cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: RAK

clock-img

21.08.2014, 14:09

clock-img

big mum

pencil-img

1690

IZVORNA PORUKA: Unina mama

Javili su mi da su rezultati dobriuser posted image user posted image user posted image

Baš mi je dragouser posted image

Neko iz djetinjstva ponese samo uspomene, a neko sačuva u očima, ušima, u srcu još malo one radoznalosti i nemira, pa umije da se igra i raduje malim stvarima.
DUŠKO RADOVIĆ

clock-img

21.08.2014, 14:11

clock-img

eca89

pencil-img

3753

Divno, UMuser posted image

clock-img

21.08.2014, 14:45

clock-img

Anoniman

super, UM! user posted image

clock-img

21.08.2014, 16:47

clock-img

wivern

pencil-img

8800

UM odlicno, napokon jako lepe vesti user posted image

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

clock-img

29.08.2014, 13:06

clock-img

Anoniman

Opet jauser posted image user posted image

sestri su danas na konzilijumu pronasli opet nesto na grudnom kosu, ne znaju da li je zlezda, ili opet onuser posted image

Hteli su da rade pet skener i biopsiju, ona odbja.
Sutra su trebali da idu na more, ona nece.

Ja mislim da ko se uhvati u kostac sa ovom bolescu da mu nema leka, jednostavno sam digla ruke, i mislim da treba da nastavi da zivi normalno koliko , toliko, pa sta bude.

Nemam snage vise da je gledam slomljenu, a tako lepo izgleda, i kosa joj je porasla, pa kao da nije ni bila bolesnauser posted image user posted image user posted image

clock-img

29.08.2014, 13:16

clock-img

17 joka

pencil-img

10871

UM, nemoj klonuti duhom molim te budi jaka mozda nije nista strasno

bolje je da se proveri na vreme, pruzi joj podrsku ohrabri je, budi jaka za obe

znas da ti ovo samo pricam iz jako jako velikog iskustva

ja verujem da nije nista lose drzite se user posted image user posted image

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

clock-img

29.08.2014, 13:18

clock-img

wivern

pencil-img

8800

Oh UM, nemojte da se predajete. Ne mora da znaci da je ono najgore, to su samo sumnje zbog svega sto je bilo.
Sestric mm je imao rak kostiju kao osmogodisnjak, evo ga sada ima 13 godina i drma ga pubertet. Samo hrabro user posted image

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

clock-img

29.08.2014, 13:19

clock-img

bubulence

pencil-img

13679

UM mozda jeste zlezda user posted image . nemojte odmah da mislite na najgore, ne smete zbog nje.
kako se ona oseca?

clock-img

29.08.2014, 13:39

clock-img

doktorkakristal

pencil-img

4108

UM slazem se zenama da ne mislite na najgore,njena situacija je specificna pa lekari moraju biti obazrivi i svaku promenu detaljno kontrolisati,zivot je borba i nema odustajanja i predaje,ona je mlada zivot je pred njom,vi morate razgovarati sa njom i pruziti joj podrsku mora da shvati da nastavi da se bori u uhvati u kostac sa svakim novim danom,jeste nepravda sto se desava to jednom mladom zivotu ali sta cemo takav je zivot

'OVO JE ZIVOT NIJE RAJ,NE MORAS DA BUDES SAVRSENA "
Čekanje je tihi i surovi ubica. Okrutni krvnik.

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

29.08.2014, 13:49

clock-img

lelaigor

pencil-img

2865

Joj UM, ne znam šta bih ti rekla... žao mi je jako. Ali, mislim da ne treba da odustaješ ni ti ni ona, možda stvarno nije ništa....a i ako jeste, možda se opet reši... Ne znam. JAko, jako mi j ežao. user posted image user posted image user posted image

Always look on the bright side of life...

clock-img

29.08.2014, 13:53

clock-img

17 joka

pencil-img

10871

UM, samo proverite to sto pre, bice dobro znam da hoce, samo hrabro

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

clock-img

29.08.2014, 14:38

clock-img

Anoniman

Sada me je mama zvala , kazu da je taj neki lekar koji je doneo konacnu odluku konzilijuma rekao da je 99 % to neka zlezda, jer tip tumora koji je ona imala ne daje metastaze na takvim mestima, za mesec dana kontorla. Ja se iskreno nadam da je sve ok, jer ona lepo izgleda, zdravo se hrani, bas se pridrzava svega. Bilo bi mi krivo da se posle ovako duge borbe, i teskih hemoteraija, opet vratimo na pocetak, sta je sve podnela hrabro, zasluzila je pobedu, a ne poraz!

