cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Ukocen vrat

clock-img

02.04.2021, 18:02

clock-img

mati

pencil-img

6667

Suzi, a onaj Krauterhof crveni i zeleni, jedan greje drugi hladi? Da pitaš u apoteci da li sme na vrat? Ja sam ih za kičmu koristila.

Vidi mama, Kica KOKAGAJ!
A sta je to mama Maja? Sta je to?
Mao...

clock-img

02.04.2021, 22:02

clock-img

smeško

pencil-img

4271

Мени рекли, никако на врат. Мене мм масира кад се укочим, ињекције не помажу. Ја се кочим у врату и у лс делу кичме. Не боле ме зглобови, не знам да ли је повезано. Али ми трне лева рука и једна нога, зависи где је проблем. 

clock-img

02.04.2021, 22:04

clock-img

flamingos

pencil-img

25415

Smeško,da,zavisi u čemu je problem.Najbolje je da se izvrši pregled,pa šta doktor preporuči to i da se uradi.

clock-img

02.04.2021, 22:20

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26974

IZVORNA PORUKA: smeško

Мени рекли, никако на врат. Мене мм масира кад се укочим, ињекције не помажу. Ја се кочим у врату и у лс делу кичме. Не боле ме зглобови, не знам да ли је повезано. Али ми трне лева рука и једна нога, зависи где је проблем. 

Све почиње од доњег дела леђа или карлице. И то што ти трне.

Сузи, имам крему коју мажем. Масер ми је рекао да мажем свако вече. Опушта мишиће.
Ти дуго седиш за рачунаром.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

clock-img

03.04.2021, 15:41

clock-img

smeško

pencil-img

4271

Јесте, Сањице, нога од леђа, рука од врата. Чудесан микс. Дају ми да мажем леђа, а врат не.

clock-img

03.04.2021, 15:47

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26974

Ма ја редовно мажем и врат. Сјајну крему имам.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

clock-img

03.04.2021, 15:56

clock-img

vonavoj

pencil-img

21998

Sanjice koju kremu imas..ja mazem na smenu zelenu i crvenu..sad ima i plava,moram da kupim..

I mene danas boli glava,od lopatice i vrata...Dunja,popi nesto tipa bensedin,bromic,to dajy kad sr ukocis.

clock-img

03.04.2021, 20:09

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18863

Ima na instagramu 

Drkatieclare
Medicinske vezbe, mislim da ima  i za ukocen vrat. 

< Poruku je uredio Ivanka 75 -- 3.4.2021 20:10:50 >

clock-img

03.04.2021, 20:18

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26974

IZVORNA PORUKA: vonavoj

Sanjice koju kremu imas..ja mazem na smenu zelenu i crvenu..sad ima i plava,moram da kupim..

I mene danas boli glava,od lopatice i vrata...Dunja,popi nesto tipa bensedin,bromic,to dajy kad sr ukocis.

Писала сам Сузи. Моја сестричина једно јутро није могла да устане из кревета. Укочила се. Замислите дете се укочило. Водали су је не знам ни ја где. Нико неће да је масира, јер је дете. На крају је отац одведе код спортског лекара. И он јој препоручи крему, коју је и мени масер препоручио. Сестра јој је утрљавала неколико пута на дан. Попустило је.
Мени је масер рекао пре спавања да одрадим вежбице за леђа (која не радим) и да намажем крему. Мени баш опусти мишиће. Зове се beinwell gavez gel rapid.

clock-img

03.04.2021, 20:18

clock-img

dunja RR

pencil-img

30432

Juče mi je toliko bilo loše, mučnina ceo dan od tog bola u vratu, bol je bio u samom korenu vrata, pa se peo ka zadnjem delu glave.
I jutros, ništa, pojma nemam šta se desilo, i kako se sredilo. Nočas kada sam legla bilo je strašno, nisam nikako mogla da se namestim
Nisam mazala ništa, planirala sam danas da namažem melem koji imam od Sanjicinog tate, ranije nam je pomogao za razne bolove, ali eto jutros se sredilo.
Malo još osećam nelagodu kada okrenem glavu na levo, ali nije ni 100-ti deo kao juče i prekjuče. Namazaću Sanjicin melem večeras.

