cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Evrovizija

clock-img

19.05.2019, 13:20

clock-img

gagana83

pencil-img

6941

IZVORNA PORUKA: kamičak

Mota mi se po glavi soldi soldiii hehe

Meni danima 😁 Ja mislila da imam cudan ukus, medjutim Italija zavrsila kao druga, cak je i od nas dobila dosta poena. 

ISKLJUCI PINK , UKLJUCI MOZAK!!!!!!

clock-img

19.05.2019, 13:27

clock-img

dunja RR

pencil-img

30416

I menu se dopada, Italo-Egipćanin. A i Slovenci, haha, mwni je njihova stvar ok, samo nije za evroviziju. 

IZVORNA PORUKA: gagana83

IZVORNA PORUKA: kamičak

Mota mi se po glavi soldi soldiii hehe

Meni danima 😁 Ja mislila da imam cudan ukus, medjutim Italija zavrsila kao druga, cak je i od nas dobila dosta poena. 

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

clock-img

19.05.2019, 13:39

clock-img

Sanidej

pencil-img

1877

Mahmud recitator :)

clock-img

18.05.2021, 21:15

clock-img

dunja RR

pencil-img

30416

Gledate? :)

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

clock-img

18.05.2021, 21:30

clock-img

Maslacak15

pencil-img

6242

ih svasta, kakvo pitanje- pa naravno!!!! :)))

clock-img

18.05.2021, 21:33

clock-img

Tiziana

pencil-img

2640

Da. Mislim da je to nesto generacijski 🙂

Ali videla sam neki overview sinoc, malo je reci da sam sokirana vecinom predstavnika.

clock-img

18.05.2021, 22:33

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18853

Pola ih ne razumem iako pevaju na engleskom 😂

clock-img

18.05.2021, 23:08

clock-img

Tiziana

pencil-img

2640

😂😂😂

IZVORNA PORUKA: Ivanka 75

Pola ih ne razumem iako pevaju na engleskom 😂

.  

Ovo je ludilo u sta se ptetvorilo. 

clock-img

18.05.2021, 23:29

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18853

Ne znam o cemu pevaju ali Rusija i Azerbejdzan imaju dobar ritam 👍

clock-img

20.05.2021, 21:52

clock-img

bubulence

pencil-img

13679

Moj utisak je sa evrovizija gubi smisao.  Ovo je sve samo nije takmicenje za najbolju pesmu. Od svega sto sam do sada videla jedino mi je Rusija korektna. Nase devojcice su imale ok scenski nastup ali pesma ... Limunada. 

clock-img

20.05.2021, 22:12

clock-img

Tiziana

pencil-img

2640

Sve su u trikoima i sve su Bionce wanna b

user posted image
Ako nije taj fazon onda su u šokusaju da izgledaju kao potpuni idioti, onaj od utorka sa krilima i trakom, ovi sa Islana veceras i sl.. 
Meni je iskreno vecina uzas. Mislim da ih je u utorak maltezanka sve oduvala svojim pevanjem.Ove nase su mi uzas i sramota. 

clock-img

20.05.2021, 22:30

clock-img

flamingos

pencil-img

25410

IZVORNA PORUKA: bubulence

Moj utisak je sa evrovizija gubi smisao.  Ovo je sve samo nije takmicenje za najbolju pesmu. Od svega sto sam do sada videla jedino mi je Rusija korektna. Nase devojcice su imale ok scenski nastup ali pesma ... Limunada. 

Slažem se.Gledam...

clock-img

20.05.2021, 22:59

clock-img

flamingos

pencil-img

25410

Odoše naše u finale.❤

clock-img

20.05.2021, 23:13

clock-img

Didy

pencil-img

7274

Meni ove naše izgledaju kao poslovna pratnja. Sramota me je što nas predstavljaju. Tako su jeftine, napumpane, izoperisane, plastične, veštačke, polugole, kao uz šipku da igraju takvi su im pokreti... Baš mi je sve previše degutantno! 

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

clock-img

20.05.2021, 23:24

clock-img

Tiziana

pencil-img

2640

Bas tako. 

