writing-img

RE: Lutke Bratz vs Barbie

clock-img

20.11.2014, 14:03

clock-img

Olga75

pencil-img

20593

i da , zver ima i barbiku i bratz i moxi i lalalupsi i jogurtini i sve je to samo reklama

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

20.11.2014, 14:06

clock-img

veselicaa

pencil-img

13895

Kod nas je trenutno hit Lalalupsi,ali moja Stasa vise voli Bratz,a A. vise Barbie.Mada cim izadje neka nova i to obavezno sa nekom lepom reklamom,sve se zaboravljaju i to novo se traziuser posted image .Evo sad su im hit one Glitzy globes.

clock-img

25.02.2015, 17:32

clock-img

mila83

pencil-img

3821

Moja Mima ima nekoliko barbie lutaka, vecinu je dobila od keke,kume ili Deda Mraza i voli da se igra sa njimaImala je jednu Bratz i jednu Lalalupsi ali nije se odusevila bog zna kako sa njima.Barbie je Barbie user posted image

Citajuci prethodne postove,vidim da se vodila polemika oko toga koliko lutke uticu kod devojcica o stvaranju slike nekog idealnog tela.... mislim da su za danasnje shvatanje lepote kod vecine devojcica tinejdzerki krivi mediji i kojekakvi "uzori" u estradnim pevaljkama, a ne ove lutkice. i kao sto je neka mama vec napisala, roditelji su ti,pre svega majka, koji detetu pokazuju sta je lepota zaista....nije sminka i kratka suknja sigurno..

PROČITAJ ISKUSTVA RODITELJA
image
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese. Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš. Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija. Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.  Više >>
image