cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Ljubomora

clock-img

28.02.2018, 10:44

clock-img

Mala Elena

pencil-img

11043

IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun

Neke zene jednostavno prelaze granice ukusnog. Imali smo kucnu prijateljicu koja se toliko "nabacivala''mm da je to haos. Ali stavljam pod navodnike jer kasnije vise nisam bila sigurna jer se vidim zena jednostavno tako ponasa. A nema pojma kako to grozno izgleda sa druge strane. Nije da sam bas bila ljubomorna al mi je smetalo takvo ponasanje.

To zna da zasmeta. Moja drugarica je spavala sa mojim deckom dok sam ja njoj pricala o njemu, poveravala se, znaci u isto vreme . Neverovatno. Nije mi od tada drugarica.

clock-img

28.02.2018, 10:44

clock-img

Sarav

pencil-img

3861

Neke zene jednostavno prelaze granice ukusnog. Imali smo kucnu prijateljicu koja se toliko "nabacivala''mm da je to haos. Ali stavljam pod navodnike jer kasnije vise nisam bila sigurna jer se vidim zena jednostavno tako ponasa. A nema pojma kako to grozno izgleda sa druge strane. Nije da sam bas bila ljubomorna al mi je smetalo takvo ponasanje.

SAD sam se setila jedne takveuser posted image Bivša žena našeg druga. Išli smo na piće leti i ona je nosila neku haljinu. Ajde što sedi sa podignutim nogom u kafiću user posted image još je počela da se hladi haljinom a gaće sevaju. Mm i ja sedimo preko puta, njen muž joj spušta haljinu i neprijatno mu je, mm i ja sedimo prekoputa i ovaj moj okrenuo glavu u stranu i njemu neprijatno. Nije jedna ovakva situacija bila sa njom.

Sreća prati hrabre.

clock-img

28.02.2018, 10:46

clock-img

Sarav

pencil-img

3861

[/quote]

To zna da zasmeta. Moja drugarica je spavala sa mojim deckom dok sam ja njoj pricala o njemu, poveravala se, znaci u isto vreme . Neverovatno. Nije mi od tada drugarica.

[/quote]
Skotina, šta drugo da kažem.

Sreća prati hrabre.

clock-img

28.02.2018, 10:46

clock-img

Mala Elena

pencil-img

11043

Haos, koliko zene nemaju takta user posted image

clock-img

28.02.2018, 10:48

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

IZVORNA PORUKA: Mala Elena

bas me cudi zasto user posted image user posted image

clock-img

28.02.2018, 10:49

clock-img

AnaTamara

pencil-img

694

IZVORNA PORUKA: Sarav

Skotina, šta drugo da kažem.

Kao devojka, imala sam isti slucaj sa rodjakom, koja je dosta starija, cak je i dete imala, ja non stop kod nje, a ona vise od godinu dana sa mojim deckom

Za bolje znam ali mi bolje ne treba

clock-img

28.02.2018, 10:52

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

SAD sam se setila jedne takveuser posted image Bivša žena našeg druga. Išli smo na piće leti i ona je nosila neku haljinu. Ajde što sedi sa podignutim nogom u kafiću user posted image još je počela da se hladi haljinom a gaće sevaju. Mm i ja sedimo preko puta, njen muž joj spušta haljinu i neprijatno mu je, mm i ja sedimo prekoputa i ovaj moj okrenuo glavu u stranu i njemu neprijatno. Nije jedna ovakva situacija bila sa njom.

Ma ova je znala tako i da ga grli. Mi na nekoj svadbi ona bi samo s mojim muzem igrala... pa kad zovu da se druzimo ona i mm se dogovaraju ne mm i njen decko ..ma bilo je toga...

clock-img

28.02.2018, 10:52

clock-img

Sarav

pencil-img

3861

Žene bez morala a i mozga. Ali tu su momci najveći krivci. Nema izgovara za takvo omalovažavanje.

Sreća prati hrabre.

clock-img

28.02.2018, 10:57

clock-img

Sarav

pencil-img

3861

Neke zene jednostavno prelaze granice ukusnog. Imali smo kucnu prijateljicu koja se toliko "nabacivala''''mm da je to haos. Ali stavljam pod navodnike jer kasnije vise nisam bila sigurna jer se vidim zena jednostavno tako ponasa. A nema pojma kako to grozno izgleda sa druge strane. Nije da sam bas bila ljubomorna al mi je smetalo takvo ponasanje.

SAD sam se set_ila jedne takveuser posted image Bivša žena našeg druga. Išli smo na piće leti i ona je nosila neku haljinu. Ajde što sedi sa podignutim nogom u kafiću user posted image još je počela da se hladi haljinom a gaće sevaju. Mm i ja sedimo preko puta, njen muž joj spušta haljinu i neprijatno mu je, mm i ja sedimo prekoputa i ovaj moj okrenuo glavu u stranu i njemu neprijatno. Nije jedna ovakva situacija bila sa njom.