IZVORNA PORUKA: Didy

Meni ove naše izgledaju kao poslovna pratnja. Sramota me je što nas predstavljaju. Tako su jeftine, napumpane, izoperisane, plastične, veštačke, polugole, kao uz šipku da igraju takvi su im pokreti... Baš mi je sve previše degutantno! 

clock-img

20.05.2021, 23:35

clock-img

bubulence

pencil-img

13679

Slazem se ali ako uporedim sa ostalim transvestitima, strasilima i vidno bolesnim umovima nase su sjajne. Ovo je postalo takmicenje cudaka. Sto si gore obucen, sto vise mlatis jezikom, deres se,skaces i izgledas nenormalno , to imas vece sasne za pobedu. 

clock-img

20.05.2021, 23:55

clock-img

Didy

pencil-img

7274

Iskreno, meni ovo smeta više od svega ostalog. Ni malo mi nije normalno i pre bih za njih rekla da su bolesne. 

clock-img

21.05.2021, 09:54

clock-img

mama Jo

pencil-img

26537

IZVORNA PORUKA: Ivanka 75

Ne znam o cemu pevaju ali Rusija i Azerbejdzan imaju dobar ritam 👍

user posted image jaoj Ivanka, nasmeja me do suza... user posted image

Delim misljenje o nasim predstavnicama. Od kad su se uopste pojavile nisu mi ni najmanje simpaticne.

,,Carpe diem"

clock-img

21.05.2021, 11:19

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18853

Tooooo, dan pocinje smehoooom 😊

Pogledah ka i prevode pesama Rusije i Ukrajine, Azrebejdzan ne stigoh, javljam za njega naknadno. 
Rusija - feminizam, mi smo zene jake jake jake, samo jako jako jako 👍
Ukrajina - prolece, o dodji prolece, hladno nam je 

clock-img

21.05.2021, 12:25

clock-img

Ana RR

pencil-img

34334

Sve potpisujem.

Sanja mi je bila ok dok je pevala u Zaa ali ovo sada... užas.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

21.05.2021, 13:12

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18853

Dzaba sto svaka pojedinacno ima dobar glas kad svojom pojavom privlace pogresne i poglede i razmisljanja. Ali, ocigledno da im se to dopada.inace, jutros sam saznala da je jedna plavusa Knezova cerka. 

clock-img

22.05.2021, 21:41

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18853

Moram priznati da im je nastup fenomenalan! 

clock-img

22.05.2021, 22:00

clock-img

dunja RR

pencil-img

30416

Da, crvena je Knezova ćerka.

Meni su prošle godine bile bzv, pisala sam verujem ovde.
Ja ne znam kako i zašto, ali mi nisu toliko loše sada.
Zapravo mi se dopada što na sceni deluju tako povezano, iako im pokreti nisu sinhronizovani, niti su trebali biti, ali opet izgledaju kao jedno. Deluju kao da se super slažu, kao da se super zezaju, i da ih baš briga šta drugi misle.
Igra im po meni ne prelazi granicu vulgarnog, recimo da je blizu, ali meni to na sceni moćno izgleda.
Sada pišem skroz suprotno u odnosu na moj utisak od prošle godine, ali prosto ne mogu da lažem, tada sam mislila tako, sada mi je utisak ovakav.
Vesele se, energične, i uverile su me da vole zemlju koju predstavljaju. To mi je dovoljno da navijam za njih.

Ono što mi se baš ne dopada su Ivanine usne, nikako ne mogu da shvatim zašto žene to rade. A lepa je žena. I ludački mi ta njena usta bodu oči dok gledam nastup.
Ne dopada mi se pesma kao pesma, tralala, mislim da njihovi glasovi (bar Sanjin, pa i Ksenijin mi zvuče dobro, Ivanin nešto ne čujem kako treba) zaslužuju pesmu koja bi ljudima stavilado znanja o kakvim se glasovim radi, ali nekako kapiram da, da su imale takvu pesmu, ne bi bilo ove energije, na koju su igrale i stavile svoje karte.

< Poruku je uredio dunja RR -- 22.5.2021 22:07:22 >

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

clock-img

22.05.2021, 22:13

clock-img

Didy

pencil-img

7274

Propustili smo nastup naših, sad smo stigli iz Novog Sada, deca odmah s vrata upalila TV. Valjda će biti snimak. 

clock-img

22.05.2021, 22:39

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18853

E to Dunja, deluje da vole sto predstavljaju Srviju, bore se za nju 😊❤️

Bas su podigle atmosferu rekla bih. 
Sanju sam gledala u Dodji mi na veceeu i bas je neiskvareno dete rekla bih. Ali pesma je 🤮