cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Krštenje

clock-img

11.08.2014, 08:55

clock-img

serpica

pencil-img

8707

Evo jedne dok ne stignu ostale
user posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

clock-img

11.08.2014, 08:58

clock-img

vikiveki

pencil-img

8792

user posted image baš ste lepiuser posted image
a zašto vam je seka namrgođenauser posted image

< Poruku je uredio vikiveki -- 11.8.2014 8:59:10 >

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

clock-img

11.08.2014, 08:59

clock-img

17 joka

pencil-img

10871

prelepi ste Šerpi imas pravo bogastvo neprocenjivouser posted image user posted image

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

clock-img

11.08.2014, 09:02

clock-img

serpica

pencil-img

8707

Viki naljutila se jer su hteli da joj uzmu svecu a ona kao najstarija je trebala da je drzi user posted image
Joko dabogda ti se vratilo isto tako

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

clock-img

11.08.2014, 09:05

clock-img

daca77

pencil-img

8079

Medeni ste, serpice user posted image

clock-img

11.08.2014, 15:51

clock-img

Verolina

pencil-img

5958

Serpi, imamo isti cvetuser posted image
Preslatki steuser posted image

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

clock-img

12.08.2014, 01:18

clock-img

Dada81

pencil-img

2618

Divniuser posted image user posted image user posted image

U trenutku,ceo svet je stao,kada me je gledalo lice malo ..I moj ceo svet u jednom trenu što sam baš ja majka njemu!

clock-img

12.08.2014, 09:52

clock-img

serpica

pencil-img

8707

Drage moje RR-jke cast mi je da vam kazem da je mog junaka krstio suprug nase drage Sose Mene,tim cinom uneli su radost u nas dom i ucinili nas jos ponosnijim roditeljima,hvala im do neba. Takodje hvala RR jer da nije bilo nje ne bih upoznala divnu zenu,andjela,Sosu i njenu devojcicu Manju.
Krstenje je obavljeno u krugu porodice,i malo je reci da sam dirnuta.user posted image

user posted image
user posted image
user posted image user posted image

clock-img

12.08.2014, 09:57

clock-img

branki*

pencil-img

20828

vas dve ste se upoznale ovde na rr?user posted image bas je to lepo.
divna ste porodica i jos jednom da je srecno tomi krstenjeuser posted image

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

12.08.2014, 10:02

clock-img

Štetica

pencil-img

2486

Serpi predivni ste,a Tomi nek je na zdravlje i radost krstenje.
Na ovoj trecoj slici je bas kao med,jos se izviriva u knjigu da i on proveri sta to pop cita,user posted image

Zivi za svoje hocu,a ne za tudje trebalo bi...

clock-img

12.08.2014, 10:14

clock-img

serpica

pencil-img

8707

user posted image
evo jos jedne,user posted image
user posted image

< Poruku je uredio serpica -- 12.8.2014 10:32:15 >

clock-img

12.08.2014, 10:16

clock-img

serpica

pencil-img

8707

Hvala vam drage moje user posted image

clock-img

12.08.2014, 10:17

clock-img

tijatija

pencil-img

2590

Serpi divni ste...Sretno krstenje pa sledece godine jos jedno user posted image Jeste li se to krstili u vasoj kuci? prvi put da to vidim i cujem user posted image

clock-img

12.08.2014, 10:18

clock-img

branki*

pencil-img

20828

sto,tijo?ja sam se pred svoje vencanje isto krstila kod kuce..dosao pop,obavio,bio kum,ostali na rucku i to je to.bozu smo krstili u crkvi.

branki

clock-img

12.08.2014, 10:21

clock-img

tijatija

pencil-img

2590

neeee pogresno ste me svatile... super mi je to ali stvarno nisam znala da se to moze obaviti i kuci... barem ovde u CG...

clock-img

12.08.2014, 10:23

clock-img

branki*

pencil-img

20828

znam da nisi nista mislila loseuser posted image ali,da,moze kod nas i kod kuce,pop je najnormalnije dosao,nije nikakva procedura drugacija.

branki

clock-img

12.08.2014, 10:33

clock-img

Jole84

pencil-img

8435

Šerpi diiiivni user posted image nek je sa srećom! user posted image
Dečica su preslatka,ali moram da pomenem i tebe mačko moja user posted image user posted image a bogami i Sosa! user posted image

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

clock-img

12.08.2014, 10:33

clock-img

vikiveki

pencil-img

8792

Šerpi user posted image za sve vas,predivni ste....

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

clock-img

12.08.2014, 10:55

clock-img

World

pencil-img

4234

srecno krstenje user posted image

Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju.

clock-img

12.08.2014, 11:34

clock-img

serpica

pencil-img

8707

IZVORNA PORUKA: tijatija

Serpi divni ste...Sretno krstenje pa sledece godine jos jedno user posted image Jeste li se to krstili u vasoj kuci? prvi put da to vidim i cujem user posted image

Bog te cuo Tijo,user posted image da kod kuce smo ga krstiliuser posted image posle toga bili na rucak sekli tortu i takooouser posted image

clock-img

12.08.2014, 13:26

clock-img

MTS064

pencil-img

66

I meni je neobicno to krstenje kod kuce. Zasto uopste kod kuce, jel ima neki razlog?

clock-img

12.08.2014, 13:51

clock-img

serpica

pencil-img

8707

IZVORNA PORUKA: MTS064

I meni je neobicno to krstenje kod kuce. Zasto uopste kod kuce, jel ima neki razlog?

Da ima razloga,zelela sam da mi dete krsti odredjeni svestenik koji nije iz mog grada pa samim tim ne moze ni da ga krsti u crkvi koja ne pripada njemu. sam cin krstenja je sveti cin,pa nije bitno da li se odvija u crkvi ili kod kuce,ja sam ovog puta htela da to bude u krugu porodice sa najblizima i mogu vam reci da sam osetila takav spokoj da uopste ne zalim,sta vise mnogo mi je drago sto smo bili kod kuce. Devojcice sam krstia u manastiru.

clock-img

12.08.2014, 13:59

clock-img

17 joka

pencil-img

10871

Šerpi, neka je sa srecom krstenje , ubrzo da bude još jedno, divni ste na slikama i super je sto je krštenje bilo kuci nekako je sam čin još lepši

Tija, ima to i u pg pre neku godinu krstili su se moje sestre i brat bas u njihovoj kuciuser posted image ja sam rodom izCG pa znam mnogo toga

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

clock-img

12.08.2014, 16:33

clock-img

nata11

pencil-img

9223

Serpi srecno krstenje. Meni je najlepsa slika gde Toma zainteresovano posmatra user posted image

clock-img

12.08.2014, 16:39

clock-img

serpica

pencil-img

8707

Joko,nato hvala vam,dace Bog da i vi uskoro krstite svoju decu user posted image