majka njemu!

clock-img

03.03.2011, 13:57

clock-img

isidora88

pencil-img

11471

bar troje ako budem imala uslove onda moze i vise,obozavam decuuser posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

clock-img

03.03.2011, 14:00

clock-img

prolece

pencil-img

1341

IZVORNA PORUKA: Dada81

Proleće,svaka častuser posted image

hvala!user posted image obicno mi govore da sam ludauser posted image

clock-img

03.03.2011, 14:09

clock-img

bojana86

pencil-img

296

JA BIH VOLJELA BAR TROJE,JA SAM JEDINICA U MAJKEuser posted image ,PA BIH ZELEJLA DA MOJ SIN IMA VISE BRACE I SESTARAuser posted image user posted image

"Ne idi onuda kuda staza vodi.
Radije kroči onamo gdje puta nema
i ostavi trag..."

clock-img

07.04.2011, 12:20

clock-img

AndreaK

pencil-img

1324

Dvoje!

Sa drugim smo pozurili (neplanski)... tako da vise ne planiram da radjam...doduse mm bi troje... ali trece tek za desetak godina kad se uzelimo...sada imam 27...pa videcemo...

clock-img

07.04.2011, 12:38

clock-img

MarijaBg

pencil-img

3138

I mm i ja bi voleli troje, sve uslove imamo, pa ako Bog da za koju godinu bicemo velika vesela porodica user posted image

clock-img

07.04.2011, 13:35

clock-img

Anoniman

I ja sam mastala o troje, ali pocela malo kasnije sa radjanjem user posted image tako da cemo verovatno stati na dvoje user posted image

clock-img

07.04.2011, 14:11

clock-img

Modessty

pencil-img

12173

IZVORNA PORUKA: Modessty

Ja bi za pocetak blizance.user posted image
a posle dokle stignemo!!!!user posted image

I nije mi se ostvarila zelja! user posted image

Sad sam spremna da se poradjam jos jednom i ne verujem da cu pozeleti vise. I za taj jos jedan put mi je frka user posted image
A ja sam inace supeeer prosla na porodjaju! Sta treba da kazu one sto su se bas namucile?!!! user posted image

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

clock-img

07.04.2011, 14:18

clock-img

Anoniman

Zelela bih jos jednu bebu- devojcicu.

clock-img

07.04.2011, 15:02

clock-img

AndreaK

pencil-img

1324

i ja sam zelela decaka i curicu...ali je i druga beba bata... pa, kako ja to cesto kazem..."k´o zna zasto je to dobro"

clock-img

08.04.2011, 00:22

clock-img

mamax3

pencil-img

30

Ja imam troje dva sina i kcerku.Moj muz otpocetka braka trazi petoro,a ja da je troje sasvim dosta.Medutim kako vrijeme prolazi,najmladi ima 2g i 8 mjeseci,mene vec hvata zelja za jednom malom bebicom i to curicom.Rekla bih mamama koje se boje kako ce voljeti drugo dijete da postoji izreka da se ljubav majke ne dijeli s brojem djece vec mnozi.user posted image

clock-img

08.04.2011, 00:25

clock-img

madre

pencil-img

6600

IZVORNA PORUKA: mamax3

.Rekla bih mamama koje se boje kako ce voljeti drugo dijete da postoji izreka da se ljubav majke ne dijeli s brojem djece vec mnozi.user posted image

cesto razmisljam o ovomeuser posted image verovacu ti na rec.
a inace, planiram dvoje, mozda mi se trece omakneuser posted image ali vise od toga neuser posted image

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

clock-img

08.04.2011, 00:29

clock-img

Anoniman

Ja sam planirala 2-3 muža zbog svoje "nestalne" prirode , a dece - pa zavisi od muževa user posted image

clock-img

08.04.2011, 00:38

clock-img

Sakiedi

pencil-img

203

Mi bi voleli user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

08.04.2011, 08:12

clock-img

Anoniman

Posto mm ima punih 35, a nemamo u potpunosti reseno stambeno pitanje (nereseno pitanje nasledstva, losi uslovi stambenih kredita, zemlja Srbija itd), ne planiramo vise dece.

clock-img

08.04.2011, 12:50

clock-img

Zell

pencil-img

804

jedno, za pocetak... 

clock-img

08.04.2011, 12:54

clock-img

Rivana

pencil-img

3210

Ma moze i desetoro al da neko drugi radja umesto mene user posted image

clock-img

08.04.2011, 13:10

clock-img

Anoniman

U trenucima svoje sebičnosti i egomanijaštva, dosta mi je Neša. A u ostalim, normalnim trenucima, kojih, sreća, ima mnogo više, samo da ostanem zdrava i prava, nađem posao, i mislim da ću imati bar troje.

clock-img

20.10.2011, 20:13

clock-img

tina37

pencil-img

600

Ne znam kakve Bog planove ima za mene,ja bi za pocetak 1,a da sam na vreme rodila troje bi bilo super

Jos nisam imala tu priliku i cas_t da me sreca upozna

clock-img

14.03.2012, 00:40

clock-img

Cunce

pencil-img

348

ako bude bilo uslova, znaci prostrana kuca, dovoljno parica i punooooo ljubavi (ovo poslednje imamo za izvoz), onda 4 komada user posted image
jedno je na putu, njemu se sve moze priustiti, a radimo na tome da napravimo uslove za ostale user posted image

clock-img

14.03.2012, 00:43

clock-img

MicinaMama

pencil-img

3548

ako se zena porodi na carski koliko dece moze tako da rodi?Ja sam prvo rodila prirodno,ovo drugo cu roditi na carski (moram)...pretpostavljam da cu i trece (ako Bog da) roditi na carski,jer obicno carski za carskim ide....E sada da li je limit dvoje ili troje?

clock-img

14.03.2012, 01:20

clock-img

liliana

pencil-img

4820

Micina Mama, na carski se može roditi 3 dece. s tim što izmeđi 1. i 2. carskog mora bit razlika bar 2, a između 2. i 3. negde oko 4 god. Tako ar doktori preporučuju. Mada, ja kad sam bila u bolnici, upoznala sam ženu koja je rađala četvrto dete na carski, a sve joj je razmak između djece bio oko 1,5 god.user posted image

" BOŽE, ČUVAJ MI OVO PILE...
OVU MRVU ZLATA I SVILE..."