Evo i nase jedne situacije.
Firma od mm je pretezno muska. Zena / devojaka ima u finansijama i sekretarica. Doticna je bila lepa devojka, ni mm nije za bacanje, elem pocne on sa posla nju da vozi kuci, aj da je bilo usput nego nije. Dobro nije samo nju vozio poveze jos nekoga, ali retko.
Ja u porodilistu, mm i moja sestra dolaze kod mene, zove doticna i mm kako je vozio pusti preko spikerfona tako da je moja sestra cula sve sta i ona prica. Cestita mu rodjenje sina, pita kada ce da joj da casove parkiranja, dobila sluzbeni auto nije dugo vozila,
mm joj odgovara pa to je bar lako,
ona kaze uz smeh pa da malo napred malo nazad i uguras.
Moja sestra kaze da joj se zeludac okrenuo.
A ja sam jedva cekala da dodjem kuci na jedan konstruktivan razgovor. Bili smo zajedno na svadbi kod kolege i dobro sam je osmotrila kako se ponasa, jeste to pretezno muska firma i nije joj lako, ali ona bez pardona koketira sa svima i nabacuje im se .
Ovo sam ja precutala cekala sam zisku da me bocne pa da saspem sve u jednom.
I jedan vikend mm na sluzbeni mobilni malo malo pa neke poruke, inace se na sluzbeni ne javlja vikendom, to je dogovor od prvog dana. I sav se zbuni kad procita poruku, vidim da ga nesto sram.
Ja ne budem lenja nego sledeci put kad je mob zapistao ja uzmem i procitam poruku;
nesto u fazonu hvala srce nemoj nikom nista da pricas da mi ne prave probleme..hvala ..cmok
Ja vec na ovo cmok pocinjem da grizem, raspalim na mm paljbu, on mi objasni da ona menja posao pa da se ne ispali u firmi da kaze, reko sta ima ona tebi da se poverava, od kad ste vi to drugari..sta ima da te ljubi
pa i za parkiravanje ocitam bukvicu, mada on kaze da nije ni imao nameru ona ga pitala par puta on nije imao vremena i na tome i ostalo.
I ja lepo njoj srocim poruku...i na kraju za to cmok, ajde reko sto ljubis kolegu mene ne moras al mogla si i Joci jedan kiss da posaljes.
Muk posle toga i stize jedna poruka izvinjenja nije ona nista lose mislila, zna da ima zenu i dete, da se ne ljutim bla bla bla
Pa reko kad znas da ima zenu i dete sta obigravas oko njega ko maca oko slanine.
Ona je otisla iz firme vrlo brzo i kontakt je prekinut.