cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Ljubomora

clock-img

05.12.2008, 08:45

clock-img

Anoniman

I mog muža bivša (duga veza) se zove Jelena, ali recimo to me uopšte ne pogađa. user posted image

clock-img

05.12.2008, 18:50

clock-img

guppy RR

pencil-img

5437

Jelena je baš lepo ime user posted image user posted image
Bolje nego Kanta? user posted image

clock-img

06.12.2008, 13:20

clock-img

kumara

pencil-img

1426

user posted image user posted image user posted image

clock-img

06.12.2008, 14:44

clock-img

andrijana

pencil-img

610

I Jelena i Natasa a sad ima jos jedna ali nije vredna pomena...user posted image user posted image user posted image Ko ih sisa! Sad je samo moj i niciji vise!user posted image

Andrijana i Stevan
01.01.2007.

clock-img

06.12.2008, 15:12

clock-img

MERYEN

pencil-img

1390

Guppy,Jeca ja vas tako zovem ne zovem vas punim imenom.user posted image

clock-img

16.03.2009, 00:05

clock-img

Verus

pencil-img

11942

Meni se cini da sam ja ljubomornija od mm, ali on uvek tvrdi da on nije jako, ali ako stoji dugo na zurci i pricam sa nekim frajerom, ili negde u izlasku, makar on bio tu sa nekim iz naseg drustva, mm mi salje poglede preko sobe, pa mi posle da komentar tipa "a svidja ti se onaj a?"user posted image , ja siznem ako sam isprovocirana, tako ga je jedna amerikanka koja radi za njegovu musteriju jurila i zivkala, sve kao za posao, a videla sam kako se ponasala prema njemu, e, tu sam mu dala mali uvid u moj pakao i da zna sta bi ga cekalo ako bude bezobrazan user posted image , krava jedna, kad je nisam strefila mojim mocima i istukla, pa dobro je i prosla, glupaca....ne zna sa kim bi se petljala user posted image a ja sam bas inace mirno mache...user posted image samo mi ne diraj mog macana!

clock-img

14.04.2009, 11:06

clock-img

Lu

pencil-img

15094

Jeste vi ljubomorne kad ženska osoba traži na telefon vašeg mužauser posted image
Upravo mi se desilo da zove i traži mm a ja mrtva ladna >>možete ga dobiti na mobilni<< predpostavljam da je poslovno i sad se pitam zašto se ne brinem nimalouser posted image

clock-img

14.04.2009, 11:08

clock-img

bebać

pencil-img

2235

Ja sam bila u trudnoći ljubomornauser posted image user posted image user posted image user posted image sada ne!A i ne zove niko

"Žena nikada ne može biti previše bogata, previše mršava i imati previše cipela”

clock-img

14.04.2009, 11:10

clock-img

Lu

pencil-img

15094

IZVORNA PORUKA: bebać

A i ne zove niko

Ne zovu na fiksni,mislišuser posted image

clock-img

14.04.2009, 11:17

clock-img

Anoniman

nesto kontam kako postoje ovi mobilni niko ga i ne zove na fiksni... tako da i ne znam s kim priča... e sad se zadevera ... mogla bih mu malo pročeprkati mobilni kad ode u kupatilo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

14.04.2009, 11:20

clock-img

Lu

pencil-img

15094

Hej moj sad uđe u kuću i kaže sutra ide u ZG user posted image

clock-img

14.04.2009, 11:22

clock-img

bebać

pencil-img

2235

IZVORNA PORUKA: lu

IZVORNA PORUKA: bebać

A i ne zove niko

Ne zovu na fiksni,mislišuser posted image

Lu nemam fiksni,mislila sam na mob. pošto mu se i ja katkad javim na mob...a i on priča preda mnom,a sad šta se dešava kad mene nema ne stavljam ruku ni za sebe!user posted image user posted image user posted image

