BubaMiro nije problem u toj zeni devojci nego u tvom muzu,jer sta ti imas sa njom.Napadnih zena ima koliko hoces,danas je ona,sutra neka druga.....Tm mora uvek i na svakom mestu da te postuje i iz postuje tj u takvim situacijama ,mora samo da pokaze koliko te voli i koliko mu znacis,da tim pokaze da za njega postojis samo ti.LJubomorna sam kao pas,ali mm za deset godina to jos uvek nije primetio,jer mu nisam dala povoda da primeti i nikad nisam zelela da mu na taj nacin podizem cenu.Nikada ga ne bih ostavila isuvise ga volim,ali on to takodje ne zna,jer sam mu u startu rekla,da ne mora da me voli,ali da uvek mora da me postuje i da stane iza mene ma ko da je upitanju,njegovi,moji,prijatelji i naravno te prostakuse,jer mogu petoro da mu rodim za prevaru ili samar odlazim,ali zauvek.Evo par nasih kriticnih situacija.Mm je par godina vozio koleginicu na posao,izuzetno lepa i zgodna zena[danas se njena cerka zabavlja sa mojim bratancem] danima sam se nervirala,ali nista nisam govorila,i na kraju sam sebi rekla da moram da prestanem da razmisljam o tome,jer da sam nastavila da razmisljam u tom pravcu,svasta bih iskonstruisala u ovoj ludoj glavi.Mm je ona uzasno nervirala zato sto s'posla svrati da trguje,pa onda on mora da je ceka....tako da je posle dve godine prestao da je vozi.Pre dve godine bili smo na jednoj svadbi kod brata moje drugarice,decko je milicioner i jedna njegova koleginica se bas drsko i bezobrazno zakacila za mm.Zamisli dolazi ona kod mene i kaze mi da mm mora da pozajmi da ode sa njom da ona u svoj auto naspe goriva,jer su joj velike potpetnice pa ne moze davozi,naravno ja sam rekla Ok i nasmejala se ,ali je mm sve skontao i hladno odbio.Kasnije u restoranu kao nesto ga zove...ja po u trnutku,pozovem muziku i pocnem da se veselim,narucujem pesme i to stalno onu lepa Maro[doticna se tako zvala] i zagrlim mm i kazem mu da pozove nju i da i ona bude tu.Svi su mislili da sam legenda ,a samo sam ja a i mm znao sta se iza tog osmeha krije.Ljudima nisam pokvarila veselje,njoj nisam rec rekla,jer da je on otkacio u startu ona se ne bi ni nakacila i sto je najvece zlo otisli smo taksijem,tako da ni utaksiju nisam reagovala,pa ja sam dama ,[kojoj dusa place] u stanu nas ceka moj dever iz CG ,znaci i dalje cutim smejem se...Mm zaspao,dever otisao na spavanje,ja sebi nasula pice i zovem mm na raporttj kazem mu da je u velikom problemu i da zbog ovakvih stvari moze da mu pukne brak,jer je on frajer pa u startu nije odreagovao kao treba,plakao je siromah celu noc,a ja sam mu rekla da o svemu moram da razmislim[naravno da to nisam mislila,ali on iz mog ponasanja nije znao na sta sam spremna}.Sada se trudi da ne dozvoli da se to ponovi,jer ko zna kako ova lujka tj ja moze da odreaguje.Ali uvek kad cuje Lepa maro dodje da me zagrli i kaze mi da sam ja zmaj zena i da me obozava,jer nisam napravila skandal,sacuvala sam svoje dostojanstvo,kad to on nije uradio.Da sam reagovala bila bih pacenica,a i kretenu bih digla cenu,ovako je on na kraju sve platio