cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Ukocen vrat

clock-img

03.04.2021, 22:49

clock-img

mati

pencil-img

6667

Ja sam ubacila masazer u upotrebu. Stoji mi u kutiji. Svi se masaziraju a ja nemam vremena. Najviše mi prija za vrat i stopala.
Počni malo pred spavanje. A da probaš one jastucicem što greju? Ja imam onaj što se puni vodom. Prvo malo da razgrejws pa masiras.

Vidi mama, Kica KOKAGAJ!
A sta je to mama Maja? Sta je to?
Mao...

clock-img

03.04.2021, 23:21

clock-img

dunja RR

pencil-img

30432

Znate šta meni nije jasno, jer nemam puno iskustva s aovakvim bolovima, da li je ovo kod mene bila neuralgija ili sma nešto istegla, šta može, mišić, ili šta već.
Da je neuralgija, možda bi duže trajalo, ne bi ovako tek odjednom prošlo. Pre mislim da sam tokom celonoćnog dojenja nešto zeznula u vratu, jer tada M sa svojih 15 kg leži na meni (i sve je gore i gore, ne znam kako ćemo prestati).

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

clock-img

03.04.2021, 23:27

clock-img

mati

pencil-img

6667

Veoma je moguce. Nisi ni oset_ila od njene težine, a nešto se pomerilo.
Jel si pomislila možda da potražis savet nekog kiroprakricara?

< Poruku je uredio mati -- 3.4.2021 23:28:23 >

Vidi mama, Kica KOKAGAJ!
A sta je to mama Maja? Sta je to?
Mao...

clock-img

04.04.2021, 10:00

clock-img

flamingos

pencil-img

25415

Dunja,verovatno si istegljila mišić.Da je nešto ozbiljnije,bol bi te i dalje držao.Zna ukočenost da potraje.Super,samo kad si dobro.Možda si u nezgidnom položaju ležala,sedela.❤

clock-img

04.04.2021, 14:44

clock-img

smeško

pencil-img

4271

Сузи, неки мишић се истегао или згрчио. Не мора бити ни у врату, може чак у слабинском делу. Мени су рекли да се врат тада не масира, бар не агресивније, али да ти болови ионако немају порекло у вратном делу. Ја волим мирис тих спортских гелова.