cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Uređenje životnog prostora

clock-img

22.01.2021, 22:23

clock-img

bubulence

pencil-img

13679

Visoki sjaj... Da sada biram sve bih uzela mat

clock-img

23.01.2021, 10:57

clock-img

Ana RR

pencil-img

34337

Bubi, mat se još teže održava. Treba da bude baš neki otporan na otiske. 

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

23.01.2021, 11:26

clock-img

branki*

pencil-img

20828

ja cu da potvrdim ovo sto kaze ana.ne samo za mat kuhinju u medijapanu,nego i za sve plocice koje su mat,mi imamo citavo kupatilo i toaet u mat plocicama,meni jeste mat lepsi,zaista,ali je to toliko nezahvano,da bukvalno,nakon 2 dana,sve izgleda sa muzgama i flekama.kuhinja je medijapan visoi sjaj gor je dre,a dolevo,ali odrzavanje komode u dnevnoj i eemeneta i kupatia je uza,ja ludim stalnouser posted image user posted image

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

23.01.2021, 11:36

clock-img

gagana83

pencil-img

6941

Mi se, Bože zdravlja za godinu - dve selimo. 

Mislila sam belu kuhinju, dvoumim se samo zbog održavanja.
Ovo je jedna varijanta

user posted image
user posted image
Druga varijanta je da kuhinja bude u dva reda, ali u tom slučaju bi prostor između bio samo 90 cm pa se bojim da to ne bude malo.

ISKLJUCI PINK , UKLJUCI MOZAK!!!!!!

clock-img

23.01.2021, 11:40

clock-img

branki*

pencil-img

20828

za prostor ne zna,a sto se tice boje,slobodno uzmi belu jer je bela i najbolja za odrzavane,tamne boje kao sto imam ja,sve se vidi,sve.
jedino smo se zeznuli sa ugaonom koznom koja je svetla,sad cemo da uzmemo drugu boju,a ostalo je sve bolje da bude belo ,jer je lakse za odrazavanje.

branki

clock-img

23.01.2021, 11:41

clock-img

branki*

pencil-img

20828

gresim u kucanju kao nepismena,izvinjavam se,jer imam nek nokte ogromne,treba da mi ih skrati,ne mogu vise da nabadam.

branki

clock-img

23.01.2021, 11:55

clock-img

gagana83

pencil-img

6941

A za materijal tek nemam pojma.

U kupatilu imamo beli medijapan. Deo iznad lavaboa je kupljen i on je manje više ok. Drugi deo smo pravili, i on je baš baš požuteo.
U trpezariji imamo belu ivericu, zadovoljna sam, ali to je još novo i mnogo se manje koristi nego ormarići u kuhinji.
Dok npr u Uninoj sobi imamo hacijenda belu ivericu i ona je fenomenalna za održavanje (rađeno je pre 7-8 godina i kao novo je sve) ali taj dezen definitivno nije za kuhinju.
user posted image

clock-img

23.01.2021, 22:52

clock-img

Ana RR

pencil-img

34337

Gago, sviđa mi se varijanta kuhinje sa fotke. 90 cm mislim da je malo, možda je to subjektivan osećaj ali meni bi bilo skučeno. Nisam sigurna ali mislim da je 1,20m neki standard.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

clock-img

24.01.2021, 09:20

clock-img

jess021

pencil-img

13385

Gago, i ja mislim da je 90 cm malo. Meni se svidja kuhinja, samo mi je daleko ploca od sudopere, pa bih malo primaknula nesto jedno kod drugog

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

clock-img

24.01.2021, 09:27

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

Gago i meni 90cm djeluje malo.Ali ne znam koja mi se varijanta vise svidja 

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

clock-img

24.01.2021, 10:54

clock-img

Ana RR

pencil-img

34337

IZVORNA PORUKA: jess021

Gago, i ja mislim da je 90 cm malo. Meni se svidja kuhinja, samo mi je daleko ploca od sudopere, pa bih malo primaknula nesto jedno kod drugog

Ja ne bih, ovo je taman. I kod mene je tako i bukvalno na korak mi je sve. 

clock-img

24.01.2021, 10:58

clock-img

Filadendronka

pencil-img

5168

Gago, mi imamo belu kuhinju u kombinaciji sa inox bojom uredjaja. Ciscenje bez problema, meni je to kao menjanje carapa. Ocistim/promenim bez obzira koje su boje. 😂

clock-img

24.01.2021, 23:19

clock-img

gagana83

pencil-img

6941

IZVORNA PORUKA: emicaa RR

Imam i treću varijantu, gde bi sudopera bila na ostrvu i ceo raspored tehnike i kuhinjskih elemenata bio drugačiji. 😬
Pojma nemam.

clock-img

25.01.2021, 09:47

clock-img

Ana RR

pencil-img

34337

Gago, skini neki free planer za kuhinju na napravi dizajn, mnogo je laše kada barem otprilike vidiš kako može da izgleda. Ikea ima na svom sajtu, ja sam koristila i Alno planer (nemački). Za mat materijal ti mogu poslati naziv ovog koji smo mi koristili, ima i u beloj boji a fenomenalan je zaista.

clock-img

25.01.2021, 17:02

clock-img

branki*

pencil-img

20828

IZVORNA PORUKA: gagana83

Imam i treću varijantu, gde bi sudopera bila na ostrvu i ceo raspored tehnike i kuhinjskih elemenata bio drugačiji. 😬
Pojma nemam.

meni je to jako lepo,uslova za to nemam,zbog prostora.da ima nesto veci prostor od postojeceg,mada tu treba opet oko 50 kvadrata da bi bilo ok,minimum.,imala bih open space i sank i ostrvo i tu sudoperu.