clock-img

29.08.2014, 14:41

clock-img

branki*

pencil-img

20828

uh,unina..to ti je bese rodjena sestra?koliko ima godina?dace Bog da bude sve dobro...

branki

clock-img

29.08.2014, 14:49

clock-img

Anoniman

Rodjena, 20 napunila u maju ove godine. Evo je klik to je sada , posle hemoterapije, nikada ne bi covek ni rekao da je bile bolesna, uhhh samo da se izboriuser posted image

clock-img

29.08.2014, 15:03

clock-img

Cakana84

pencil-img

846

Draga UM, jako mi je zao kada cujem da neko mlada prolazi kroz sve to. Ne mogu ni da zamislim kako je tebi. Iskreno verujem da je to zlezda jer taj lekar sa konzilijuma koji je to potvrdio je sugurno u pravu. Ubedite je da ne odbije biopsiju predostroznosti radi, posebno u njenom slucaju. Toliki ste put presli, nemojte sada da odustajete. Izvini sto pitam, gde su joj pronasli karcinom prvi put?

clock-img

29.08.2014, 15:14

clock-img

Anoniman

Na levom plucnom krilu, karcinoid je bio i odstranili su 1/3 plucnog krila, uradili biopsiju, sve su zlezde bile ciste, tako da se iskreno nadam da je to samo neka zlezda, a za mesec dana cemo videti.

clock-img

29.08.2014, 15:20

clock-img

Cakana84

pencil-img

846

To je jako bitno da su zlezde ciste. Bice to dobro, svaka vam cast na hrabrosti i borbi, posebno tvojoj sestri. Zaista zasluzuje konacnu pobedu posle toliko dobijenih bitki.

clock-img

29.08.2014, 15:37

clock-img

lelaigor

pencil-img

2865

Nemojte da odustajete od borbe UM, biće to sve ok! Mora da bude! Sigurno je tako kako taj dr kaže.

Always look on the bright side of life...

clock-img

29.08.2014, 16:29

clock-img

Olga75

pencil-img

20593

UM , samo je hrabri , ona je uplasena , ti moras biti jaka i za nju i za sebe . Roditelji su jedno , oni ce prevrnuti nebo i zemlju da sve bude u redu ( znas i sama ) a ti moras da joj budes oslonac
ne znam koliko ste bliske ali mislim da bi joj sad znacilo da ti "uzmes "sve njene strahove
i da , ja sam sigurna da ce sve biti ok
ali to mora da se prati , godinama da se prati i svaka sitnica da se proverava

Marija je moj najveci uspeh

clock-img

29.08.2014, 16:36

clock-img

Torbica

pencil-img

8283

Biće sve dobro user posted image lepo kažu pametne žene!

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

clock-img

29.08.2014, 20:41

clock-img

17 joka

pencil-img

10871

UM, sestra ti je lepa a ti budi njen oslonac njeno sve sad kad je najteze, ona to nikada nece zaboraviti

Znas kako,meni je zao sto sam bila samo dve god starija od brata, sto sam i ja bila jos dete, sto nisam mogla da mu pomognem, da mu svasta nesto kazem... ostala sam zeljna njegove ljubavi svegauser posted image

Ti imas priliku samo budi jaka za sve, znam da ce sve biti dobro morauser posted image user posted image

clock-img

29.08.2014, 20:52

clock-img

vonavoj

pencil-img

21998

Um,nisam redovno citala!
Mora da bude sve ok,zasluzili ste svi,a najvise ona,jer se nije predala! Navijam da bude sve ok!user posted image user posted image user posted image

clock-img

29.08.2014, 20:56

clock-img

zivka

pencil-img

2197

UM sad je to iza! Posle kise sine sunce!

clock-img

29.08.2014, 21:02

clock-img

Trcosava

pencil-img

15173

Um ženice su sve rekle. Sigurna sam i ja da je to samo žlezda. Veliki hug za tebe i seku borca

I flunked anger management! }:->

clock-img

29.08.2014, 21:05

clock-img

branki*

pencil-img

20828

UM,bas je lepa i mlada...user posted image

branki