cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: GAK Narodni Front

clock-img

14.01.2014, 12:34

clock-img

ivvvi

pencil-img

2

Hvala puno na odgovoru.

clock-img

17.01.2014, 13:18

clock-img

Suncepravde

pencil-img

610

Devojke imam pitanje, ako neko moze da me uputi:
Bila sam na EX UZ na cetvrtom spratu pre 2 nedelje, doktor koji mi je radio UZ je dr. Cerovic i rekao mi je sledeci put dodjem za mesec dana ali dole u savetovaliste za trudnice.

Da li treba da zakazem ranije, i kako da konacno izaberem doktora koji ce mi voditi trudnocu u toj bolnici, odnosno kakva je procedura?

clock-img

17.01.2014, 14:16

clock-img

Tiziana

pencil-img

2639

Sunce, ja nisam tamo vodila trudnocu,vodio mi je dr iz fronta ali privatno,ali sam pred kraj dolazila tu na ctg i da me pogleda jer sam cesto isla pa da ne bih placala. to izgleda tako sto ti dodjes neki dan(a ako bas hoces kod nekog posebnog dr raspitas se kad taj dr radi u savetovalistu), ujutru u 7 predas knjizicu i uzmes karton,odneses ga valjda ako se dobro secam kod sestre u savetovaliste i ona proziva po redu.tamo ima tooooliko zena da mislim da zakazivanje ne funkcionise. i onda cekas.nekad duze,nekad krace.ali svakako da bi dosla taj dan na red pozeljno je da odes sto ranije ujutru.sad ako bas hoces kod cerovica,raspitaj se kog dana radi.znam da su zene ovde preporucivale i doktorku cerovic pa eto ti mozda preporuke ako jos nisi odlucila kod koga ces.

clock-img

17.01.2014, 14:19

clock-img

Tiziana

pencil-img

2639

Inace dr moze ovde neka od zena da ti preporuci. evo bas je na predhodnoj strani zena pisala kako je prezadovoljna dr zagom milovanovic. kad prvi put odes kod nekoga,ides svaki sl put kod tog nekog,samo proveravas kad ko radi.
ako nisam u pravu neka se javi neka od zena koja je tamo vodila trudnocu posto je moguce da ovo sto ja pisem nije bas 100% ovako.

clock-img

18.01.2014, 20:56

clock-img

Suncepravde

pencil-img

610

Tiziana, hvala na objasnjenju!
Imam jos jedno pitanje, a to je gde se vadi karton jer ga ja nemam? Imam samo uzvestaj od UZ na kome pise da se javim u savetovaliste za mesec dana. Sto se tice doktora procitala sam za tu dr.Zagu i za dr. Dejana Dimitrijevica i jos neke. Videcu, raspitacu se prvo kad ko radi pa za 2 nedelje cu se pojaviti u savetovalistu da cekam do besvesti.
Da li je neko cuo za dr. Maju Pantelic?

clock-img

21.01.2014, 12:51

clock-img

Leptiric123

pencil-img

1989

Majra mislim da dr Ristić ne radi u savetovalištu, samo na medjuspratu, njihov broj okreneš i pitaš kad radi da zakazeš, ili odeš jedno jutro i zakažeš kod sestara one izlaze povremeno i uzimaju upute da zakazu. Ja sam tako dosla do njega, poslali me u savetovalište ja se napravila luda i otišla gore i zakazala rekla sam samo "Treba da zakazem kod dr aleksandra ristića" i zakazali me...

Neko reče da je kod dr Jeremića...divan doktor, mene je porodio, taj dan sam ga prvi put videla, i ostavio je skroz ok utisak...kazu da je veliki stručnjak, samo reči hvale za njega.

clock-img

21.01.2014, 14:06

clock-img

Tiziana

pencil-img

2639

Sunce, samo odes u kartoteku koja se nalazi desno od savetovalista,i kazes da hoces da otvoris karton!
Dr Jeremic je prijatelj mojih prijatelja,nju je oba puta vodio i porodio,a meni je igrom slucaja bio na prvom porodjaju. Skroz je OK. I zgodan covek :-)

clock-img

21.01.2014, 20:03

clock-img

Leptiric123

pencil-img

1989

Tiziana kako god okrenes mi ovde pisemo koji dr je zgodan...hehehe i Ristic je...ima par zgodnih komada, ja sam bas upala bila u neku zgodnu smenu...to olaksava muke svakako user posted image user posted image user posted image

clock-img

22.01.2014, 15:45

clock-img

majira

pencil-img

14

Hvala Leptiric :)
Samo nisam shvatila kada je u pitanju ctg on ne moze da mi gleda nalaze jer ne radi u savetovalistu je l tako? Kako onda on moze da mi vodi trudnocu u devetom mesecu, samo da mi zakazuje ultrazvuk?

