cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Asocijacije na sex

clock-img

18.05.2009, 15:55

clock-img

Anoniman

a ja samo ne kontam zasto neko zeli da bude anoniman .... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

18.05.2009, 15:55

clock-img

sara09

pencil-img

34

user posted image user posted image user posted image

IZVORNA PORUKA: Ana80

IZVORNA PORUKA: Tasha RR

gracija, mila, pa tvoj muž onda mora da izlaže svoj alat po kući da bi nešto bilo! user posted image

clock-img

18.05.2009, 15:56

clock-img

Anoniman

user posted image

clock-img

18.05.2009, 15:56

clock-img

Ana RR

pencil-img

34334

IZVORNA PORUKA: sara09

I meni je dabar parfem na muskarcu extra. Ali sto cuvas posteljinu?

Ne čuvam je, obavezno je "overimo" user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

18.05.2009, 15:58

clock-img

Anoniman

I meni je dabar parfem na muskarcu extra. Ali sto cuvas posteljinu?

Ne čuvam je, obavezno je "overimo" user posted image

user posted image

clock-img

18.05.2009, 15:59

clock-img

sara09

pencil-img

34

Mozda nije bila kreativno raspolozena u vreme prijavljivanja.Opusteno, ni ja se ne zovem Sara, a sumnjam da se ti zoves Vucko.

clock-img

18.05.2009, 15:59

clock-img

Ana RR

pencil-img

34334

Pa heftamo se, nego šta user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

clock-img

18.05.2009, 16:00

clock-img

Anoniman

Mozda nije bila kreativno raspolozena u vreme prijavljivanja.Opusteno, ni ja se ne zovem Sara, a sumnjam da se ti zoves Vucko.

Vučko mi je originalno ime user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .... pa zato i kazem da mi nije jasno zasto je neko anoniman

clock-img

18.05.2009, 16:00

clock-img

Anoniman

Kada odgovaraš, u tom prozoru imaš opciju da se prebaciš na Anoniman. user posted image

clock-img

18.05.2009, 16:01

clock-img

sara09

pencil-img

34

Heftas, heftas...Tako treba. Nema odmora dok traje obnova!!!user posted image

clock-img

18.05.2009, 16:03

clock-img

Ana RR

pencil-img

34334

Nalakirala sam tamno crveni lak za nokte na rukama i nogama, za potrebe jučerašnje svadbe, i to me malo asocira na sex... user posted image  user posted image

clock-img

18.05.2009, 16:04

clock-img

Ana RR

pencil-img

34334

Zbrisala mi Tasha user posted image

clock-img

18.05.2009, 16:07

clock-img

sara09

pencil-img

34

A ja imam tamno crveni lak na noktima vec par dana... Ja izgleda ne silazim....(moeam da promenim boju, da malo odmorim)user posted image

Nalakirala sam tamno crveni lak za nokte na rukama i nogama, za potrebe jučerašnje svadbe, i to me malo asocira na sex... user posted image  user posted image

clock-img

18.05.2009, 16:08

clock-img

Ana RR

pencil-img

34334

user posted image  user posted image

clock-img

18.05.2009, 16:09

clock-img

sara09

pencil-img

34

Aaaa tako.
Vidi stvarno, sad videh.

IZVORNA PORUKA: Tasha RR

Kada odgovaraš, u tom prozoru imaš opciju da se prebaciš na Anoniman. user posted image

clock-img

18.05.2009, 17:34

clock-img

Brisani korisnik

pencil-img

-4166

[Sadržaj poruke je obrisan]

clock-img

18.05.2009, 17:41

clock-img

Brisani korisnik

pencil-img

-4166

[Sadržaj poruke je obrisan]

clock-img

20.05.2009, 13:28

clock-img

Anoniman

Som user posted image

user posted image

clock-img

20.05.2009, 13:29

clock-img

Anastazija

pencil-img

667

hihihihihihihihihihihihi

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

20.05.2009, 13:32

clock-img

Anoniman

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

20.05.2009, 13:41

clock-img

mister NO

pencil-img

106

batak...hmm...da da batak.moj konacan odgovor je batak!....mada i prsa volim...mrtva trkauser posted image ,grudi -batak...batak- grudi...joooj.Ma trtica je konacan odgovor!user posted image

clock-img

20.05.2009, 13:43

clock-img

Anoniman

pileći? user posted image

clock-img

20.05.2009, 13:44

clock-img

Anoniman

piletina je zakon...i ja volim piletinu 

clock-img

19.08.2011, 00:48

clock-img

Brana

pencil-img

4456

mmuser posted image user posted image user posted image

Kada nekog volis bori se za njega,
kada nekog trazis,trazi ga gde treba,
kada nekog varas,varaj ga da valja,
al kada nekog volis,voli ga do kraja!!!

clock-img

19.08.2011, 04:17

clock-img

vukosava

pencil-img

4484

Female & male, sto cesto popunjavam u formularima.

Da pise seks kao na srpskom, to bi me podsetilo valjda da koitus, al posto je seX sa sve iks, onda ipak samo na female & male.