IZVORNA PORUKA: milenatea
IZVORNA PORUKA: Verolina
Meni nikada nije dovoljno para. Ja sam jedna od onih ljudi koja kao da ima busan novcanik. Zivota mi, ja ne znam na sta pare potrosim.
isti slucaj
ne znam ni gde odu ni na sta, sto vise da imam veci su mi prohtevi
a kad pomislim da mnogi ljudi nemaju hleb da jedu, grize me savest, ali najiskrenije
Pa bas to, sto vise imas visi su ti standardi i prohtevi, vise trosis i dodje ti na isto, da uvek treba jos, jos i jos. Onda stanes i kazes, jbt, pa ja nikada nisam zadovoljan.
Ja znam da stedim, ali znam i da potrosim, uopste nisam stipsa i najdraze mi je kada trosim na ljude koje volim i vise se radujem kada kupim nesto mojima i posaljem u SRB nego kada sebi nesto kupim. Ali moja sveki je kupoholicar, ona jednostavno mora da kupuje, sada je malo i smanjila jer sam je najzad ubedila da je ipak bolje kupiti jedno ali vredno, nego 10 potpuno nepotrebnih i bezvrednih stvari. Ranije odakle god da ide vuce neke gluposti uz komentar: "Vidite sta sam kupila za 1 euro! Pa to je dzabe, nisam mogla da ne kupim."
Soba joj je bila pocela da lici na magacin.
A skapirala sam i da ako tesko zaradis novac, ako moras dobro da zapnes da ga stvoris, teze se odlucujes da ga trosis. Ja sam ranije bas lako trosila, rasipala, a od kada sam ovde svaki euro dobro promislim kako cu potrositi.