Ja kada sam bila mala igrala sam se Lego kockama, i onomad su mi roditelji u Italiji kupili Playmobil. Obožavala sam time da se igram, sve sam imala za te lutkice, igralište, bolnicu, autiće, bickikle...
A Lego smo zidali ceo grad... imamo onu tablu sa iscrtanim ulicama, i onda zidaš zgrade, ima tačno ponuđeno koju zgradu na koje mesto u gradu možeš da staviš, i ako napraviš baš tu zgradu, kakve zgrade da budu ostale, kako bi imao dovoljno kocaka.
LEGO (klik) i Playmobil (klik)
Nećete verovati, moja mama već sada sa Lukom igra sa Playmobil-om, ima strpljenja... (ja odlepim)
A Lego koji imamo su još baka i deda kupili mojoj mami kada je bila mala...
No, nakon svih ovih pohvala, evo i jedna šokantna vest:
Lego-teroristi i Lego-esesovci uzburkali javnost
Čuvene "Lego" figurice su zahvaljujući američkoj kompaniji "Brickarms" dobile dvojnike sa posebno izrađenim pištoljem, AK-47, minobacačem, opasačem sa ručnim bombama i ešarpom karakterističnom za islamske teroriste - i sve to za 14 dolara, uz žestoke kritike javnosti.
DETALJNIJE
Ako ste pogledali prvo one sajtove koje sam vam prikačila, videli ste koliko je to sve slatko, veselo, i onda debili naprave ovakve lutkice, ima slikica u članku... Meni je to mnogo tužno!
ps. guppy, u naslovu sam napisala Playmobile, a ustvari je bez E na kraju! Playmobil. Ako te ne mrzi ispravi to, i obriši ovaj ps. Hvala
< Poruku je uredio guppy -- 5.12.2008 18:47:53 >