cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Lutke Bratz vs Barbie

clock-img

20.11.2014, 14:03

clock-img

Olga75

pencil-img

20593

i da , zver ima i barbiku i bratz i moxi i lalalupsi i jogurtini i sve je to samo reklama

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

20.11.2014, 14:06

clock-img

veselicaa

pencil-img

13895

Kod nas je trenutno hit Lalalupsi,ali moja Stasa vise voli Bratz,a A. vise Barbie.Mada cim izadje neka nova i to obavezno sa nekom lepom reklamom,sve se zaboravljaju i to novo se traziuser posted image .Evo sad su im hit one Glitzy globes.

clock-img

25.02.2015, 17:32

clock-img

mila83

pencil-img

3821

Moja Mima ima nekoliko barbie lutaka, vecinu je dobila od keke,kume ili Deda Mraza i voli da se igra sa njimaImala je jednu Bratz i jednu Lalalupsi ali nije se odusevila bog zna kako sa njima.Barbie je Barbie user posted image

Citajuci prethodne postove,vidim da se vodila polemika oko toga koliko lutke uticu kod devojcica o stvaranju slike nekog idealnog tela.... mislim da su za danasnje shvatanje lepote kod vecine devojcica tinejdzerki krivi mediji i kojekakvi "uzori" u estradnim pevaljkama, a ne ove lutkice. i kao sto je neka mama vec napisala, roditelji su ti,pre svega majka, koji detetu pokazuju sta je lepota zaista....nije sminka i kratka suknja sigurno..