cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Uređenje životnog prostora

clock-img

21.11.2020, 20:29

clock-img

Ana RR

pencil-img

34337

Haha Dragice, prvo su pale kiflice i supa user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

21.11.2020, 20:35

clock-img

veselicaa

pencil-img

13895

Ana domaćice,naravno da si mesila kiflice .

clock-img

21.11.2020, 22:54

clock-img

Tiziana

pencil-img

2645

Ana, super ti je kuhinja!!

Kod mene je slicno, samo sto u crni frontovi, cini mi se da su tvoji tamno sivi, a isto imam drvene countertops.. 
Ali je tvoja kuhhinja veca.. Sigurno je uzivanje u ovakvoj kuhinji.. 

clock-img

21.11.2020, 23:56

clock-img

Ana RR

pencil-img

34337

Tiziana, hvala user posted image da, frontovi su antracit sivi u nekom soft touch mat medijapanu na kojem ne ostaju otisci. Viseći su u kašmir sivoj boji, mirror gloss. Radna ploča je morala da bude drvena ili nikakva user posted image

Vesi user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

clock-img

22.11.2020, 02:55

clock-img

Mirko Svirko

pencil-img

8620

Jess, vracala sam unazad, sve je predivno. 

Deciji krevet - presladak je.Ana, jeeee,zavrsena kuhinja. Ne da je dobra nego je predobra.Kao iz casopisa.Svaka cas_t.

clock-img

22.11.2020, 11:34

clock-img

Mirko Svirko

pencil-img

8620

user posted image

Moja kuhinja

clock-img

22.11.2020, 13:49

clock-img

Ana RR

pencil-img

34337

Lepa je, Mirko user posted image user posted image

clock-img

22.11.2020, 14:36

clock-img

jess021

pencil-img

13385

Mirko, bas je lepa!! 

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

clock-img

22.11.2020, 16:47

clock-img

veselicaa

pencil-img

13895

Baš lepa kuhinja.

clock-img

22.11.2020, 16:52

clock-img

Maraj

pencil-img

21369

Lepa je Mirko user posted image
Moja je u boji.
Zuto- siva. Radili smo je pre 14 godina. Trenula nije user posted image

clock-img

22.11.2020, 17:43

clock-img

smeško

pencil-img

4271

Dajte malo i muzeve u tim kuhinjama.😂 

clock-img

22.11.2020, 18:02

clock-img

Sanjalicaaa

pencil-img

4698

Ana, kuhinje su fantasticne. Tvoja posebno, mada i svekrvina je sjajna. Ko vam je radio? 

Ali, ja sam sanjalica. Verujem u nestvarno. Verujem u ono "ali" svaki put kada mi kažu da se ne zavaravam. Jer nemoguće postaje moguće, ako dovoljno želiš.

clock-img

22.11.2020, 18:15

clock-img

Ana RR

pencil-img

34337

Hvala, Sanjalice, radili smo u God-u.

clock-img

22.11.2020, 18:32

clock-img

Mirko Svirko

pencil-img

8620

Hvala zene.

Meni je Anina kuhinja bas vrhunska 👍

clock-img

23.11.2020, 08:00

clock-img

Milena18

pencil-img

5002

Lepa je i tvoja kuhinja, MS. Super su mi ove velike crne pločice.

clock-img

23.11.2020, 19:27

clock-img

Dragica Draga

pencil-img

4051

Mirko super kuhinja 😊

clock-img

23.11.2020, 19:51

clock-img

Duškić

pencil-img

9622

IZVORNA PORUKA: Ana RR

Hvala ženske user posted image Jako sam zadovoljna bojama i materijalima, baš se lepo uklopilo.

Radili smo u isto vreme i svekrvinu kuhinju pa evo da vidite kako je njena ispala

user posted image

Da ti bude zao da spremas i prljas 😁😁😁

clock-img

25.11.2020, 12:56

clock-img

Mirko Svirko

pencil-img

8620

Hvala, zenske.Duskic, u pravu si,  bude zao da prljas takvu kuhinju 😉

clock-img

25.11.2020, 13:01

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

Svirko koliko magnetica 😊 i ja ih skupljam 😁

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

clock-img

25.11.2020, 13:24

clock-img

Filadendronka

pencil-img

5168

Ana, gotova je, odlicna! Osvetljenje takodje prva liga. Svirko, takodje super, sve skockano. 

clock-img

25.11.2020, 14:16

clock-img

Ana RR

pencil-img

34337

Fil, još staklo ali evo baš se zezam sa tim. Ne mogu da ubodem nijansu koja mi ide uz gornje elemente i čini mi se da mi preostaje jedino u beloj boji. Ne znam šta da radim, šta mislite da li ide belo?

clock-img

25.11.2020, 14:33

clock-img

Filadendronka

pencil-img

5168

Anci, bela je uvek boja luksuza, tako da tu nema greske. Ja bih staklo uklapala sa osvetljenjem, tako da mislim i da bi neka orange bas legla. 

clock-img

25.11.2020, 14:59

clock-img

Ana RR

pencil-img

34337

Hm ne bih ništa tako, moja ideja je da boja bude u tonu gornjih elemenata (kašmir siva) ali nema takve boje u ton karti. Ili vuče na žuto ili na plavo a ova je neka puderasto siva, ima topao podton. Nisam planirala belu ali izgleda da mi ništa drugo ne preostaje...

clock-img

25.11.2020, 15:26

clock-img

Ana RR

pencil-img

34337

Stavili smo i plafonjeru pre neko veče, baš mi se sviđa. Zovemo je tepsija user posted image

user posted image

user posted image

clock-img

26.11.2020, 19:14

clock-img

Ana RR

pencil-img

34337

Devojke, da li je neko poručivao one rimske zavese i ako jeste, gde? Meni trebaju one što idu samo preko površine stakla pošto mi je dvokrilni prozor.