cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Krštenje

clock-img

26.11.2013, 11:04

clock-img

Didy

pencil-img

7274

Moja deca nisu imala belo. Nijedno. Nisam ni pomislila da treba da im obučem belo.user posted image Staviću slike malo kasnije kad ih iskopam.user posted image

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

clock-img

26.11.2013, 11:04

clock-img

vikiveki

pencil-img

8792

A što Jole pomenu jedino što treba da bude belo jeste to platno u koje pop na krštenju uvija dete...ovde se to platno kupuje u crkvi,da malo i oni uzmu para.Nama rekli da se to samo u crkvi kupuje,na našem ima oštampano kad se i ko krstio ko je pop i ko kum,ostavljeno bude mesto da se upišu te generalije.Pošto sam devojčicu krstila u drugom mestu,tamo to nije bilo tako

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

clock-img

26.11.2013, 11:14

clock-img

Olga75

pencil-img

20593

Adulence, ne mora biti bela haljinica . Ovde svi tako nacifraju decicu i ja sam moju , haljinica je inace skroooz jednostavna , onako ko kosuljica u A i rukavi , kragnica , rukavi isuknja je onako paspulirana nekom cipkicom i to je bilo to a sesiric sam morala da kupim i cipelice lakovane sa masnicom i cirkoncici po njima
bas sam htela tako da je obucem , nikd mi vise nece dopustiti user posted image
a u crkvi smo dobili kosuljicu za krstenje , onako beli sling i svecu ( to mi je u kutiji s blagom )
a kad krste baaas bebice , obicno ih umotaju u dunjicu , to sto je nakiceno , sve gledas gde je glavica user posted image

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

26.11.2013, 11:48

clock-img

Didy

pencil-img

7274

Sofijino krštenje, oktobar 2012. Manastir Petkovica na Fruškoj gori.

user posted image

Stefanovo krštenje, maj 2009. Nemam sliku gde se lepo vidi. Imao je tu kariranu košulju, krem pantalone i preko narandžasti džemper jer je bilo varljivo vreme.

user posted image

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

clock-img

26.11.2013, 12:06

clock-img

Janncica

pencil-img

2329

Oj,kakvi su lepotani mali svi do jednog.
Ja sad trazim u kompu slike sa krstenja da stavim zbog haljinice i ladno se ni na jednoj ne vidi lepo. Ona je inace preurlala celo krstenje i otimala se kumu,tako da se nista ne vidi.A na onim slikama kasnije sto je ja drzim ima belo platno preko,pa se opet ne vidi... user posted image
Inace nam je bila nezno roze haljinica,sa belom cipkicom dole i belim bolerom od cipke.

Shvatite da ste roditelj kad kupanje u dvoje ne cine vise ljubavnicke ludorije,vec prskanje vode,mehurovi od sapunice i neobuzdana radost

clock-img

27.11.2013, 23:23

clock-img

pocahontas

pencil-img

1775

evo je moja bubica za krstenje

user posted image

tu je imala 5 meseci, a za rodjus je imala belo 'aljince.

clock-img

27.11.2013, 23:27

clock-img

jole82

pencil-img

5141

O duše medene...Didy user posted image , Poc user posted image

Enyoj the silence!

clock-img

27.11.2013, 23:30

clock-img

vikiveki

pencil-img

8792

Didy baš su ti deca bila slatka na krštenju,a i sada su prelepi
Pocahontas tvoj mali anđeo,user posted image i kao bebac je bila lepa

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

clock-img

28.11.2013, 01:41

clock-img

jovana jojo

pencil-img

907

Deca su vam predivna...ja sam moju krstila u crkvi a nosila je neku haljinicu od čipke kao princezica mala

clock-img

28.11.2013, 07:14

clock-img

adulence

pencil-img

7314

Deca su vam divna...i sad sam bas srecna u vezi haljinice,mogu da pustim masti na volju...

...u srcu moje mame i moje srce kuca...<3

clock-img

10.02.2014, 10:07

clock-img

mamin mish

pencil-img

915

Moja princez za krstenje i prvi rodjendan

user posted image

16.09.2011 Tresla se gora, rodio se mamin mish

clock-img

29.03.2014, 11:27

clock-img

Meisje

pencil-img

4182

Da li je neko krstio dete u Topciderskoj crkvi ili na KalemegdanuSv Petka?
Inace.kakvi su obicaju,sta kupuje kum,sta mi.?

clock-img

13.04.2014, 06:22

clock-img

adulence

pencil-img

7314

Ja sam krstwna na kalemegdanu pre dve godine,a tamo smo se i vencali...

