U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.
Neke zene jednostavno prelaze granice ukusnog. Imali smo kucnu prijateljicu koja se toliko "nabacivala''mm da je to haos. Ali stavljam pod navodnike jer kasnije vise nisam bila sigurna jer se vidim zena jednostavno tako ponasa. A nema pojma kako to grozno izgleda sa druge strane. Nije da sam bas bila ljubomorna al mi je smetalo takvo ponasanje.
To zna da zasmeta. Moja drugarica je spavala sa mojim deckom dok sam ja njoj pricala o njemu, poveravala se, znaci u isto vreme . Neverovatno. Nije mi od tada drugarica.
28.02.2018, 10:44
Sarav
3861
IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun
Neke zene jednostavno prelaze granice ukusnog. Imali smo kucnu prijateljicu koja se toliko "nabacivala''mm da je to haos. Ali stavljam pod navodnike jer kasnije vise nisam bila sigurna jer se vidim zena jednostavno tako ponasa. A nema pojma kako to grozno izgleda sa druge strane. Nije da sam bas bila ljubomorna al mi je smetalo takvo ponasanje.
SAD sam se setila jedne takve Bivša žena našeg druga. Išli smo na piće leti i ona je nosila neku haljinu. Ajde što sedi sa podignutim nogom u kafiću još je počela da se hladi haljinom a gaće sevaju. Mm i ja sedimo preko puta, njen muž joj spušta haljinu i neprijatno mu je, mm i ja sedimo prekoputa i ovaj moj okrenuo glavu u stranu i njemu neprijatno. Nije jedna ovakva situacija bila sa njom.
28.02.2018, 10:46
Sarav
3861
[/quote]
To zna da zasmeta. Moja drugarica je spavala sa mojim deckom dok sam ja njoj pricala o njemu, poveravala se, znaci u isto vreme . Neverovatno. Nije mi od tada drugarica.
[/quote] Skotina, šta drugo da kažem.
28.02.2018, 10:46
Mala Elena
11043
Haos, koliko zene nemaju takta
28.02.2018, 10:48
Anck Su Nmaun
27429
IZVORNA PORUKA: Mala Elena
bas me cudi zasto
28.02.2018, 10:49
AnaTamara
694
IZVORNA PORUKA: Sarav
Skotina, šta drugo da kažem.
Kao devojka, imala sam isti slucaj sa rodjakom, koja je dosta starija, cak je i dete imala, ja non stop kod nje, a ona vise od godinu dana sa mojim deckom
28.02.2018, 10:52
Anck Su Nmaun
27429
SAD sam se setila jedne takve Bivša žena našeg druga. Išli smo na piće leti i ona je nosila neku haljinu. Ajde što sedi sa podignutim nogom u kafiću još je počela da se hladi haljinom a gaće sevaju. Mm i ja sedimo preko puta, njen muž joj spušta haljinu i neprijatno mu je, mm i ja sedimo prekoputa i ovaj moj okrenuo glavu u stranu i njemu neprijatno. Nije jedna ovakva situacija bila sa njom.
Ma ova je znala tako i da ga grli. Mi na nekoj svadbi ona bi samo s mojim muzem igrala... pa kad zovu da se druzimo ona i mm se dogovaraju ne mm i njen decko ..ma bilo je toga...
28.02.2018, 10:52
Sarav
3861
Žene bez morala a i mozga. Ali tu su momci najveći krivci. Nema izgovara za takvo omalovažavanje.
28.02.2018, 10:57
Sarav
3861
Neke zene jednostavno prelaze granice ukusnog. Imali smo kucnu prijateljicu koja se toliko "nabacivala''''mm da je to haos. Ali stavljam pod navodnike jer kasnije vise nisam bila sigurna jer se vidim zena jednostavno tako ponasa. A nema pojma kako to grozno izgleda sa druge strane. Nije da sam bas bila ljubomorna al mi je smetalo takvo ponasanje.
SAD sam se set_ila jedne takve Bivša žena našeg druga. Išli smo na piće leti i ona je nosila neku haljinu. Ajde što sedi sa podignutim nogom u kafiću još je počela da se hladi haljinom a gaće sevaju. Mm i ja sedimo preko puta, njen muž joj spušta haljinu i neprijatno mu je, mm i ja sedimo prekoputa i ovaj moj okrenuo glavu u stranu i njemu neprijatno. Nije jedna ovakva situacija bila sa njom.