< Poruku je uredio branki* -- 25.1.2021 17:04:41 >

branki

clock-img

27.01.2021, 10:55

clock-img

Ana RR

pencil-img

34337

Branki, ja sam htela veeeeeeliko ostrvo ali mm nije hteo da sruši još jedan zid user posted image

clock-img

27.01.2021, 13:10

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

Gagana i ta treca opcija mi se svidja .Ja bih poslusala Anu i skinula planer da vidis kako bi to izgledalo sve

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

clock-img

27.01.2021, 15:23

clock-img

branki*

pencil-img

20828

IZVORNA PORUKA: Ana RR

Branki, ja sam htela veeeeeeliko ostrvo ali mm nije hteo da sruši još jedan zid user posted image

pa,verovatno,tu mnogo posla ima,zamisli sad jos i to...ali,ok je kod vas ,lepo je bas.to ,ko zivi na jednom mestu,a radi drugu kucu,pa ima vremena i uslova i novca.mi samo da okrecimo i da krenemo ovo sa zidovima i plafonima,ne mogu vise da gledam ove flekave zidoveuser posted image

branki

clock-img

28.01.2021, 20:17

clock-img

gagana83

pencil-img

6941

IZVORNA PORUKA: branki*

IZVORNA PORUKA: gagana83

Pojma nemam.

meni je to jako lepo,uslova za to nemam,zbog prostora.da ima nesto veci prostor od postojeceg,mada tu treba opet oko 50 kvadrata da bi bilo ok,minimum.,imala bih open space i sank i ostrvo i tu sudoperu.

Nama je open space preko 60 kvadrata, ali kuhinja je baš mala u odnosu na toliki prostor. Pa i trpezarija. Zato dnevna soba - što bi se reklo - Može kolo da se igra.Tu su nas majstori zeznuli kad su gradili, kuhinja je po planu trebalo da bude veća i da ima odvojen špajz, ali su oni postavili naopako stepenice i sve je poremetili, pa smo ostali bez špajza i sa manjom kuhinjom 😕
Ja obožavam ostrvo sa sudoperom, ali bi morali da improvizuje i da bismo to izveli. Ima još vremena, kuća nije ni omalt_erisana, voda nije još rešena ali ja samo na kuhinju mislim 😂

clock-img

28.01.2021, 23:42

clock-img

Ana RR

pencil-img

34337

Gago, ako imaš slobodan ugao možeš da napraviš corner pantry kao što prave ameri. Ne znam kakav je prostor ali sve to može da se iskoristi, samo polako. Ako hoćeš pošalji mi skicu i dimenzije prostora pa ću ti dati neke ideje iz mog ugla, skoro sam drugu radila neki plan za kuhinju. Ja to volim iz hobija.

clock-img

29.01.2021, 07:54

clock-img

Maraj

pencil-img

21369

Ana user posted image zena za sve user posted image ja "jurim" tvoje recepte user posted image

clock-img

29.01.2021, 07:59

clock-img

nata11

pencil-img

9225

Gago, ako imaš slobodan ugao možeš da napraviš corner pantry kao što prave ameri. Ne znam kakav je prostor ali sve to može da se iskoristi, samo polako. Ako hoćeš pošalji mi skicu i dimenzije prostora pa ću ti dati neke ideje iz mog ugla, skoro sam drugu radila neki plan za kuhinju. Ja to volim iz hobija.

Ana ja bih cofee corner. Znas na sta mislim. E sad kuhinja mi 4m- 1 ceo zid duzinski. U jednom delu gde imam ugao je rerna i tu otpada. U drugom je slobodan zid svega 80 cm i onda ide radijator. Sta mislis jel izvodljivo ubaciti negde.

Meni se cini da je jedino resenje da rernu podignem negde gore i u tom delu ubacim.

clock-img

29.01.2021, 08:37

clock-img

gagana83

pencil-img

6941

Jao Ana srce si🤩

Imam skice a i slike samog prostora. Šaljem ti čim pre 🙂

clock-img

29.01.2021, 11:03

clock-img

Ana RR

pencil-img

34337

IZVORNA PORUKA: nata11

Ana ja bih cofee corner. Znas na sta mislim. E sad kuhinja mi 4m- 1 ceo zid duzinski. U jednom delu gde imam ugao je rerna i tu otpada. U drugom je slobodan zid svega 80 cm i onda ide radijator. Sta mislis jel izvodljivo ubaciti negde.

Meni se cini da je jedino resenje da rernu podignem negde gore i u tom delu ubacim.

Nato, da li je iznad rerne radna ploča ili nešto drugo?

Možeš da napraviš opciju sa elementom koji praktično spustiš do radne ploče i tu staviš vrata koja se otvaraju na gore a unutra police na izlvačenje tako da dobiješ skriveni coffee kutak, nešto ovako npr

user posted image

Ili, ako imaš dovoljno prostora onda nešto ovako, što se meni mnogo sviđa

user posted image

Može stajati otvoreno, kao coffee corner a možeš i da zatvoriš i da sve bude uredno.

< Poruku je uredio Ana RR -- 29.1.2021 11:04:19 >

clock-img

29.01.2021, 11:05

clock-img

Ana RR

pencil-img

34337

Imajte na umu da sam ja amater i da je ovo samo hobi, nešto čime volim da se zezam user posted image ali nije loše čuti i tuđe ideje.