Ma ova je znala tako i da ga grli. Mi na nekoj svadbi ona bi samo s mojim muzem igrala... pa kad zovu da se druzimo ona i mm se dogovaraju ne mm i njen decko ..ma bilo je toga...

Zanimljive su te "svi se lože na mene" žene. Ne vide da glume budale pred svima. Nadam se da je tm prekinuo druženje sa njom bez tvoje intervencije jer je to šamarčina za ego.

< Poruku je uredio Sarav -- 28.2.2018 10:58:05 >

Sreća prati hrabre.

clock-img

28.02.2018, 11:03

clock-img

mama Jo

pencil-img

26537

Postoje takve zene kojima je prosto u krvi da flertuju, nabacuju se... sto kaze ME - to je prosto njeno ponasanje... ja se jezim takvih zena... znam jednu koja ima preko 50 godina, 6-oro unucadi, a tako se ponasa... i to nema granicu, prosto ti bude neprijatno i zelis da se sklonis kad je tu prsutan neki muskarac... ona se tako oblaci, ponasa, ja to zaista ne mogu da razumem

,,Carpe diem"

clock-img

28.02.2018, 11:05

clock-img

Sarav

pencil-img

3861

Psihijatrijauser posted image

Sreća prati hrabre.

clock-img

28.02.2018, 11:09

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

Ma daleko je sad od nas...
Nisma ja nju nikad mrzela mi smo ono dobri al mi smetalo sto nema granica.

clock-img

28.02.2018, 11:10

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

IZVORNA PORUKA: mama Jo

Postoje takve zene kojima je prosto u krvi da flertuju, nabacuju se... sto kaze ME - to je prosto njeno ponasanje... ja se jezim takvih zena... znam jednu koja ima preko 50 godina, 6-oro unucadi, a tako se ponasa... i to nema granicu, prosto ti bude neprijatno i zelis da se sklonis kad je tu prsutan neki muskarac... ona se tako oblaci, ponasa, ja to zaista ne mogu da razumem

Zalim njenog muza!

clock-img

28.02.2018, 11:35

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

sto sam starija to sam manje ljubomorna,ali iskreno ni mm ne daje povod da ljubomorisem.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

clock-img

29.06.2018, 21:20

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

Moja mama mi rece da u zivotu nije videla manje ljubomornu zenu od meneuser posted image

clock-img

29.06.2018, 21:22

clock-img

Maraj

pencil-img

21369

E meni mm ne daje povoda. I znam da mi je veran .... ali.... samo cu reci, ja sam skorpija...

clock-img

29.06.2018, 21:29

clock-img

jess021

pencil-img

13382

Ja nisam ljubomorna, ali u trudnoci sa L sam bila nenormalna. Paranoja teska, sad mi smesno kad se set_im, ali tad sam umirala od muke. Proveravala mu tel, dramila. ...a on mukica ni da se svadja, ni da se brani -nema covek za sta....jooj hormoni su cudo

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

clock-img

29.06.2018, 21:32

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

Dobro je kad razume zasto si takva pa pusti. Nije ni njima lako sa nama user posted image

clock-img

29.06.2018, 21:36

clock-img

jess021

pencil-img

13382

Anck, stvarno sam bila nemoguca. I to tamo vec 8. i 9. mesec.
Ali proslo i to, posle opet po starom. Da mi je neko pricao da tako mozes da utripujes ne bi verovala.

clock-img

29.06.2018, 21:38

clock-img

IvanaSK RR

pencil-img

24770

To su normalne pojave u trudnoći user posted image

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

29.06.2018, 22:02

clock-img

Maraj

pencil-img

21369

IZVORNA PORUKA: IvanaSK RR

Dakle nisam luda user posted image

clock-img

29.06.2018, 23:20

clock-img

mirana1

pencil-img

607

Imala sam ljubomornog decka, gotovo sam postAla kao on. Jako tesko.

clock-img

29.06.2018, 23:29

clock-img

jess021

pencil-img

13382

IZVORNA PORUKA: Maraj

IZVORNA PORUKA: IvanaSK RR

Dakle nisam luda user posted image

Jao Maraj, ako imas takve misli, samo se seti mog posta da su to samo hormoniuser posted image

clock-img

29.06.2018, 23:33

clock-img

mirana1

pencil-img

607

Hormoni rade i lude, treba izdrzati sve to.

clock-img

30.06.2018, 05:58

clock-img

Maraj

pencil-img

21369

Jess mislim da ih imam i van trudnoce a nemam povoda....pa ajd to povezujem sa mojim horoskopom user posted image

Poslednji tekstovi

article-img