IZVORNA PORUKA: bubulence
IZVORNA PORUKA: vocicana RR
Axi87, jesi donekle u pravu, ali kod mene je situacija, samo ponavljam kalkulacije, bez teranja bilo kakve sile. Smatram da je 1500 e lepa suma, od koje moze da se odvoji na stranu makar 200 e mesecno, da se bezbrizno vozi auto, kupe lekovi prema potrebi, ode na izlet za vikend, jednom mesecno i da se priusti neka sitnica.
Uh Voci, ne slazem se... Sve ispod 2000e za jednu cetvoroclanu porodicu je malo. Bar u nasem slucaju
Bubi bre vas je petoro sada hvala bogu, ja pricam za onako opustenu varijantu u mojoj reziji. Muz vozi skup auuto, staalno nesto cacka, sve sto mu se ucjini sumnjivo, menja, zbog nase bezbednosti.
Bez Zlatibora, mi smo porodica sa solidnim primanjima, s tim da su njegova 4 puta veca od mojih, ali su nam budzeti razdvojeni. Ja konzumiram zivot na drugaciji nacin, jer ne mogu da ustedim mnogo, a dopizdelo mi je da budem skromna. N etapiram se, ali volim da se malo makar opustim. A tacn je da ne moze, narocito Bg i sever, sve je slano skupo.