E Vuko, vidi se da si na zapadu
Ovako ja to gledam: ne bih da mi je muz od onih koji voli da zabada svuda nos; ne bih volela da vise voli da riba kadu nego da sedne na motor da se provoza, ili da vise voli da pegla nego da igra kosarku. ALI, kad mi treba pomoc, volela bih da se uvek sam seti i vidi. Ali ne seti se, jbg, mozda je genetika, mozda je odgoj, MADA mi svekrva kaze da ga je odmalena ucila da pomaze, jer mu otac nije takav. Ja cu mog sina uciti da pomogne, ali ga necu odgojiti da bude papucar, ako me razumete?
Kad vidi da je zena prezauzeta, neka bar pita sta moze da uradi da joj olaksa. MM se stvarno pokazao od kada sam u frci bila sa skolom, trudnocom itd. Spremi, napravi veceru, kupa dete. Ja kad mogu sama odradim. Pre neko vece sam rascistila kuhinju, on je napravio svima veceru, i tako, pomazemo se. Ali verujem da nece nikad biti od onih koji ce u slobodno vreme ici da riba kupatilo, i to je ok, sta sad, nije smak sveta.
Nisam sigurna da je zlatno pravilo da kod nas muski nista ne rade...Znam Amerikance (koji obicno vaze za veliku pomoc), koji su uzas uzas lenji...nas drug nista ne pomaze svojoj zeni, ni oko kuce, ni oko bebe...tako da....