IZVORNA PORUKA: mejra81
Trinny,reci nam tvoje iskustvo u frontu?
Vidim da si se bas raspitivala pa da cujemo utiske....
Imam lose iskustvo, i iskreno, drugi put se necu tamo poradjati... mislim, lako sam ja to prosla sve, jer kao sto negde napisah, ja cu da trpim i cutim, samo da se sto pre zavrsi...
Ja se pitam zasto uopste ljudi zavrsavaju fakultete i tolike skole, da bi radili po bolnicama i zdravstvenim ustanovama, ako ce biti toliko neljubazni i nepristupacni... svaka cast izuzetcima, kojih je na svu srecu bilo kad sam se ja porodila, ali ne daj Boze nikome da ni taj mali broj nije na usluzi drugim porodiljama.
Prvo, na samom porodjaju mi je jedino pomagao divni anesteziolog, iako mi nije bio apsolutno nikakva veza... a ostalo, ne zelim ni da pominjem, ceo dan sam se poradjala i umirala od bolova, i niko nije hteo ni da pridje, osim njega naravno... dobrih par sati sam stajala i setkala se u pripremnoj sobi, ne bi li nekog docekala (a nisam bila jedina).
U obicnim sobama ti je obavezan baby friendly program, koji se meni uopste ne dopada, jer je retkost da trudnici bude koliko toliko ok posle porodjaja da moze da se posveti bebi...
Ma sve u svemu, sledeci porodjaj ce biti negde drugde.
Ako imate jos nekih pitanja, slobodno ga postavite, rade volje cu odgovoriti...