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

clock-img

03.04.2021, 20:21

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26974

Сузи, нисам ти то написала. Када имам болове у леђима, толико ме боли глава да је страшно, да ми се и повраћа. user posted image

clock-img

03.04.2021, 20:21

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18863

Taj gel je otkocio mm pre neku godinu. Na kosarci se okrenuo naglo sa loptom i cap, ukocen. Utrljavala sam mu taj gel i malo istezala misic jer je bas bio napet. 

clock-img

03.04.2021, 20:34

clock-img

smeško

pencil-img

4271

Хвала вам!

clock-img

03.04.2021, 20:37

clock-img

mati

pencil-img

6667

Ima nesto sto reklamiraju, Cold, kao zamrzava bol. Ali nisam zapamtila kako se zove.

Vidi mama, Kica KOKAGAJ!
Mao...

clock-img

03.04.2021, 20:38

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18863

Dunja, verovatno je bilo potrebno da se misic opusti pa mu prijalo da prespava.

clock-img

03.04.2021, 21:18

clock-img

flamingos

pencil-img

25415

Dunja,drago mi je da si dobro.Opustio se mišić,trebalo mu je vremena.Zna to opasno da boli,ali baš.

clock-img

03.04.2021, 22:01

clock-img

vonavoj

pencil-img

21998

Znaci i ja bi trebalo da mazem svako vece...posto sedim ceo dan..mene ramena,lopatice bole..sve napeto.

clock-img

03.04.2021, 22:02

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26974

Да, да. А баш смо дисциплиноване Вонuser posted image
Само кад заболи.

clock-img

03.04.2021, 22:03

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18863

Ko ja sto pijem caj samo kad bas mooooraaam 😊

clock-img

03.04.2021, 22:15

clock-img

vonavoj

pencil-img

21998

Onda bi i g*no namazala da prodje...ali ne moze nista onda da pomogne..

Danas mi je nalgesin forte pomogao..prekjuce brufen od 600 nista..

clock-img

03.04.2021, 22:20

clock-img

dddaca

pencil-img

9223

Sanjice, ta j gel sto mazes, da li jako mirise? U stvari, hocu da pitam da li mozes da ga namazes i da izadjes iz kuce, a da ne mirises na kilometar?

clock-img

03.04.2021, 22:23

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26974

Nikad nisam mazala kad sam izlazila kuce. Gel se maže i treba da sw ugrejes. On hladi i ne bi valjalo da se preznojis. Jak je miris. Sadrži pored raznih biljaka i mentol. 

clock-img

03.04.2021, 22:29

clock-img

mati

pencil-img

6667

Von, meni je za jak bol kada mi nista drugo nije pomoglo, pomagao Panadol extra. Probaj, ako već nisi
Sanjice to što kažeš da treba vremena da deluje. Prošle godine za vreme korone sam mazala onu crvenu, ona greje. I ja je tako namazem i zaboravim. Onda pustim Dzejn i počnem da skackam, pa kad gel počne da deluje od mrda ja, upije koža, otvore se pore... Al ne odustajem. user posted image

Vidi mama, Kica KOKAGAJ!
Mao...

clock-img

03.04.2021, 22:34

clock-img

dddaca

pencil-img

9223

Da, da, poglrdala sam na netu sastav. I rekla bih po sastojcima da nije los, ali pomislih da kamfor i eukaliptus daju jak miris.
Ali nema veze, ako je efikasan. Mm ima cesto problem sa bolovima u ledjima, mogli bi da probamo. Do sad je koristio konjski gel, zeleni. I on hladi.

clock-img

03.04.2021, 22:41

clock-img

vonavoj

pencil-img

21998

Joj,mati,to je za mene kao bombona..sinoc sam i to popila..dzabe..

Definitivno mora da se redovno masira,maze, opustaju misici..a o vezbama da ne pricam.