Ma ova je znala tako i da ga grli. Mi na nekoj svadbi ona bi samo s mojim muzem igrala... pa kad zovu da se druzimo ona i mm se dogovaraju ne mm i njen decko ..ma bilo je toga...
Zanimljive su te "svi se lože na mene" žene. Ne vide da glume budale pred svima. Nadam se da je tm prekinuo druženje sa njom bez tvoje intervencije jer je to šamarčina za ego.
< Poruku je uredio Sarav -- 28.2.2018 10:58:05 >
28.02.2018, 11:03
mama Jo
26537
Postoje takve zene kojima je prosto u krvi da flertuju, nabacuju se... sto kaze ME - to je prosto njeno ponasanje... ja se jezim takvih zena... znam jednu koja ima preko 50 godina, 6-oro unucadi, a tako se ponasa... i to nema granicu, prosto ti bude neprijatno i zelis da se sklonis kad je tu prsutan neki muskarac... ona se tako oblaci, ponasa, ja to zaista ne mogu da razumem
28.02.2018, 11:05
Sarav
3861
Psihijatrija
28.02.2018, 11:09
Anck Su Nmaun
27429
Ma daleko je sad od nas... Nisma ja nju nikad mrzela mi smo ono dobri al mi smetalo sto nema granica.
28.02.2018, 11:10
Anck Su Nmaun
27429
IZVORNA PORUKA: mama Jo
Postoje takve zene kojima je prosto u krvi da flertuju, nabacuju se... sto kaze ME - to je prosto njeno ponasanje... ja se jezim takvih zena... znam jednu koja ima preko 50 godina, 6-oro unucadi, a tako se ponasa... i to nema granicu, prosto ti bude neprijatno i zelis da se sklonis kad je tu prsutan neki muskarac... ona se tako oblaci, ponasa, ja to zaista ne mogu da razumem
Zalim njenog muza!
28.02.2018, 11:35
emicaa
22194
sto sam starija to sam manje ljubomorna,ali iskreno ni mm ne daje povod da ljubomorisem.
29.06.2018, 21:20
Anck Su Nmaun
27429
Moja mama mi rece da u zivotu nije videla manje ljubomornu zenu od mene
29.06.2018, 21:22
Maraj
21369
E meni mm ne daje povoda. I znam da mi je veran .... ali.... samo cu reci, ja sam skorpija...
29.06.2018, 21:29
jess021
13382
Ja nisam ljubomorna, ali u trudnoci sa L sam bila nenormalna. Paranoja teska, sad mi smesno kad se set_im, ali tad sam umirala od muke. Proveravala mu tel, dramila. ...a on mukica ni da se svadja, ni da se brani -nema covek za sta....jooj hormoni su cudo
29.06.2018, 21:32
Anck Su Nmaun
27429
Dobro je kad razume zasto si takva pa pusti. Nije ni njima lako sa nama
29.06.2018, 21:36
jess021
13382
Anck, stvarno sam bila nemoguca. I to tamo vec 8. i 9. mesec. Ali proslo i to, posle opet po starom. Da mi je neko pricao da tako mozes da utripujes ne bi verovala.
29.06.2018, 21:38
IvanaSK RR
24770
To su normalne pojave u trudnoći
29.06.2018, 22:02
Maraj
21369
IZVORNA PORUKA: IvanaSK RR
Dakle nisam luda
29.06.2018, 23:20
mirana1
607
Imala sam ljubomornog decka, gotovo sam postAla kao on. Jako tesko.
29.06.2018, 23:29
jess021
13382
IZVORNA PORUKA: Maraj
IZVORNA PORUKA: IvanaSK RR
Dakle nisam luda
Jao Maraj, ako imas takve misli, samo se seti mog posta da su to samo hormoni
29.06.2018, 23:33
mirana1
607
Hormoni rade i lude, treba izdrzati sve to.
30.06.2018, 05:58
Maraj
21369
Jess mislim da ih imam i van trudnoce a nemam povoda....pa ajd to povezujem sa mojim horoskopom