...u srcu moje mame i moje srce kuca...<3

clock-img

13.04.2014, 11:14

clock-img

Anoniman

Mi smo zakazali krstenje za 6.maj u 12h tada nam je i slava. Taksa za crkvu je 2000,samo mi je glupo sto je pop odredio da onom pevcu il kako se vec zove treba da dam 1000 din a njemu-popu po zelji jer ispada da mi je na fin nacin rekao da mu ne dam manje od 1000 din.

clock-img

14.04.2014, 12:15

clock-img

majared

pencil-img

1565

Da li neko zna sledece: da li vencani kum mora da bude i kum detetu. Inace mm je tog druga vencao i krstio mu decu i on je nas vencao. Ja imam zelju da mi dete krsti drugarica iz detinjstva a mm je kao pristao a sad ponovo tera staru pricu. Dodje mi da dete uopste ne krstim pa nek sam odluci kad dodje vreme

clock-img

14.04.2014, 12:28

clock-img

Azra_

pencil-img

2650

Ne mora biti isti kum na venčanju i krštenju. To je stvar izbora. Bar ja tako mislim...

˝ Ko sam? Šta sam? Ja sam samo sanjar, čiji pogled gasne u magli i memli... Živio sam usput, kao da sanjam, kao mnogi drugi ljudi na toj zemlji.˝

clock-img

14.04.2014, 12:35

clock-img

majared

pencil-img

1565

Naravno,kum treba da bude neko ko ce da brine i pomogne detetu, da se povremeno raspita za kumce a moja drugarica stalno zove da vidi kako napreduje, posecuje nas, kupuje poklone. Sa ovim njegovim.... ajde necu da lajem

< Poruku je uredio majared -- 14.4.2014 12:36:29 >

clock-img

14.04.2014, 12:35

clock-img

anci kv

pencil-img

3355

po običaju kum koji venčava,taj i krsti. Mada sad imaš i više kumova,jedan venčava,drugi krsti.
Meni je na venčanju bio stari kum i moja drugarica koju sam tad okumila. Sve je stvar dogovora

"Osmehneš li se deci, ona uzvrate osmehom. Osmehneš li se odraslima, oni se pitaju: “Zašto se ovaj smeje?”Momo Kapor

clock-img

14.04.2014, 12:38

clock-img

majared

pencil-img

1565

Ma mene je vise iznerviralo to sto je mm rekao da nema nista protiv da ona bude kuma i ja sam joj maltene rekla da je to sigura stvar a sad mora da joj otkazuje. Stavio me je u neprijatan polozaj

clock-img

14.04.2014, 12:44

clock-img

anci kv

pencil-img

3355

objasni joj,razumeće. Opet neko da bi ga voleo i poštovao ne mora da ti bude kum

"Osmehneš li se deci, ona uzvrate osmehom. Osmehneš li se odraslima, oni se pitaju: “Zašto se ovaj smeje?”Momo Kapor

clock-img

14.04.2014, 13:03

clock-img

Olga75

pencil-img

20593

cure ima tema KUMOVI
davno u njoj nije pisano , pa bacite pogled user posted image

Marija je moj najveci uspeh

clock-img

08.06.2014, 23:22

clock-img

Verolina

pencil-img

5958

Ja sam danas po treci put u zivotu kumovala na krstenju. Malecki je bio divan i miran i sve je proteklo u najboljem redu.user posted image

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

clock-img

08.07.2014, 23:40

clock-img

Meisje

pencil-img

4182

Evo I nas kako smo izgledali
[img]http://www4.slikomat.com/13/0708/orn-IMG-11.jpe[/img]
[img]http://www4.slikomat.com/13/0708/qbj-IMG-11.jpe[/img]

Kakve su ti misli,takav ti je zivot

clock-img

09.07.2014, 06:33

clock-img

branki*

pencil-img

20828

ja ne mogu da vidim slikeuser posted image

branki

clock-img

09.07.2014, 07:34

clock-img

Meisje

pencil-img

4182

Vidim da nesto nije u redu cim se ne otvaraju.. poprsvljam cim budem pri kompuuser posted image

Kakve su ti misli,takav ti je zivot