cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: RAK

clock-img

29.08.2014, 21:10

clock-img

NadaR

pencil-img

10840

Vjerujem da ce sve biti u redu. Glavu gore!
user posted image

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI!

clock-img

30.08.2014, 00:32

clock-img

Azra_

pencil-img

2650

UM, nadam se da će biti ok. Ali bitno je da i ti, i roditelji, a i ona, prihvatite da će celog života biti pod nekom pojačanom kontrolom, da će se uvek sumnjati i proveravati. Mora tako. Samo je bitno da je dobro. A život nikad više neće biti baš isti. Žao mi je što je tako, ali jeste.

Imala sam 3 godine kada su tati otkazali bubrezi, onda dijalize, transplantacija, pune šake lekova svakog dana, i kontrole celog života, poseban režim života, stalna briga na kontrolama, onda otkazivanje transplantiranog bubrega, pa dijaliza, gledaš kako čovek nestaje pred očima... Imao je 110kg, sada ima 60, ali sa nama je! Naučili smo da budemo srećni i zahvalni. I sam kaže da nikada ne bi poverovao u to da će dočekati uničiće. Imala sam 3god kada je sve počelo, ja ga se i ne sećam bez lekova, pregleda i sl. Sve ovo ti pišem kako bih te uverila da se borba isplati. Put jeste težak, ali svaki dan je bitan. Neka samo pomisli šta je sve čeka u lepšim danima! Brige i borbe će biti, ali to neka, onako, usput, pa onda u život. Nema druge...

˝ Ko sam? Šta sam? Ja sam samo sanjar, čiji pogled gasne u magli i memli... Živio sam usput, kao da sanjam, kao mnogi drugi ljudi na toj zemlji.˝

clock-img

30.09.2014, 13:16

clock-img

Anoniman

Sestra bila na kontroli, sve je u redu, za 3 meseca opet kontrola. Sutra nastavlaj sa fakultetom, oslobodii su je skolarine zbog teske dijagnoze, radujem se sto nastavlja normalnim zivotomuser posted image user posted image user posted image

I boze zdravlaj sledece godine da slavimo sto je upisala II godinuuser posted image

< Poruku je uredio Unina mama -- 30.9.2014 13:21:29 >

clock-img

30.09.2014, 13:24

clock-img

mali_mis

pencil-img

5129

UM drago mi je sto je tvojoj sestri bolje user posted image

clock-img

30.09.2014, 13:25

clock-img

17 joka

pencil-img

10871

UM, divno user posted image user posted image user posted image znala sam i verovala da ce biti dobro

znas da vam svima zelim puno srece i zdravlja svegauser posted image user posted image

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

clock-img

30.09.2014, 13:26

clock-img

Anoniman

Hvala Misuuser posted image celo jutro sma kao na iglama, ovaj poziv mi je ulepsao danuser posted image

clock-img

30.09.2014, 13:30

clock-img

jess021

pencil-img

13385

UM, ne pišem često, ali sam pratila šta si pisala na ovoj temi i baš drago mi je, od srca, da je sad sve u redu.

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

clock-img

30.09.2014, 13:32

clock-img

Anoniman

Hvala Jess, namucila se, prosla kroz sve i svasta ove godine, ali blizi joj se kraj, pa se nadam da ce 2014 sa sobom i odneti sve nase mukeuser posted image

clock-img

30.09.2014, 13:35

clock-img

Trcosava

pencil-img

15173

IZVORNA PORUKA: Unina mama

Sestra bila na kontroli, sve je u redu, za 3 meseca opet kontrola. Sutra nastavlaj sa fakultetom, oslobodii su je skolarine zbog teske dijagnoze, radujem se sto nastavlja normalnim zivotomuser posted image user posted image user posted image

I boze zdravlaj sledece godine da slavimo sto je upisala II godinuuser posted image

Odlične vesti! Bravo za seku user posted image user posted image

Samo napreduser posted image

I flunked anger management! }:->

clock-img

30.09.2014, 13:36

clock-img

vonavoj

pencil-img

21998

user posted image user posted image divne vesti!!!

clock-img

30.09.2014, 13:37

clock-img

Modessty

pencil-img

12173

UM divno!! user posted image

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

clock-img

30.09.2014, 13:39

clock-img

Anoniman

Hvala, znam da su na svakoj kontroli sanse 50:50, i da je tesko izboriti se sa ovakvom bolescu, skoro uvek na kraju izgubis, ali ja se nadam da ce i za 3 meseca opet biti sve ok!

clock-img

30.09.2014, 13:42

clock-img

serpica

pencil-img

8707

Veruj UM,samo veruj,cuda se desavaju...

