IZVORNA PORUKA: jance
iskreno, toliko sam besna da mi se place! sve bi uradila da mogu prvo mm a onda i ostale da trgnem iz toga, da si sebi ne naprave jos nesto gore, al kad niko mene nece da slusa!
ok. razumem, mora proci vreme, tu se stvrano nista ne moze...al opet, ja bi im tako svima odma pomogla, a znam da ne mogu.
ama ženo, zažmuri i misli na sebe! Sebično, da jeste..ali, molim te poslušaj me..
ti svom mm daješ meleko i med da se smiri, ja bih mom opalila šamar, da mu pokažem ko koga treba da smiruje..jenče, ti si ta kojoj treba briga, i sram ga bilo, kad može da te podseća, kako ti je bilo kad ti je mama umrla..dede neće da dočeka unučiće,PA?
Život ide svojim tokom..misli na sebe!
Ne pričam napamet, mom mm je tata umro iznenada u 44 godini, 2005, meni mama od metastaza (slični bolovi kao kod tvog svekra) u 50, 2007..iscrpila sam svu snagu..poslušaj moj savet, možda jesam gruba, ali govorim za tvoje dobro, ko meni pomaže sada, kada se borim sa sterilitetom, niko, samo ja i mm. Moraš da misliš na sebe, i na bepče!
< Poruku je uredio moja ciklama -- 7.4.2011 14:41:34 >