clock-img

22.01.2014, 15:51

clock-img

Tiziana

pencil-img

2639

Ma moze bre da ti gleda.Meni je vodio trudnocu dr koji ne radi u savetovalistu.sestra me pita koji dr je u pitanju,ja kazem,ona kaze nosite mu ctg da vidi!

clock-img

22.01.2014, 15:53

clock-img

Tiziana

pencil-img

2639

Da Leptiric,cini mi se da smo ti i ja vec pricale o tome. KAd su zgodni sve ti lakse pada. Meni je on rekao moram da vas isecem da ne povredimo bebi kukove,mislila sam se seci,sve ti je oprostenouser posted image .
Salim se,naravno,alli istina je da je zgodan covek.

clock-img

23.01.2014, 16:32

clock-img

majira

pencil-img

14

Znaci tako to ide user posted image
Hvala na pojasnjenju Leptiric, te procedure po bolnicama su mi kao spansko selo..

clock-img

25.01.2014, 09:40

clock-img

Suncepravde

pencil-img

610

Cao drugarice!
Da li je neko isao kod dr. Minje Stankovic?Ona se pominje negde ovde na forumu ali nista konkretno. Dobila sam preporuku za nju od jedne babice koja radi u NF ali nekako nisam sigurna. Treba da idem na UZ 06.02.

clock-img

25.01.2014, 16:29

clock-img

Makisha

pencil-img

4

zdravo svima, ne znam da li sam promasila temu, volela bih da me neka od vas koja se skoro poradjala u frontu uputi sta treba od stvari da ponesem a sta se tamo dobija? i da li da nosim pelene ili ih oni tamo presvlace kako to sve ide...poradjam se pocetkom aprila i stvarno ne znam gde da se raspitam

clock-img

25.01.2014, 16:32

clock-img

viktori

pencil-img

998

Draga ja sam se poridla tamo. Nosis maramice, pakovanje pelena pampers 1 i pavlovicevu. Oni bebu tamo u svoje oblace, a kad budete izlazili tvoji donose. Inace, posto je moj decko bio veliki a sve neke male benkice ja sam mu oblacila njegove. I da, ponesi neki prekrivac cebence, jeste jako toplo ali ih uviju samo u jednu pelenu pa mi je uvece delovalo haldnije. Ja sam prebacivala peskir preko njega kao rpvu pomoc. Pitaj sta te jos zanima dok mi je sveze user posted image

Na kraju sve bude dobro. Ako nije dobro, onda nije kraj :-)

clock-img

26.01.2014, 23:59

clock-img

Beki78

pencil-img

2

IZVORNA PORUKA: Suncepravde

Cao drugarice!
Da li je neko isao kod dr. Minje Stankovic?Ona se pominje negde ovde na forumu ali nista konkretno. Dobila sam preporuku za nju od jedne babice koja radi u NF ali nekako nisam sigurna. Treba da idem na UZ 06.02.

Suncepravde, kod dr. Minje Stanković sam bila na ctgu i ultrazvuku pretprošle nedelje, detaljna je, prijatna i stručna, tako da je toplo preporučujem....
Imam jedno pitanje za devojke koje su u 9. mesecu, da li jednom nedeljno idu samo na ctg, ili idu i na ultrazvuk? i koliko puta je potrebno u 9. mesecu ići na ultrazvuk i pregled (vaginalni) grlića?

clock-img

27.01.2014, 19:28

clock-img

Suncepravde

pencil-img

610

Hvala Beki na odgovoru. Nadam se da cu uspeti da se ubacim kod nje sledece nedelje za UZ. Pozdrav!

clock-img

28.01.2014, 00:02

clock-img

Makisha

pencil-img

4

a da li se stvari nose u kesama ili moze torba?

