IZVORNA PORUKA: Iwana87
Pipino,moja tetka je nasla neku "dijetu"koja traje 40 dana,ali je nije izdrzala do kraja.Ne znam tacno o cemu se radi sad,ali mogu da pitam.Ona je vec bila u krajnjoj fazi i srce nije moglo da podnese.Znam da se ne jede nista,blenda se persun jedna casa,jedna casa beli luk,jedna cvekla,ima dosta toga i te case ispijes.Pamtim i da je odvratno,ali jbg covek se i za slamku hvata.
Pravis sam ili kupis Biotta sok: od sargarepe, cvekle, rena. To je moja mama sama kuci pravila jer je taj sok skup. Moja mama je bila na granici izmedju 2. i 3. faze - rak dojke. Ovoga se pridrzavala 3 godine. Naravno i operisala se i hemoterapija i zracenje. Kuc kuc jos je tu. To je bilo 2003.
Medjutim, ne reguje isto na sve rakove, moj pokojni drug je tom dijetom regulisao iole neko vreme Hockinsovu bolest - rak stitaste zlezde.
on ishrani i o toj Brojsovoj metodi Jeste ziveo znatno duze nego sto su mu prognozirali ali opet na kraju.... Pre dva dana bi mu bio 35 rodjendan... A nema ga tu vec 7 godina. A bio je bolestan od svoje 19.
Ima neka knjiga Ishranom protiv raka
klikni Tu u zavisnosti od vrste raka se daju razlicite preporuke vezano za makroboticku ishranu. Napisao Japanac iz Hirosime. Moja mama je imala rak vezan za esterogen pa je pisalo da izbegava proteine...
Kreator brojsove dijete je Rudolf Breuss rodjen 1899. godine u Australiji. Brojsova dijeta se zasniva na potpunoj eliminaciji proteina iz organizma...
Brojsova dijeta je pre svega namenjena za tretiranje kancera. Brojs je primetio da kancer bez obzira gde se nalazio u telu za svoju ishranu i rast koristi proteine.Prema tome ukoliko se iz ishrane u potpunosti izbace proteini kancer bi trebao da nestane.Vreme koje je potrebno da bi se ovo dogodilo je šest nedelja ili 42 dana. Brojsova dijeta za tretman kancera koristi se i danas u celom svetu kao pomoćno lekovito sredstvo. Tokom dijete pije se sok koji sadrži 50 posto cvekle, 20 procenata šargarepe, 20 posto korena celera, 3 postosirovog krompira i 2% rotkve.
Sok se sprema od:
300 grama cvekle
100 grama šargarepe
100 grama korena celera
Otprilike 30 grama rotkvica
krompir je obavezan samo kod kancera jetre!
Sok napraviti u sokovniku, sve čvrste delove soka treba odstraniti (uključujući talog). Tokom dijete nesme da se uzima nikakva čvrsta hrana koja sadrži proteine. Osobe obolele od kancera bi morale da se konsultuju sa svojim doktorom pre nego što počnu ovu dijetu.
< Poruku je uredio vukosava -- 26.11.2011 15:54:47 >