cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Krštenje

clock-img

08.02.2015, 12:47

clock-img

Sosa Mena

pencil-img

2082

Za 20.000 kod nas ima da platis put organizujes rucak platis muziku i da se krstis. user posted image Kakav cirkus.

“Bog nas je stvorio ljudima i traži od nas da to i budemo. Nema takvih vremena u kojima to ne bi mogli biti i ne bi bili dužni da to budemo.”

Patrijarh Pavle

clock-img

08.02.2015, 12:51

clock-img

Olga75

pencil-img

20593

evo za 20000 ce velecasni i basu da prekopa user posted image
da bi krstio dete treba imati obiteljsku knjizicu na koju se placa svake godine parohijal , to onda pojeftinjuje : krstenja , vencanja i sahrane
i to je on , placas svoj doprinos
ali 20000 za jedno krstenje je previse gde god i ko god da krsti dete

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

08.02.2015, 13:18

clock-img

choopa choops

pencil-img

9258

user posted image Pretjeruju zbilja! Ne vjerujem, možda je to samo rekla-kazala??? Baš je mnogo...user posted image

Kod nas ne postoji cjenovnik nego da koliko ko može. Mi smo, čini mi se, davali po 50e, ali i 20e bi bilo sasvim OK. Pri tom ne plaćamo nikakve "članarine" ni slično. Kad čitam ovako nešto bude mi jasno zašto neki ljudi pričaju svašta protiv crkve user posted image Nša parohija i sveštenik je stvarno super, baš onako kako i treba da bude. Običan, skroman, pomaže drugima, orgaanizuje pomoć kada zatreba nekome bolesnom ili siromašnom. Žalosno je što nisu svi takvi...

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

clock-img

07.03.2015, 15:05

clock-img

Bibilib

pencil-img

3029

Krsticemo dete za Uskrs,srecna sam zbog toga jer je vec napunio godinu dana.Ima jos vremena a ja sam bas uzbudjena da li cemo sve obaviti i zavrsiti do tada....

***Deca su najvece blago !!! ***

clock-img

07.03.2015, 19:32

clock-img

QueenJ

pencil-img

2252

Ja sam želela da krstimo E. kada je imala 3-4 meseca, a mm nije, kaže-mnogo je mala. Tako da ćemo sačekati da prođe slava, pa tamo, posle Uskrsa. Nećemo čekati 1. rođendan.

Shvatio je da mu je ona ne samo bliska, već da sada ne zna gde prestaje ona, a počinje on.

clock-img

07.03.2015, 20:35

clock-img

Mala Elena

pencil-img

11043

Ja sam krstenje zamisljala , sto ti kazes dok je beka mala, pa u crkvi je skinemo celu i kupamo u toj osvestanoj vodi, a skroz je bilo drugacije.
Nadam se da ce vas posluziti vreme... Moram se pohvaliti da nije zaplakala rtokom cele molitve! Bila sam presrecna i mnogo ponosna!

clock-img

07.03.2015, 20:39

clock-img

MakiJ

pencil-img

2641

Mi krstenje planiramo za prvi rodjendan user posted image

clock-img

07.03.2015, 20:44

clock-img

QueenJ

pencil-img

2252

ME i ja se nadam da ce nas posluziti vreme... I jedva cekam da osetim tu srecu i ponos.

Shvatio je da mu je ona ne samo bliska, već da sada ne zna gde prestaje ona, a počinje on.

clock-img

07.03.2015, 20:47

clock-img

Bibilib

pencil-img

3029

Moje prvo dete je plakalo kad ga je pop izvadio iz vode u kojoj se krstiouser posted image user posted image user posted image

clock-img

07.03.2015, 20:50

clock-img

QueenJ

pencil-img

2252

user posted image user posted image Uzivalo dete...

clock-img

07.03.2015, 22:01

clock-img

Mala Elena

pencil-img

11043

IZVORNA PORUKA: QueenJ

ME i ja se nadam da ce nas posluziti vreme... I jedva cekam da osetim tu srecu i ponos.

Hoces sigurno ! To je nesto izuzetno user posted image user posted image

clock-img

08.03.2015, 12:49

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

ja jedva čekam maj,naše crkveno vjenčanje pa onda Teodorino krštenje,već znam da ću plakati od sreće user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

clock-img

14.04.2015, 15:19

clock-img

Bibilib

pencil-img

3029

Krstenje naseg Adrijana je bilo pre dva dana na nasem najvecem i najradosnijem danu Uskrsu... Jako smo srecni i bilo nam je prelepo sa nasim gostima....koji su nam uvelicali veselje....user posted image

clock-img

14.04.2015, 15:57

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

Bibilib čestitam vam krštenje.
Ja sam zvala sveštenika da zakažem krštenje i pitala ga za cjenu i on mi reče da se daje koliko ko hoće,e ja sad pojma nemam koliko da damo a da ne bude malo user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

clock-img

14.04.2015, 16:05

clock-img

MakiJ

pencil-img

2641

Bibilib cestitam krstenje user posted image
Mi bi bebca da krstimo za prvi rodjendan, problem nam je kum, nema sakramente i nije vencan u crkvi a zbog posla nikako to da obavi.
ali sigurno ce mo ga krstiti.

clock-img

14.04.2015, 16:07

clock-img

ivaMark

pencil-img

2578

emice, ovde je 50km cena krstenja a vencanje je 100km....nadam se da sam ti pomogla user posted image

Nema veće sreće, od ljubavi bebeće :)

clock-img

14.04.2015, 16:09

clock-img

MakiJ

pencil-img

2641

Raspitaj se kod nekoga ko je skoro krstio dete

clock-img

14.04.2015, 16:31

clock-img

Anoniman

Bibi srecno vam krstenjeuser posted image user posted image

clock-img

14.04.2015, 16:40

clock-img

Maraj

pencil-img

21369

Bibilib divno. Nek je sa srecom

clock-img

14.04.2015, 19:02

clock-img

serpica

pencil-img

8707

Bibilib cestitam neka je sa srecom,pa ubaci nam slicice da vas vidimo user posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

clock-img

15.04.2015, 07:52

clock-img

branki*

pencil-img

20828

bibilib,srecno vam krstenje!
emice,kod nas je 50 eura krstenje fiksno.

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

15.04.2015, 16:57

clock-img

Bibilib

pencil-img

3029

Hvala vam puno drage moje user posted image
Evo prve slike sa naseg krstenja

user posted image
user posted image
user posted image

clock-img

15.04.2015, 17:03

clock-img

dunja RR

pencil-img

30416

Bibilib, čestitam krštenje user posted image

Divna porodica!

S zakazano krštenje sledećeg vikenda, pojma nemam koja je cena, nismo pitali. Sada me više brine kako da uđem u haljinu, jer je to iz današnje perspektive nemoguća misija user posted image

< Poruku je uredio dunja RR -- 15.4.2015 17:04:10 >

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

clock-img

15.04.2015, 17:07

clock-img

Bibilib

pencil-img

3029

Hvala Dunja...ja sam kupila haljinu ali sam odustala od nje rekoh ko ce da pazi dal cu uslikati gosteuser posted image dok jurcam za detetom,jer je bila malo kraca haljina....user posted image user posted image

clock-img

15.04.2015, 18:21

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

Bibilib divna si i ovako a ostatak porodice user posted image