cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Uređenje životnog prostora

clock-img

15.12.2018, 13:36

clock-img

Ana RR

pencil-img

34337

Pa da, rekoh ja da imaju lep izbor.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

13.05.2020, 08:19

clock-img

jess021

pencil-img

13385

Na leto treba da sredjujemo stan. Dnevnu sobu, da pravimo deciju, a spavaću da selimo u manju. Sređivanje podrazumeva krecenje, neke gipsarske radove, police, deciju sobu komplet....

Zanima me gde ste trazile ideje? Gledam Pinterest, ali me smara da listam 1000 slika. 

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

clock-img

13.05.2020, 08:22

clock-img

gagana83

pencil-img

6941

Možda Instagram profil Marina enterijernica. Ima još profila, ali od domaćih, ovaj mi je naj.

ISKLJUCI PINK , UKLJUCI MOZAK!!!!!!

clock-img

13.05.2020, 08:28

clock-img

jess021

pencil-img

13385

Gagana, hvala. Sad cu pogledati 

clock-img

13.05.2020, 09:03

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

Jess ja sam to radila po principu sto mi se svidi to kupim,ali pazim da ne odudara jedno od drugog 😂

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

clock-img

27.05.2020, 08:41

clock-img

jess021

pencil-img

13385

Ja sam i dalje u problemu oko uređenja, trenutno oko zidova u dnevnoj jer u subotu dolaze majstori, a mi jos uvek ne znamo sta cemo.

Svasta bi nesto, a ne znam kako ce to izgledati na kraju. 
user posted image
A ovo je sto koji smo porucili. 

clock-img

27.05.2020, 08:47

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18863

Jess, lep sto, svidja mi se sto nije masivan👍
Ja kao i ti, nisam esteta uopste 😂

clock-img

27.05.2020, 08:48

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

Svidja mi se,a i ove stolice su mi bas fine

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

clock-img

27.05.2020, 08:49

clock-img

jess021

pencil-img

13385

Emice, Ivanka hvala. Da stolice su super, videli smo slicne u Lesnini tako da cemo verovatno po njih. 

clock-img

27.05.2020, 09:53

clock-img

Ana RR

pencil-img

34337

Jess, odličan je user posted image Ja bih tako rado jedan masivan industrijski sto za min 8 osoba ali nemam ga gde user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

clock-img

27.05.2020, 10:03

clock-img

Ana RR

pencil-img

34337

IZVORNA PORUKA: jess021

Ja sam i dalje u problemu oko uređenja, trenutno oko zidova u dnevnoj jer u subotu dolaze majstori, a mi jos uvek ne znamo sta cemo.

Svasta bi nesto, a ne znam kako ce to izgledati na kraju. 

Jess, ako nisi sigurna onda ti je uvek siguran izbor ili centralni zid u drugoj boji ili u dekorativnim ciglama npr. Sa lepim osvetljenjem iznad izgleda fantastično. Ne znam da li ti se dopada (i uklapa) drveni zid, to je prelepo.

clock-img

27.05.2020, 12:49

clock-img

nata11

pencil-img

9225

Da Ana to je odlicna ideja. Izgleda super. Ja cu jedan ceo zid izbaciti komodu za tv i nalepiti klasican Grcki mermer ili pak uraditi beton. Nisam jos odlucila, a i cekam da mm nije kuci par dana posto nije bas odusevljen idejom. user posted image

clock-img

27.05.2020, 13:04

clock-img

Ana RR

pencil-img

34337

Nato, ja sam za beton user posted image

clock-img

27.05.2020, 15:12

clock-img

branki*

pencil-img

20828

user posted image Nama je ovde zid bio neravan i trebalo je gletovanje i odradimo ovo.ispalo je super.
user posted image
user posted image

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

27.05.2020, 15:13

clock-img

branki*

pencil-img

20828

Mi smo ovo radili pre 6 godina.SAD ima mnogo više ideja. .Nego gotovo je.bar što se tiče dnevne..

