cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Evrovizija

clock-img

07.03.2024, 15:16

clock-img

Ana RR

pencil-img

34334

Da, da, Suzi... niko ništa na masovno trovanje ptica a ovamo se organizuje neki protest zbog pesme evrovizije. Ovaj narod se kolektivno drogira, treba da nas nema.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

08.05.2024, 11:16

clock-img

IvanaSK RR

pencil-img

24770

Jeste li gledale sinoc? Ja nisam, ali videh da smo prosli. I mi i Slovenija i Hrvatska... 

clock-img

08.05.2024, 12:22

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18853

Nisam ni ja gledala. Procitah posle da smo prosli. 

clock-img

08.05.2024, 12:31

clock-img

flamingos

pencil-img

25408

IZVORNA PORUKA: IvanaSK RR

Jeste li gledale sinoc? Ja nisam, ali videh da smo prosli. I mi i Slovenija i Hrvatska... 

Nešto malo sam gledala.Posle sam zaspala.Premorena sam ovih dana,a i rano sam ustajala i nisam odgledala do kraja.

clock-img

08.05.2024, 14:07

clock-img

Peace*

pencil-img

4881

Pogledala sam jutros na YT.
Svet je otišao do vraga.
Gejevi, đavoli, gologuzi, gomila "plesača" koji gamižu oko izvođača simulirajući nisam sigurna šta...
Da ne bude zabune - ne dopada mi se ni naša, realno je ne razumem šta izgovara, mumla kroz nos.

Tasha

Objasni im Bože, da mi se može!

clock-img

08.05.2024, 19:17

clock-img

dunja RR

pencil-img

30416

Ni ja nisam gledala, vudeh samo da svi hvale Hrvatsku, i da za Irsku pišu da su užas, ali nisam slušala ništa od toga, baš zbog ovog ašto Peace piše, ne gleda mi se...

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

clock-img

09.05.2024, 11:11

clock-img

Ana RR

pencil-img

34334

IZVORNA PORUKA: Peace*

Pogledala sam jutros na YT.
Svet je otišao do vraga.
Gejevi, đavoli, gologuzi, gomila "plesača" koji gamižu oko izvođača simulirajući nisam sigurna šta...
Da ne bude zabune - ne dopada mi se ni naša, realno je ne razumem šta izgovara, mumla kroz nos.

Potpisujem sve...

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

clock-img

11.05.2024, 15:04

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18853

Holandija diskvalifikovana. Ne mogu da nadjem da li ce neko drugi "upasti" na njihovo mesto. 

clock-img

11.05.2024, 16:00

clock-img

nata11

pencil-img

9223

Francuska jedino vredi.

clock-img

11.05.2024, 22:32

clock-img

flamingos

pencil-img

25408

Gledate li?

clock-img

12.05.2024, 08:41

clock-img

dunja RR

pencil-img

30416

Nisam gledala, odgledah samo glasanje da vidim da li će se udostojiti da daju Hrvatima pobedu, iako mi se pesma nešto posebno ne dopada. Bilo bi mi draže da su oni pobedili nego Švajcarska, ali cvrc, ipak mora da pobedi muškarac koji ide na manikir i pola sata bira boju laka. Bejbi Lazanja je stavio minđuše i malo se našminlao ali nije to pvoljno momče. Izgledaš previše muževno za pobedu.

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

clock-img

12.05.2024, 08:43

clock-img

flamingos

pencil-img

25408

IZVORNA PORUKA: dunja RR

Nisam gledala, odgledah samo glasanje da vidim da li će se udostojiti da daju Hrvatima pobedu, iako mi se pesma nešto posebno ne dopada. Bilo bi mi draže da su oni pobedili nego Švajcarska, ali cvrc, ipak mora da pobedi muškarac koji ide na manikir i pola sata bira boju laka. Bejbi Lazanja je stavio minđuše i malo se našminlao ali nije to pvoljno momče. Izgledaš previše muževno za pobedu.