"Žena nikada ne može biti previše bogata, previše mršava i imati previše cipela”

clock-img

14.04.2009, 11:23

clock-img

Anoniman

uuuuuuu.... lu ... fino mu kazes kako  ti se bas ide u zagreb da sa djetetom posjetiš njihov lijepi ZOO centar.....user posted image

clock-img

14.04.2009, 11:26

clock-img

Lu

pencil-img

15094

Ma ja ću sutra da kosim travuuser posted image
Znam ja da je poslovno samo je ispalo tako smiješno,da sam ja sad neka ljubimorna...
sreća pa nisamuser posted image

clock-img

14.04.2009, 11:34

clock-img

Anoniman

Ej ta priča sa telefonom... HVALA ONOME KO JE IZMISLIO MOBILNI! Nit mene ko traži na fixni, nit njega. Ja sam vam mnogo ljubomorna... mrzi me da čitam unazad šta sam pisala, ako sam rekla da nisam - lagala sam vas. user posted image  Samo što ja to ne pokazujem. Nekako znam da nije na mestu moja ljubomora pa prećutim. Ima jedna ženska koja me izbezumljuje i tada ne ćutim - tada se durim. user posted image  

clock-img

14.04.2009, 11:38

clock-img

Lu

pencil-img

15094

IZVORNA PORUKA: Tasha RR

Ima jedna ženska koja me izbezumljuje i tada ne ćutim - tada se durim. user posted image  

Znam touser posted image
A ja sam takva inače kad mi nešto smeta ili mi nije jasno ma ne bi šutila kad bi crkla user posted image

clock-img

14.04.2009, 11:38

clock-img

bebać

pencil-img

2235

ja mislila fixni uvest,e sad i nećuuser posted image user posted image user posted image manje ću se nerviratuser posted image

clock-img

14.04.2009, 11:45

clock-img

bezimena

pencil-img

12

jesam, bas sam ljubomorna i stalno se durim kad da neki komentar user posted image

clock-img

14.04.2009, 11:54

clock-img

dunja RR

pencil-img

30415

ja bila ljubomorna ali vise nisam; omrazena imena:Natasa, Tanja i Katarina...

clock-img

14.04.2009, 11:59

clock-img

Anoniman

nikada koliko smo zajedno što braka što zabavljanja nije mi dao povod da budem ljubomorna i hvala mu!!!

clock-img

09.05.2009, 20:26

clock-img

Zoka81

pencil-img

768

MM je jako ljubomoran a i ja ai samo na njegovu bivsu sa kojom ima dete jer mi je ona moj brak i moj zivot pretvorila u pakao....Nemam mira od nje ni kada samo na godisnji, uvek je tu , uvek zove, uvek ispitkuje i to sve kao zbog deteta. Imam poverenja u mog muza i ne mislim da bi poceo opet nesto sa njom a li sam luda kada vidim da joj popusta i precuti kada jede govna. On kaze to je zbog malog, ne zeli da se svadja sa njom da ne bi mu zabranila da vidi dete. Sve je to ok ali ja kad cujem da je zvala il kad cujem samo njeno ime dozivljavam napade. Mrzim je iz dna duse, nisam nikad nikog mrzila ali nju mrzim verujte mi jer mi je unistila zivot i brak.

clock-img

19.08.2009, 19:14

clock-img

magnetic

pencil-img

3044

Hvala Bogu nisam ljubomorna,nije ni moj decko.Zapravo,nikad ne bih mogla biti u vezi sa ljubomornim deckom.Opterecuje me takva veza i uvek sam je prekidala cim sam primetila da me decko proverava,zivka,shizi ako sam kod drugarice.....Ne dajem povoda za ljubomoru,pa isto ocekujem i zauzvrat.Mada je to kod ljudi jace od njih i ma koliko zeleli da ne budu,ljubomora je njihova karakterna crta i sta ces...

Dunja 27.07.2010.
Visnja 23.01.2012.

clock-img

19.08.2009, 19:49

clock-img

marince1

pencil-img

4824

Mm uopste nije ljubomoran,nekad me to cak i nervira user posted image
Ja jesam ljubomorna ,priznaajem user posted image
Najomrazenije ime :Jovana user posted image

Ko zna zasto je to dobro...