Ajme,kad sam ugledala 3 stranice znala sam o čemu se radi,nije to samo neka mala promjena u ponašanju
Draga moja,cure su ti rekle sve,divno je što imamo muža,dijete,dom,novac...trebamo uživati u svemu tome i trebamo sebi malo udovoljiti,jer i muž sebi udovoljava a i dijete će kad tad a ovo vrijeme će proći.
Zato glavu gore,ne plači nego se smij,jer vjeruj mi imaš razloga za smjeh i sreću.
Ti si jedna divna mlada žena,majka,ne dozvoli da utoneš u samoću,da u samoću jer ti ne uživaš u mužu a čini mi se da imaš divnog muža i oprosti što ću ti reći i nadam se da ćeš shvatiti da ako tako nastaviš i dijete će ti postati samo obaveza,
zato uistinu potrudi se da izađeš iz kolotečine!
Ne može nam nitko dati recept ali svi ovi savjeti mogu dati smjernice.
I sama sam kao što znaš u istoj situaciji s tim da ja viđam muža mjesečno vikendom,svako veče legnem sama u krevet u 9 sati nakon što spremim malog u krevet,prije mi je to teško padalo ali više ne, zato što se radujem što će moj sin da se igra sa djecom do 12,ja ću to vrijeme da iskoristim kako želim,volim vrt i svoje dvorište,volim svog psa volim otići s malim u šetnju,volim otići u kupovinu,radujem se što će mm doći sljedeći vikend,pripremam se za njega,smišljam što ću mu kuhati,kako ćemo se igrati s malim,zamišljam njih dvojicu...
Možda sve ovo zvuči ipak obično ali nabroji sebi stvari koje te vesele,koje voliš i na njih se skoncentriraj a ne na ono što ne voliš jer tako samo razmišljaš negativno.
Zapamti da nisi rijedak slučaj,sve žene koje ne rade padnu u istu situaciju,jer dođe vrijeme kada obaveze prevaziđuje oduševljenje djetetom ali tada treba reagirati a ne nastaviti šutke i dobro je što si ovo podjelila s nama jer sad znaš da nisi jedina.
Za početak upiši malog u vrtić i ja sam i nemoj zbog toga da osjećaš krivnju,malo zanemari okolinu.
Ma znaš jedva čekam da se počnemo družiti,sve će biti dobro