Apsolutno sd slažem.

clock-img

12.05.2024, 11:20

clock-img

Tiziana

pencil-img

2640

Meni je neverovatno da su strucni ziriji masovno glasali za ono.Kud ide ovaj svet. Ja sam bas navijala za francuza, covek ima glas! Ali cula sam da ima zenu i dete tako da nije imao sansu.. 

clock-img

12.05.2024, 11:24

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18853

Čitala sam na stranim portalima intervuje sa osobom koja je pobedila na Evroviziji. Nisam imala problema da ih procitam ali zato kada sam presla na nase portale i članke... Jadni oni koji moraju da napišu "pobedilo sam na takmičenju", "slomilo sam trofej", "povredilo sam prst"...
Nema naš jezik mehanizme za takva izražavanja. 
A pesmu sam sinoć čula prvi put i pevljiva je, ajd, nije loša. 
Volela bih da je pobedio Baby Lasagne 😊 Navijasmo za njega ☺️
Pozornica mračna ko u tunelu. Šta li su videli gledaoci u areni da mi je znati. Performansi za mase ispred malih ekrana. 
I Loren na kraju... Jaki trbušnjaci, nema šta. 
Lično mišljenje, Eurosong se izgubio u moru želja i prohteva pojedinaca. 

< Poruku je uredio Ivanka 75 -- 12.5.2024 11:30:35 >

clock-img

12.05.2024, 14:15

clock-img

dunja RR

pencil-img

30416

Da isto sam pomislila kada videh da Bejbi Lazanja ima verenicu i da sa njom pravi kuću, negde u Istri. 

IZVORNA PORUKA: Tiziana

Meni je neverovatno da su strucni ziriji masovno glasali za ono.Kud ide ovaj svet. Ja sam bas navijala za francuza, covek ima glas! Ali cula sam da ima zenu i dete tako da nije imao sansu.. 

< Poruku je uredio dunja RR -- 12.5.2024 14:16:38 >

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

clock-img

12.05.2024, 14:43

clock-img

dunja RR

pencil-img

30416

user posted image

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

clock-img

12.05.2024, 14:51

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18853

Što neko napisa na FB, imali smo mi nasu Simonidu Puhalo nekad, sad su samo kopije 😊user posted image

clock-img

12.05.2024, 14:58

clock-img

dunja RR

pencil-img

30416

Videh to jutros user posted image

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

clock-img

12.05.2024, 14:59

clock-img

Duškić

pencil-img

9617

Dobra fora 🤣🤣

clock-img

12.05.2024, 15:01

clock-img

dunja RR

pencil-img

30416

Tizi, jesi primetila da je glasove iz GB uživo dala Joanna Lumley (čini mi se da ti beše isto voliš njene tv putopise?), a ova naša Duška je prokomentarisala, nešto kao, niko nije rekao gospođi da ne sme alkohol da se vidi... ej čuj "gospođi". Pa Džoana je institucija, ej 78 godina i da onako izgledaš, i pri tom šta je sve uradila, a ova naša joj se obraća sa gospođa pod znacima navoda user posted image

< Poruku je uredio dunja RR -- 12.5.2024 15:30:45 >

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

clock-img

12.05.2024, 15:54

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18853

Ahhhh Joana, Absolutely Fabulous. ❤️❤️❤️ Duska je zaboravila da u seriji Joana ne ispušta čašu iz ruke. 😊
Duška je nekad baš operisana od simbolike. 

clock-img

12.05.2024, 16:11

clock-img

dunja RR

pencil-img

30416

Daaaa, e Iv sve znaš 💗

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

clock-img

12.05.2024, 16:31

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18853

Daaaa, e Iv sve znaš 💗

😂😂😂
Serija koju vredi ponovo gledati. 💯👍

clock-img

12.05.2024, 17:29

clock-img

Tiziana

pencil-img

2640

Da!! 🙂 Odusevili smo se kad smo je videli. Njene naracije su carobnr. 
A Duska 😂😂.. No comment. 

Tizi, jesi primetila da je glasove iz GB uživo dala Joanna Lumley (čini mi se da ti beše isto voliš njene tv putopise?), a ova naša Duška je prokomentarisala, nešto kao, niko nije rekao gospođi da ne sme alkohol da se vidi... ej čuj "gospođi". Pa Džoana je institucija, ej 78 godina i da onako izgledaš, i pri tom šta je sve uradila, a ova naša joj se obraća sa gospođa pod znacima navoda user posted image

clock-img

12.05.2024, 18:00

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18853

Još početkom 2000tih sam prestala da pratim Evroviziju. Nisam gledala čak ni kad je Marija šerifović pobedila. Eto tolika je moja zainteresovanost bila.
Ne mogu da gledam nešto što u meni izaziva nelagodu, nekad me sramota da pogledam u ekran dok neko peva. 
Kad sam bila dete gledanje Evrovizije je bio doživljaj, zadovoljstvo, uživanje u muzici. Slušala se kvalitetna muzika sa divnim tekstovima. Ne želim da moje dete gleda. A to nije suština Evrovizije. 
Nemam ime za ono što su prikazali proteklih dana.