cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Stan ili kuća?

clock-img

13.08.2017, 16:45

clock-img

degu

pencil-img

11332

Kuca sto se mene tice uvek, uvek posla oko nje, ali tu privatnost i slobodu ja ni u jednom stanu nisam osetila. Mozes da skaces, vices i da ne mislis jel smeta onom.gore, jel smeta onom dole. Pa rostiljanje, kotlic, basta, bazen, pesak, ma sta ti dusa pozeli

Samo pozitivne misli privlače pozitivne stvari :)

U srcu moje mame i moje srce kuca <3

clock-img

13.08.2017, 16:57

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26974

o tome ja mastam, ali dzabe mastamuser posted image

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

clock-img

13.08.2017, 20:30

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

Ali da je kuca na samom kraju grada , gde je svaka druga kuca a svaki drugi plac i iza njive. A i komsiluk ...dzipsi kings.
Ali lepa kuca sa velikim lepim dvoristem.

clock-img

13.08.2017, 21:47

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

IZVORNA PORUKA: degu

Kuca sto se mene tice uvek, uvek posla oko nje, ali tu privatnost i slobodu ja ni u jednom stanu nisam osetila. Mozes da skaces, vices i da ne mislis jel smeta onom.gore, jel smeta onom dole. Pa rostiljanje, kotlic, basta, bazen, pesak, ma sta ti dusa pozeli

Degu draga svaka ti je zlatna user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

clock-img

13.08.2017, 21:50

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

To jeste ja potpisujem ...ali logacija? user posted image u ovom slucaju user posted image

clock-img

13.08.2017, 21:51

clock-img

veselicaa

pencil-img

13895

Leti-kuca,zimi-stanuser posted image

clock-img

13.08.2017, 21:56

clock-img

degu

pencil-img

11332

Veselice mislim da si joj skroz pomogla user posted image
Anck sto se mene tice bez obzira na lokaciju, posebno u NS-u gde svugde lako stizes gradskim. I ja sam na periferiji naseg divnog grada i jeste da me to malo smara sto mi je sve daleko, s druge strane imamo mir.

clock-img

13.08.2017, 22:01

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

Znas gde se lomim...zbog dece.
Ja sam autom pa mi sve jedno, ali njih ne smem pustiti same nigde bar narednih par godina jer nije urbano da tako kazem. I onako nam je skola dalje a sad tek... a tek u radnju niposto. Drugara nigde na vidiku itd.itd.

clock-img

13.08.2017, 22:45

clock-img

degu

pencil-img

11332

I tu sigurno ima dece koja idu u skolu, upoznace de, udruzice se. Jeste tesko ali deca se adaptiraju.

clock-img

14.08.2017, 11:17

clock-img

nata11

pencil-img

9225

Anck kuca u svakom slucaju. U tvoj slucaju :
1. imas auto i svuda ides autom
2. svejedno nisi u centru (mada ja ne podnosim centar grada nebitno da li je grad od 200000 ili 2 mil)
3. deca ce se navici, zamisli tek druzenja kada im dodje drustvo u velikom dvoristu
4. komsije eskiviras, zakljucas kapiju i dovidjenja, ako hoces javis se ako neces nista

Da ne dodajem sto:
uvisavam kucu u 12 nocu, pecemo leti kukuruz, pravimo zimnicu, ne moram izvoditi ljubimce u setnju jer se sami sitrcavaju, imamo bazen, suncamo se.... da ne nabrajam vise :)

clock-img

14.08.2017, 12:45

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

Nato sve si u pravu...sve te radosti sto kuca donosi me raduju. Deca vec pitaju kad se selimo i kad idemo po kucu ( psa)
Kazem sto se mene tice odmah..ali znam da ce njima deca nedostajati. Okolina kuce je bas bzvz, ama bas nicega...a prilika nam je nesvakidasnja.
Kako se lomim...