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

27.05.2020, 15:25

clock-img

jess021

pencil-img

13385

Angazovala sam drugaricu, sutra stize projekat😊

clock-img

27.05.2020, 15:28

clock-img

Ana RR

pencil-img

34337

Extra Jess user posted image

clock-img

27.05.2020, 18:46

clock-img

flamingos

pencil-img

25415

Jess,super.Branki,extra je.👍

clock-img

28.05.2020, 21:19

clock-img

Ana RR

pencil-img

34337

Nama danas bio keramičar, da vidi šta ima da radi. Majstor za grejanje (ukopavamo cevi) bio juče, sve dogovorili za nedelju. U subotu dolazi vodovodžija, moj tata u ponedeljak radi struju... a ja popodne promenila ceo plan kuhinje user posted image sad crtamo novu šemu za instalacije user posted image

clock-img

28.05.2020, 21:59

clock-img

jess021

pencil-img

13385

Lele Ana, sigurna sam da je tm odusevljen 🤣

Nama u subotu dolaze majstori, a drugari sutra uvece da finiširamo ideju 

clock-img

29.05.2020, 08:36

clock-img

mama Jo

pencil-img

26537

Jess, super, svasta lepo i novo radite.
Nama je u planu renoviranje iduce godine, i vec sada svasta gledamo. Nama je kum arhitekta pa ce nam pomoci dosta savetima i projektima. Iskreno jedva cekam to da radimo, takodje je u planubpravljenje decije sobe, i renoviranje osgalog.
Bas cubispratiti savete ovde.

,,Carpe diem"

clock-img

29.05.2020, 08:45

clock-img

Mirko Svirko

pencil-img

8620

Vau.. svasta radite zene. I bas je lepo sve.

Mi smo pre 3 god sredjivali. Ove godine ds krecimo.Kuhinja nam je relativno nova.Sto smo prosle godine. A stolice su bile neke bele sa crnim cvetovima. Medjutim to je takav krs da cim je neko seo oni cvetovi su se skidali. I sada smo presvukli stolice. Da ne bi ulazili u dodatne troskove za sada.  

clock-img

29.05.2020, 08:47

clock-img

jess021

pencil-img

13385

Mama Jo, strava za takvog kuma😊

Ja nisam kreativna, a cene dizajnera su od 15-20€/kvm, sto je bas puno, ali njihovi saveti bas puno znaci 
Sreca pa imam drugaricu koja mi je i kuma, a vrlo kreativna, kao da je dizajner. Super nam je sve smislila. 
Tako da, dobro smo prosli sa kumovima🤣

clock-img

29.05.2020, 08:50

clock-img

mama Jo

pencil-img

26537

Haha, da, hvala bogu na takvim kumovima 😂

Super, da vam sve prodje onako kako planirate.
Preskupi su zaista dizajneri, iako verujem da su korisni.

A mi svasta nesto tripujemo, i prosto moramo sa nekim da se konsultujemo, mm misli da ima nekog praznog prostora u stanu koji bi mogao da se iskoristi, hocemo neki garderober posebno... Uglavnom sve to sto mora neko strucan da proceni 😂

,,Carpe diem"

clock-img

29.05.2020, 08:52

clock-img

Ana RR

pencil-img

34337

IZVORNA PORUKA: jess021

Lele Ana, sigurna sam da je tm odusevljen 🤣

Nama u subotu dolaze majstori, a drugari sutra uvece da finiširamo ideju 

Zato što je on takav kakav jeste ja nemam problem sa izmenama u zadnji čas 😅😅 a on kada vidi da mene to čini srećnom on je super.
A juče mu kaže keramičar "Samo slušaš ženu šta kaže i mirna ti glava. Žena hoće ove pločice? Žena dobije ove pločice."
Hahaha crkla sam od smeha. Happy wife, happy life 😁