clock-img

03.02.2014, 00:09

clock-img

Mara1986

pencil-img

411

Pravo da vam kažem meni doktorka Minja Stanković vodi trudnoću ... stim da mi je pomogla da zatrudnim ali sam imala jedan spontani jer od početka nije trudnoća bila "kako treba" a sad sam super za par dana ulazim u osmi a za Minju imam samo reči hvale ona je jedna SAVRŠENA DOKTORKA I SJAJAN ČOVEK.... ona je jedina kod mene probudila želju da čim sam je videla po prvi put još dok sam se mučila da zatrudnim da je izgrlim i izljubim kao da mi je majka rođena... kao ruka spasa...što mi je i bila... razumela je svaki moj od sreće preplakani ultra zvuk kad god mi je rekla da je sve ok.... a ruka utehe mi je bila i pre kad mi je rekla sa velikom tugom u glasu da prošla nije bila uspešna ma koliko ona to želela ... tako da kad sam i ostala ovo po drugi put trudna (posle 3 meseca od čišćenja) znala sam da i ako ne uspe i ova da će ona znati na koji način da mi to kaže.... toliko o ovoj ženi kojoj ću biti večno zahvalna.... a sada čekam sinčića i toliko jedva čekam taj porođaj da se boli ne bojim user posted image

Ko ne zna da ceni vrednost žene,
nikad nije znao da ceni vrednost majke.

clock-img

10.03.2014, 22:35

clock-img

B*u*m*b*i

pencil-img

1

Cao svima. Da li je neko imao iskustva sa doktorkom Vesnom Mandic sa Narodnog Fronta? Svaka informacija bi mi znacila! U devetom sam mesecu...ako nesto nije za forum pisite mi PP. Hvala unapred

< Poruku je uredio B*u*m*b*i -- 10.3.2014 22:43:00 >

clock-img

19.03.2014, 11:18

clock-img

xxxyy

pencil-img

79

Cao svima,

Zanima me da li ako je prvi put bio CR rade i drugi put i da li rade CR pod totalnom anestezijom? Cesto cujem od žena da je carski radjen u epiduralu, pa me zanima da li tamo izbegavaju opštu anesteziju ako ti tražiš? Da li je to stvar dogovora sa anesteziologom?

clock-img

19.03.2014, 11:18

clock-img

xxxyy

pencil-img

79

Cao,

Da li neko ima iskustva sa doktorkom Biljanom Arsić?

clock-img

19.03.2014, 11:20

clock-img

xxxyy

pencil-img

79

Kada sam napisala tamo rade, mislila sam da često čujem da su u N. frontu žene radile CR u epiduralu, pa me zanima da li može da se bira ili ..?

clock-img

19.03.2014, 11:52

clock-img

Tiziana

pencil-img

2639

Ja sam prisustvovala razgovoru cuvenog dr.Pastara,kazu najboljeg anesteziologa u Frontu i jedne zene gde on njoj preporucuje da se CR radi sa epiduralom,kao najbolju opciju,koju on svima savetuje. Posto je ona bila pomalo skepticna,plasila se,secam se da joj je rekao kako ukoliko bilo sta ne daj boze krene po zlu,on je stavlja pod totalnu za 10 sekundi.

clock-img

24.03.2014, 14:50

clock-img

Mima988

pencil-img

1

Pozdrav! Nova sam na forumu, a i u trudnoci, pa se Nadam da mi neko moze pomoci. 11 -a sam nedelja i lecim se od hipertireoze, dobila sam savet da se javim u front ili visegradsku, ali doktorka u dz je toliko skrta na recima, a ja izgubljena jer mi je sve novo, na moje pitanje kome da se javim i na koje odeljenje ona je uvek odgovarala ti se lepo javi na salter, a oni neka ti smisle gde ces. Ja zaista ne bih Volela da dobijem loseg doktora i idem na slepo, pa me zanima ima li neko slicno iskustvo i ideju na koje odeljenje treba da se javim u frontu posto bih tamo isla, tj. Kod doktora sa kog odeljenja treba da zakazujem? Neka druga doktorka mi je kroz pricu pomenula da bi to trebalo biti visoko rizicne trudnoće. Ako iko ima ikakav savet ili preporuku za doktora sa tog odeljenja u frontu, znacilo bi mi jako.user posted image