< Poruku je uredio Anck Su Nmaun -- 14.8.2017 12:46:04 >

clock-img

14.08.2017, 12:53

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26974

Anck, sve se slazem sa Natom. Ma, sta se lomis. To je dobro za decu. Ne razmisljaj puno.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

clock-img

14.08.2017, 13:33

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

Anck izgleda da sam preskocila nesto,vi kupujete kucu?

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

clock-img

14.08.2017, 13:44

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

Pa...mozda ako se ja smislim 🤔

clock-img

14.08.2017, 13:49

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

Nadjoh sad sta si pisala,pa smisli se zeno user posted image Ima li neki rok do kad bi trebala odluciti?

clock-img

14.08.2017, 13:51

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

Pa sto pre to bolje.
Ja se uvek tesim kako Seka Aleksic zivi u njivama 😂😂😂

clock-img

14.08.2017, 13:52

clock-img

MasnaMasnica

pencil-img

1639

Ceo zivot zivela u kuci, trenutno smo u nasem stanu, zavrsavamo renoviranje,pa se uskoro vracamo u kucu. Iskreno po meni i jedno i drugo imaju svoje prednosti i mane.

...kada slome me, ja samo osmeh nabacim :D ...

clock-img

14.08.2017, 14:07

clock-img

nata11

pencil-img

9225

Pa pazi to ce se vremenom sve popuniti veruj mi. Tako je svuda. Nema gradnje novih kuca u sirem centru, grad se siri (bilo koji da je). I izgradnja kuce ce biti sve skuplja i skuplja imaj i to na umu. Gledam koliko su cene materijala skocile od prosle godine kada smo mi zidali.
A sto neko pomenu kuca je rupa bez dna.. pa i jeste ali ako sve radis kvalitetno u startu nema sta posebno tu. Sasvim normalno mi je da posle 10 godina prelakiram pod, krecenje, dorada dvorista ali to su sve lepe muke i sastavni deo zivota. Ja jos nemam ni fasadu i grejanje a vec planiram gde bih ubacila manji bazen user posted image Ne znam, meni bi licno bilo dosadno da apsolutno nista ne radim oko kuce/ dvorista.. to me raduje

clock-img

14.08.2017, 14:52

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

Mm je bas tip za kucu stalno bi nesto raduckao, i ima zelju da ima neki manji vocnjak.
ma mi cemo svakako u kucu pre il kasnije, ali sad oko ovoga se lomim i to bas.
Ja sam ceo zivot zivela u kuci i znam da uvek ima nesto da se radi. Ali isto tako nama je jako lepo u stanu, da nemamo ovako grozan komsiluk... Ali fali dvoriste i to bas i nama i deci.

clock-img

14.08.2017, 15:16

clock-img

veselicaa

pencil-img

13895

Anck ako je kuca dobra ne vidim zasto da se ne selite,u gradu je ionako najbolje ziveti negde dalje od centra.

clock-img

14.08.2017, 19:57

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

Ma Veselice kakav crni centar to me ni naj manje ne zanima. Ali ovo je sami kraj gada a okolina mi se ni malo ne dopada. Nije toliko ni sto je kraj koliko komsiluk ( pisala sam vec sta je u pitanju).
Ipak me sve to odbija.

clock-img

14.08.2017, 20:05

clock-img

veselicaa

pencil-img

13895

Mozda si navikla i na stan,koliko dugo ste tu?

clock-img

14.08.2017, 20:23

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

Anck pa ako se toliko dvoumis onda cekaj neku drugu bolju priliku.To bi trebalo odma da ti se svidi a ne da se tako lomis

clock-img

14.08.2017, 20:46

clock-img

veselicaa

pencil-img

13895

U pravu si Emice.Ako si vec resila da zelis kucu,pogledaj jos neke pa uporedi.

clock-img

14.08.2017, 21:10

clock-img

nata11

pencil-img

9225

IZVORNA PORUKA: emicaa RR

Anck pa ako se toliko dvoumis onda cekaj neku drugu bolju priliku.To bi trebalo odma da ti se svidi a ne da se tako lomis

I to sto kazes, nema tu sta. Ili se zaljubis na prvi pogled i zamislis tu sebe ili nista.