cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Stan ili kuća?

clock-img

27.12.2014, 08:44

clock-img

Trcosava

pencil-img

15173

IZVORNA PORUKA: Nada RR

I ja bih sad rado u stan. Bem ti zimu.Cim negdjr odes, ohladi se a napolju minus.
Nocas se nismo budili da nalozimo I evo jutros 21 stepen.Zimaaa! :(

user posted image user posted image Nado kod mene je pojam zimi 21 stepen!!! Tokom dana, kad sam non stop tu i ložim nonstop - jedva doguram do 21 stepen. Naravno, pričam baš o zimi ziimi.

Drugo je kad ti imaš kući centralno, pa je cela kuća topla. Ali koliko ćeš onda tek da daješ za grejanje??? Sećam se dana kada je struja i nafta bila super za grejanje, pa samo klikneš. Tad sam kod mojih šetala u majci na kratke rukave. Kad su došle '90. ništa od toga, tad je počelo i moje smrzvanjeuser posted image

I flunked anger management! }:->

clock-img

27.12.2014, 15:35

clock-img

Gangan

pencil-img

75

Do udaje sam zivela u stanu, bilo je prijatno i toplo. Od pre 10-ak godina sam u kući i da vam priznam NIKAD se jadna nisam ogrejala nio zagrejalauser posted image

:)

clock-img

27.12.2014, 15:39

clock-img

Maraj

pencil-img

21369

Eto i ja mislim da je vecina zena za stan. Bar sto se grejanja tice.

clock-img

08.03.2015, 17:14

clock-img

MakiJ

pencil-img

2641

Ja sam ipak za kucuuser posted image

clock-img

08.03.2015, 18:07

clock-img

veselicaa

pencil-img

13895

Zivim u kuci ali volim stan.Ja bih volela da sam zimi u stanu a leti u kuci user posted image

< Poruku je uredio veselica -- 8.3.2015 18:08:35 >

clock-img

09.03.2015, 07:08

clock-img

Plavusa34

pencil-img

197

Ja sam vise za kucu imas vise mogucnosti imas bastu stim mogucnost stednje

clock-img

20.04.2015, 07:36

clock-img

branki*

pencil-img

20828

zene,aj molim vas,kazite mi...nikako da nadjemo stan za bgd jer niko nece da izda na mesec,dva i kao nasli smo neku kucu na vracaru,600 m od dr ,super.ali ljudi nisu ziveli u njoj cele godine,pa se mm brine oko toplote,kaze da ce nam trebati grejalice i to dve za svaku sobu..je li moguce da pocetkom maja i krajem aprila u kuci bude toliko hladno?pitam ove koje zive u kucama,jer ja zivim u stanu i kod npr sad nema centralnog grejanja,ali nije hladno,ne treba mi grejalica.

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

20.04.2015, 07:49

clock-img

Trcosava

pencil-img

15173

Branki, zavisi od vremena i kuće, tj da li ima toplotnu izolaciju. NAravno da sad kad uđeš će biti hladno, ali kako dani idu, neće trebati da se greje, pogotovo ako bude toplo.

Gledam po mami, ona skoro 3 meseca nije bila kući. Evo sad tek ponekad uključi klimu da se m lo zagreje. Ali toplotna izolacija čini svoje. Zavisi naravno i od položaja kuće, koliko sunce greje na nju bla bla bla

I flunked anger management! }:->

clock-img

20.04.2015, 09:01

clock-img

branki*

pencil-img

20828

ma,ja sve mislim da ne moze to da bude bas toliko hladnouser posted image

branki

clock-img

20.04.2015, 09:05

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26974

Bas tako kako kaze trca. Zavisi od izolacije. Ceo zivot sam zivela u kuci, pa mi se cini da u tom periodu jedino su jutra hladnija i noci.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

clock-img

20.04.2015, 09:37

clock-img

nata11

pencil-img

9225

Branki ako nema izolacije a ljudi nisu dugo bili tu verovatno je poprilicno hladno jer se zidovi ohladili. Mislim da ce vam prvih dana i te kako trebati peci dok se ne ugreje a nakon toga samo malo ujutru.

clock-img

20.04.2015, 15:39

clock-img

branki*

pencil-img

20828

bem li ga,uvek nesto fali...jedino da idemo u junu,ali to mi bas puno da cekamo..ne znam,videcemo.
hvala vama na komentarimauser posted image

branki

clock-img

20.04.2015, 15:45

clock-img

Figaro88

pencil-img

4199

Kod moje mame je hladnije u kuci nego napolju kada se duze negrejeuser posted image Ali posto su javili sada bas toplo mozda i nece biti :)

Of course it is happening inside your head, but why on earth should that mean that it is not real?

clock-img

20.04.2015, 15:56

clock-img

jabudic

pencil-img

5894

Branki, mi smo u kući, i ne grijemo već nekih mjesec dana, ali kod nas je inače toplije nego u BG, tako, ne znam koliko sam pomogla.
Računam da će vam trebati malo grijanja ujutro i uveče.

clock-img

21.04.2015, 00:51

clock-img

Azra_

pencil-img

2650

Mi smo u kući, sa dobrom izolacijom i grejemo još uvek. Noći su hladne, jutra takođe... Mislim da do kraja maja, dok se zidovi malo ne ugreju na pravom suncu, teško da može proći bez dogrevanja.

˝ Ko sam? Šta sam? Ja sam samo sanjar, čiji pogled gasne u magli i memli... Živio sam usput, kao da sanjam, kao mnogi drugi ljudi na toj zemlji.˝

clock-img

21.04.2015, 18:56

clock-img

branki*

pencil-img

20828

hvala,zeniceuser posted image ipak nismo prihvatili kucu,danas je i meni ovde u stanu bilo hladno,mogu onda misliti kako je u kuci u kojoj niko nije grejao delu zimu.

branki

clock-img

10.07.2015, 21:31

clock-img

aleksandrici

pencil-img

473

Stan je zakon.Zivela sam i u kuci.

clock-img

10.07.2015, 21:33

clock-img

aleksandrici

pencil-img

473

U kuci ipak treba grejalica.Ja zivim u stanu gde prolaze samo cevi od centralnog grejanja i meni samo treba TA pec u decembru i januaru.

clock-img

10.07.2015, 21:34

clock-img

aleksandrici

pencil-img

473

Bez grejanja ne bi ste mogli,kuca je hl;adnija i bolje sto ste odusatali.

clock-img

23.10.2016, 02:03

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

Ima li IKO da je zadovoljan grejanjem u kuci user posted image
Mi smo se zagrejali za kupovinu kuce ali mene odvlaci ta ideja zbog grejenja. U mom stanu je savrseeeeno grejanje. Ne prelazi mi se...

clock-img

23.10.2016, 10:07

clock-img

isidora88

pencil-img

11471

Anck ako ima izolaciju i centralno grejanje toplo je kao i u stanu. Moja drugarica ima centralno na gas i drva i pakao je u kuci, oni bas greju celu kucu i uvek je toplo kao u stanu.

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

clock-img

23.10.2016, 10:12

clock-img

Ana RR

pencil-img

34337

Kao što reče Isi, najbitnija je dobra izolacija. Kod nas je jako toplo kada radi centralno na drva, bukvalno je pakao u kući, kada se grejemo na gas nije toliko toplo. A bila bi sauna da nam je dobra izolacija spolja.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

23.10.2016, 12:41

clock-img

nata11

pencil-img

9225

Ja. Kada imas solidnu fasadau i prozore koji dihtuju uzivancija. A varijanti za grejanje imas bezbroj. Mozete raditi etazno/ mozete i kotao za celu kucu / pelet/ struja/ gas.

clock-img

13.06.2017, 10:24

clock-img

IvanaSK RR

pencil-img

24772

Ja bih mnogo volela da imam malu kucicu i dvoristeuser posted image Nadam se da ce biti jednog dana...

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

13.06.2017, 10:33

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26974

Sto bi rekla moja T pre neki dan volela bih kucu na moru.user posted image

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!