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

clock-img

30.09.2014, 14:42

clock-img

jovicaa

pencil-img

9471

unina mama jako je bitno da tvoja sestra nastavi sa zdravom ishranom, da se slucajno ne daj boze ne bi vratilo.. najbolje bi bilo da jede presnu hranu, boravi puno na suncu, imate dosta o tome na netu, ili da se pridrzava nekog drugog zdravog rezima ishrane koji ste uveli, ali najbolje bi bila ishrana presnom hranom...

drago mi je sto su dobri rezultati nadam se da ce tako biti i na daljeuser posted image

don't shit where you eat :))

clock-img

30.09.2014, 14:49

clock-img

Anoniman

Jovice hvala an savetima, kod nje je uglavnom takva ishrana, pije puno vode, jede voce povrce, slatkise nikako, meso jednom u nedelju dana i to bareno pilece, ni kako crveno, bas je navikla na takvu ishranu....

clock-img

30.09.2014, 14:51

clock-img

jovicaa

pencil-img

9471

dobro je unina mama, mislim da je veoma bitno da na to i dalje pazi i da ima neke fizicke aktivnosti, nesto sto joj prija...
drago mi je da je sve ok, ona je veliki borac, svaka joj cast na hrabrostiuser posted image

don't shit where you eat :))

clock-img

30.09.2014, 14:56

clock-img

Anoniman

Da, da, i vozi biciklu, cim je zavrsila hemoterapije, pocela je d avozi biciklu, dnevno predej oko 5 km sa njomuser posted image

clock-img

30.09.2014, 14:57

clock-img

wivern

pencil-img

8800

UM odlicna vest. user posted image
Malo ce vas istresirati sve te kontrole ali verujem da je to sve super i da ce tako i ostati.user posted image

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

clock-img

30.09.2014, 15:00

clock-img

Anoniman

Wiw nadam se i jauser posted image

clock-img

30.09.2014, 15:03

clock-img

Cakana84

pencil-img

846

UM, kada sam videla da je aktivna ova tema i da ti pišeš, sa zebnjom sam je otvorila. Svaka čast tvojoj sestri i tebi koja joj pružaš podršku. Zaslužile ste najbolje, a kako je krenulo, tako će i biti. Uspešno i dugovečno.
user posted image user posted image user posted image

clock-img

30.09.2014, 15:18

clock-img

Anoniman

Hvala Cakanauser posted image Ja uvek kada udjem u ovu temu, prvo je isitam od prvog dana kada sam ovde napislaa post, a nekada mi se cinilo da to nikada nece biti, jer mi u porodici nismo nikada imali rak, i onda iscitam sve do kraja, i shvatim koliko je ona hrabra, pa moji roditelji, pa ja, ipak ja sa nima ne zivim, i nisam svakoga trnutka bila tu, ali se iskreno nadam da cu jednoga dana moci sve oveo da iscitam, a da ne placem.... I da ce ova prica imati srecan kraj!

clock-img

30.09.2014, 15:24

clock-img

Mala Elena

pencil-img

11043

IZVORNA PORUKA: Unina mama

Ja za ovo nisam znala... mnogo mi je drago sto je dobro i sto se bolje oseca!

clock-img

30.09.2014, 15:32

clock-img

bubulence

pencil-img

13679

UM user posted image , nisam ni mislila da ce biti drugacije!!! posebno sa zdravim rezimom ishrane

clock-img

30.09.2014, 15:33

clock-img

Anoniman

Hvala Me....

Bubiuser posted image

clock-img

30.09.2014, 15:42

clock-img

doktorkakristal

pencil-img

4108

UM drago mi je da je sve dobro user posted image

'OVO JE ZIVOT NIJE RAJ,NE MORAS DA BUDES SAVRSENA "
Čekanje je tihi i surovi ubica. Okrutni krvnik.

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !