Chipsy ne lazna je jer je moj muz bio licno na Kubi po nju,u bolnici 3 dana,sa tim Dr. i sve je odradjeno kako treba,nije nam je niko preprodavao pa da pomislimo da je laz...
A Bata kad se spomene ja samo dobijem osjecaj koji vam ne mogu opisati,ne zelim da mrzim ikoga,ali kad procitam na netu legenda,ovo ono,svaka cas_t njegovim filmovima,njegovoj glumi,ali da kazem da je covjek za mene je ejdna velika nula!
On nije primio vakcinu kako su mnogi ljudi razumjeli,ja sve znam u detalje jer sam mjesecima istrazivala,kontaktirala mnoge ljude,pratila sve po netu itd itd...
On je primio Vidatoks ili Escozul,to je jedno te isto,to su kapi od otrova skorpiona sa Kube koje je njegova cera prodavala i napravila biznis zajedno sa njegovom laznom reklamom!
I napominjem ovo nije zato sto se moj muz nije izlijecio neka mrznja,ljutnja ili slico pa sam kivna na njih,vec je sve provjereno...
Licno sam po 100 puta slusala njegov intervju u emisiji na televiziji nasoj u R.S na kojoj kaze da su svi ljudi kojima je on donio lijek jos zivi,kao lijece se,izlijecice se u tom smislu,a to su na stotine ljudi,a ja sam ih upoznala i citala-pratila na netu na deset_ine nikom nije pomogao,ne postoji covjek da je bio imalo bolje od toga a kamoli da se izlijecio...tako da sve je kristalno jasno...
Njegova cerka radi i zivi na Kubi vec nekih 15-20 godina i nista nije radila bez novca,uzeli su para i para...
Ne znam samo kako se Boga ne boje a platice za sve te lazne nade bolesnih ljudi i prevare!
Nije da samo moj muz od te vakcine nije imao koristi vec niko nije,kazem vam bila sam sa mnogim ljudima u kontaktu,povezali smo se preko foruma,bukvalno smo jedni drugima sve javljali,tjesili se,kukali,i svi su sada pokojni u roku od par mjeseci,neki su na pola isprimali a neki sve i odma nakon toga preminuli,a ima tu jos informacija i informacija koje ukazuju da je to sve bio samo biznis...
Jer ti tamo Dr. obecaju neke stvari kad si tamo i dok dajes kes,a nakon toga ne mozes da ih dobijes,ne odgovaraju na mejl,ne daju svima iste doze itd itd... mnogo nepravilnosti i neprofesionalnosti...
Ljubim vas cure i molim Boga da nikom nikad ne zatreba sve ovo
< Poruku je uredio pepino -- 16.9.2013 21:42:42 >