cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Kolač sa krem sirom i čokoladom

clock-img

07.03.2011, 18:01

clock-img

Anoniman

Lilitako je. Sto se cokolade tice stavi ono sta vise volis. Ja ne volim mlecne i uvek koristim onu za kuvanje, ona je kao crna. Ako koristis mlecnu, povedi racuna o seceru jer su mlecne obicno sladje odcrnih cokolada pa da ti ne ispadne preslatko

clock-img

08.03.2011, 01:15

clock-img

liliana

pencil-img

4820

Pravila danas. Extra je! Stavljala čokoladu za kuvanje, mada ću iduči put probati sa mlečnom. Malo je jači kolač za moj ukus, a skroz je po ukusu MM.

I, by the way- nazvala sam ga: " Lu-RR"!!!user posted image user posted image user posted image

" BOŽE, ČUVAJ MI OVO PILE...
OVU MRVU ZLATA I SVILE..."

clock-img

23.04.2011, 11:14

clock-img

Dada81

pencil-img

2618

Evo ,pomogle mi devojke da ponovo nađem ovaj recept ,pošto mm voli kolače na bazi sira (krem sira ,svejedno ) a ja povređenu nogu imam trenutno (to je najveći razlog user posted image ) zato ćemo večeras praviti ovaj kolač user posted image
Liliana ,da sam videla,pre bih odgovorila . Mislim da je čoko.za kuvanje ,bolje se topi ,da se rend a,razmislila bih i o mlečnoj ,a ja ću za kuvanje. Slatko vrhnje je ono kao tečni šlag u tetraPaku ,poput ''hu la la'' ''hopla'' i kojih još ima ,zaboravila sam.

U trenutku,ceo svet je stao,kada me je gledalo lice malo ..I moj ceo svet u jednom trenu što sam baš ja majka njemu!

clock-img

23.04.2011, 11:17

clock-img

Dada81

pencil-img

2618

IZVORNA PORUKA: liliana

Pravila danas. Extra je! Stavljala čokoladu za kuvanje, mada ću iduči put probati sa mlečnom. Malo je jači kolač za moj ukus, a skroz je po ukusu MM.

I, by the way- nazvala sam ga: " Lu-RR"!!!user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image Nisam ni videla ovu por. Sad mene interesuje jesi li stavljala običnu slatku pavlaku user posted image
ali ,def,ću sada da ga pravim!

U trenutku,ceo svet je stao,kada me je gledalo lice malo ..I moj ceo svet u jednom trenu što sam baš ja majka njemu!

clock-img

23.04.2011, 16:41

clock-img

liliana

pencil-img

4820

Da, običnu-mislim "Somboled". Lep je kolač jako

" BOŽE, ČUVAJ MI OVO PILE...
OVU MRVU ZLATA I SVILE..."