ovaj Novak Djokovic mi ide stvarno na zivce,svaki put mora nesto da izvodi.Te dok se privikne na podlogu,te na igru protivnika,te na vremenske uslove,te na sociva,vlaznost vazduha,hranu,povrede.Pa je....ima li nesto da mu ne smeta.Sarlatan!Jes da je nas i da je trenutno prvi i da je to stvarno uspeh ali ne mora da drami toliko.Volim Noleta ali preteruje jos izveo celu familiju na docek pa kad bi svi sportisti koji ucestvuju u grupnim sportovima doveli svoju rodbinu sta bi onda bilo.KRALJ JE,CAR JE,ALI JE I SRBIN
Mislim da je Federer bas.bas profesionalac!
Nadal je dobricina ne vidjena.
Roditlji su mi bili sportisti!
Sport pratim od malih nogu,trenirala sam sve zivo od gimnastike,tenisa,plivanja,skijanja,kosarke,odbojke,rukometa,atletike a moja majka pije bensedine,bromazepame ili rakiju i vodku svaki put kad gleda i navija za nase sportiste
I hvala Bogu da gledanje i treniranje svih sportova postane pomodarstvo.Pretvoricemo se u naciju iskrivljenihh kicmenjaka i hendikepiranu naciju u svemu.Ova politika ce unistiti borilacki duh u svakom pogledu
Ovo vazi i u borbi za decu,njihovo zdravlje i nase zdravlje a ne daju nam cak ni pravo i pomoc za analize a sta ce biti za VTO pitanje je.
Vazno da smo jeftina radna snaga i da nas svi jasu ko,kad i kako hoce.sUPER ZIVIMO,malo radimo,malo para imamo,malo kakimo,brzo zivimo ma pjevaj brate
SPORT,SPORT,SPORT
U ZDRAVOM TELU ZDRAV DUH
AJMO NOLE NIJE TI NISTA TI SI NAJBOLJI SRPSKI SPORTISTA KOJEG JE IMALA OVA DRZAVA