cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Stan ili kuća?

clock-img

13.06.2017, 10:36

clock-img

IvanaSK RR

pencil-img

24772

IZVORNA PORUKA: Sanjica26 RR

Sto bi rekla moja T pre neki dan volela bih kucu na moru.user posted image

Iste su nam zelje :) i ostvarice se :)))

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

13.06.2017, 17:00

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

evo i mene sa istim zeljama,kad tad cu zivjeti na moru,pa bar kad budem imala 70 godina

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

clock-img

13.06.2017, 20:36

clock-img

Sanjalicaaa

pencil-img

4698

Nama je želja da imamo kuću. Međutim, i ono malo kuća u Bgu što ima skupe su kao stanovi .

Ali, ja sam sanjalica. Verujem u nestvarno. Verujem u ono "ali" svaki put kada mi kažu da se ne zavaravam. Jer nemoguće postaje moguće, ako dovoljno želiš.

clock-img

13.06.2017, 20:57

clock-img

Ana RR

pencil-img

34337

Sanjalice, sve zavisi u kom kraju gledate. Ne bih rekla da Bg ima malo kuća, naprotiv, ali većina je užasno sagrađena, sve sami zidovi, pregrađene sobe, minijaturna kupatila... užas.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

clock-img

13.06.2017, 21:20

clock-img

suzi kju

pencil-img

6502

Kuca definitivno, bez razmišljanja, bilo gde samo da je kuca sa dvorištem, vocnjakom. ..

clock-img

13.06.2017, 23:50

clock-img

choopa choops

pencil-img

9258

Stan. Čitav život živim u kući, i sutra bih je prodala i kupila stan.

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

clock-img

14.06.2017, 11:11

clock-img

IvanaSK RR

pencil-img

24772

Choopo, zasto ne volis kucu?

clock-img

14.06.2017, 12:17

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

Ja sam izgleda totalno ne odlucna.
Jeste da mi dvoriste fali kao leba da jedem ali samo zbog dece, kad porastu pa i ne toliko. Eto samo zato bih u kucu..i da prestanem da se svadjam s komsijama user posted image iz zgrade jer im smetaju deca user posted image
A kucicu bih volela al neku malu, ne volim kasarne od kuce. Sa malim dvoristancetom, milina!

clock-img

14.06.2017, 12:20

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

ja se u stanu osjecam kao zarobljenik.Najvise od svega mi fali zivot u kuci.I koliko god da je neki stan divan opet kuce su divnije user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

clock-img

14.06.2017, 12:24

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

ja eto ceo zivot bila u kuci, ne secam se da sam koristila dvoriste user posted image a sad bih dala ne znam sta za dvoriste, ali samo zbog dece. Meni opet nesto i ne treba.

clock-img

14.06.2017, 12:26

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

Ja sam kad dodje toplo vrijeme u kuci samo spavala,po cijeli dan sam bila u dvoristu

clock-img

14.06.2017, 12:28

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

Ja nikad nisam bila kuci user posted image user posted image
Cekamo da se sve poklopi pa mozda za neko vreme i predejmo u kucicu, samo se nadam u skorije vreme dok su jos mali da njima bude lepse.

clock-img

14.06.2017, 12:30

clock-img

IvanaSK RR

pencil-img

24772

I ja bih neku manju kucicu, oko 100 kv user posted image
Dvoriste ne treba da bude mnogo veliko. Da mogu ujutru izaci, uzivati u ruzama, suncu i piti kafu.

clock-img

14.06.2017, 12:51

clock-img

choopa choops

pencil-img

9258

IZVORNA PORUKA: IvanaSK RR

Zbog radi toga jer user posted image :
-zimi ne moš se ugrije,
-ljeti ne moš se ohladi,
-vlaga na sve strane,
-konstantna ulaganja,
-za pare kojima sagradiš/kupiš kuću, možeš komaotno da kupiš tri stana ( i da zbjegneš svađu nasljednika imovine user posted image ).

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

clock-img

14.06.2017, 12:56

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

To ja stalno pricam mom mm. Ne bih menjala.stan kad bi nasli neki veliki u nekom lepom kompleksu zgrada sa lepim igralistem . Kod nas u stanu je temperatura uvek sarsena, naj zalije.bi mi bilo zbog toga otici.

clock-img

14.06.2017, 16:30

clock-img

vikiveki

pencil-img

8792

Ja sam oduvek živela u kući...valjda sam navikla i nikad ne bih menjala kuću za stan

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

clock-img

14.06.2017, 16:36

clock-img

krin 40

pencil-img

5658

IZVORNA PORUKA: choopa choops

Zbog radi toga jer user posted image :
-zimi ne moš se ugrije,
-ljeti ne moš se ohladi,
-vlaga na sve strane,
-konstantna ulaganja,
-za pare kojima sagradiš/kupiš kuću, možeš komaotno da kupiš tri stana ( i da zbjegneš svađu nasljednika imovine user posted image ).
[/quote

Od A do Š isto mislim.Valjda što oduvek živim u stanu❤

ako muskarac zeli da mu zena bude andjeo mora da stvori raj za nju,andjeli ne zive u paklu

clock-img

14.06.2017, 16:39

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26974

I ja bih neku manju kucicu, oko 100 kv user posted image
Dvoriste ne treba da bude mnogo veliko. Da mogu ujutru izaci, uzivati u ruzama, suncu i piti kafu.

Ivana, sve ovo. Jos bih dodala pozadi jedan bazen. I onda mogu da te zovem na smuti pored bazenauser posted image

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

clock-img

14.06.2017, 23:13

clock-img

IvanaSK RR

pencil-img

24772

Sanjice, bazen se podrazumeva. Zvacemo i Anu da nam sprema kifliceuser posted image

clock-img

15.06.2017, 08:48

clock-img

Ana RR

pencil-img

34337

user posted image ću mesim, nego šta!

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

clock-img

15.06.2017, 19:00

clock-img

vocicana

pencil-img

12362

Zivela sam u kuci kod roditelja, sada sam ustanu. Bilomi je strasnoda slusam buku i svadju sa strane odozdo, sada sam potpuno otupela, ali svakako vise volim kucuu, iako je rupa bez dna, stalno ulaganje. Velika prizemna sa velikim travnjakom, tujicama, ako bi bas bilo prilike mozei neki bazencic.
Volim kucu.

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

clock-img

13.08.2017, 15:25

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

Pitanjce:

Komforna kuca ..malo udaljena skoro na periferiji sa finom dvoristancetom ili stancic , onako udaljeniji od centra ali ne koliko kuca kuca ?????

clock-img

13.08.2017, 15:27

clock-img

branki*

pencil-img

20828

kuca.svejedno si udaljena od centra.onda,bar neka je to zbog kuce.kuca je moj san neostvareni.jos i dvoriste!

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

13.08.2017, 15:31

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

A iskreno meni sam centar ne znaci puno...sta s centrom? Nego eto..svi tako nekako objasnjavaju. A oni dok su deca....ne bitan mi .je skroz.
Vise mi je do njihove skole i do bulevara ..igralista.
Mada ako smo u kuci imam dvoriste pa cemo sami praviti igraliste.

clock-img

13.08.2017, 16:37

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26974

user posted image

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!